''Bana 'konserini iptal et' diyorsun peki sen...''

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

• http://www.cnnturk.com/magazin/bana...al&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer
  • Funda Arar ve Fazıl Say’ın ardından Türk rock müziğin önde gelen temsilcilerinden Ogün Sanlısoy da artan terör olayları nedeniyle konserlerin iptal edilmesi gerektiğini savunanlara tepki gösterdi. Pek çok sanatçının aksine konserine devam edeceğini belirten Sanlısoy, “Terörün dostu savaş, düşmanı sanattır” dedi.
  • Ogün Sanlısoy,tepkisini şu sözlerle dile getirdi. “Tabutu Türk bayrağına sarılı olarak son yolculuğuna uğurlanmış, asker bir babanın evladıyım ben… Bu memlekette savaş yüzünden, terör yüzünden kaybettiğimiz her şehit için, her çocuk için, her masum insan için üzülürüm ve etkilenirim ben, ırkına, kökenine, cinsiyetine, dinine bakmadan… “ ifadelerini kullandı.

“Müzik benim işim, müzik benim aşkım, müzik benim kendimi, hayatın bende bıraktığı izleri ifade biçimim…Üzüntüm de var içinde umudum da, kırgınlığım da var içinde, kızgınlığım da…” diyen Sanlısoy şöyle devam etti:

“Hadi sen yapma işini bugün…Sen bugün kapattın mı dükkanının kepengini? “Patron ben gelmiyorum bu hafta işe “ dedin mi? Yanında çalışanlara “Üç gün çalışmıyorsunuz , paydos” dedin mi?

Çocuğunun doğum gününü iptal ettin mi iki gün önceki? Düğününü erteleyebildin mi geçen haftaki, ertelemeyene kızabildin mi?”

Kesinlikle haklı.
Ya bunlar boş şeyler. İptal edilen konserle, ertelenen düğünle falan bitmez bu durumlar. Sandık başında vatandaş tepkisini gösterecek, anca öyle ciddi bir adım atılmış olur.

Bu da bizim işimiz diyor yani. E her sektörün bir bedeli vardır. Eğlence Sektörünün bedeli de yasta eğlenmemektir.
Şehit evladı olduğunu okumak şaşırttı.

Aslında haklı, hayat devam ediyor herkes için, yine düğünler devam ediyor, bir evde ölümün acısı yükselirken diğer evde yeni bir hayatın sevinci yaşanıyor.
Aynı sokakta bir şehit anasının yüreği yanarken başka bir ana askerden gelen oğluna seviniyor.

Devlet yas ilan etmemişken, bunu halktan istemek, yapmadıklarında işte bunlar böyle, üzülmezler, ağlamazlar, vatanla işleri yok bunların demekte çelişkinin dik alasıdır.

Müzik ruhun gıdasıdır.
Milletçe hepimizin sinirleri bozuk bir çoğumuz ruh hastasıyız. Bunun bir sebebi de sinemaya, konsere, tiyatroya zaman ayırmamamız dır bence. Ne kadar oldu bir düşünsenize güzel bir müziği güzel bir sesten dinleyemeyeli, kaldırıp kollarımızı çılgın gibi dans etmeyeli.
Şehitlere saygı anlamında şu zor günlerde yapılmamalı bence de

Seda sayan bir siyah tişörtle kurtarıyo olayı. Konserlere laf ediliyor.
Değil mi? Tv dünyasında neler oluyor bilmiyorum, yani sabah kuşakları, eğlence programları vs, pek seyretmediğimden bilmiyorum ama devam ediyor galiba değil mi?
O zaman programlarda bir süre yayın yapmamalı.
Ki herkes üzüntüsünü içinde yaşıyordur zaten, en azından bakınız ben, dayı oğlum Doğu'da asker, üstelik çocuk özel harekatta, annesinin şehit haberleri gelmeye Başladığından beri tansiyonu fırlıyor, dayım deseniz gece uyuyamıyor, sokağa atıyormuş sürekli kendini, içim sıkılıyor deyip anneme gidiyormuş, annem ne zaman arasa, bu sefer şehit cenazesinde tabuta sarılan biz mi olacağız diye geçiyor içimden ama gördüğünüz gibi sitedeyim.

şu an rising star var tv 8 de. müzik yarışması. ee. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Ya videosunu izledim mune. Yapmacık bir başımız sağolsun bilmem ne. Aynı şekilde diğer evlendirme programları da. İnanamadım tavra. Sosyal mesajı verdiler ve talipleri aramaya devam ettiler. Terörün istediği hayatı durdurmak biz onların istediğini vermicez diyolar :)

Size de allah kolaylık versin mune. Çok zor beklemek.

Sağol dansmarue, ben neyse de anne babası hop oturup hop kalkıyor, evlat söz konusu bastıkları yeri bilmiyorlar şu an.
Annem desen kadın neredeyse ağlayacak, dua edin diyorum hep, asker ve polislerimiz için yapabileceğimiz başka birşey var mı? Dua edeceğiz artık, elden başka birşey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…