Bana KPSS hakkında bilgi verir misiniz?

Damla098

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
151
159
23
Merhaba kk nın güzel bayanları.
başlıktan da anlaşıldığı gibi kpss hakkında pek bilgim yok, yani araştırdım , okudum, ama pek bişey anlamadım.
2016 kpssye girmeyi düşünüyorum nasıl başvurulur, ne zaman başvurulur, nasıl çalışmam gerek, çalışmaya ne zaman başlamalıyım
dersaneye gidecek maddi imkanım da yok o yüzden hangi yayınevinden , hangi kitapları almalıyım
bu arada düz memurluk için başvuru yapacağım lütfen beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..
şimdiden teşekkürler

ne mezunusun

zira lisans bitti

önlisans ve lise var

git kitapları karıştır

hoşuna giden bir tanesini seç ve başla

kimisi renkli kitap sever kimisi uzun yazılı karıştır beğen

bir de mesela

matematik biliyor musun bilmiyor musun

ona göre çalışacağın ders ağırlığını belirle

Lise mezunuyum . Kitap aldım . Daha nasıl çalışılır ne yapilir fikir matematikte biliyorum cnm

Matematik iyi ise deneme çöz

Sonra da sözelleri okuyup test çöz
Sözelim fazla iyi değil okuyorum anlamıyorum . Soruları nasıl çözeceğimi kestiremiyorum bildigin teknik varsa kolay nasıl yaparım . Ben sayisaldan mezunum fizik matematik biyoloji bunları konu gordum . Sözelim iyi değil hic anlamıyorum

Okuyup test çözeceksin

Istersen madde madde bazı önemli hususları da not alırsın

Video da dinleyebilirsiniz

Okuyup test çözeceksin

Istersen madde madde bazı önemli hususları da not alırsın

Video da dinleyebilirsiniz
Ben seni izlemeye aldım kafama takılan olursa sana özelden yazarım. Cnm cok Tesekür ederim . Sözelde test mı çözmek iyi bol bol yoksa konularımı tek tek okuyup çalışayım .

Bence video izle ardından bol bol soru çöz tarihte ramazan yetkin you tube da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…