Değil mi? Tv dünyasında neler oluyor bilmiyorum, yani sabah kuşakları, eğlence programları vs, pek seyretmediğimden bilmiyorum ama devam ediyor galiba değil mi?Seda sayan bir siyah tişörtle kurtarıyo olayı. Konserlere laf ediliyor.
Değil mi? Tv dünyasında neler oluyor bilmiyorum, yani sabah kuşakları, eğlence programları vs, pek seyretmediğimden bilmiyorum ama devam ediyor galiba değil mi?
O zaman programlarda bir süre yayın yapmamalı.
Ki herkes üzüntüsünü içinde yaşıyordur zaten, en azından bakınız ben, dayı oğlum Doğu'da asker, üstelik çocuk özel harekatta, annesinin şehit haberleri gelmeye Başladığından beri tansiyonu fırlıyor, dayım deseniz gece uyuyamıyor, sokağa atıyormuş sürekli kendini, içim sıkılıyor deyip anneme gidiyormuş, annem ne zaman arasa, bu sefer şehit cenazesinde tabuta sarılan biz mi olacağız diye geçiyor içimden ama gördüğünüz gibi sitedeyim.
Sağol dansmarue, ben neyse de anne babası hop oturup hop kalkıyor, evlat söz konusuYa videosunu izledim mune. Yapmacık bir başımız sağolsun bilmem ne. Aynı şekilde diğer evlendirme programları da. İnanamadım tavra. Sosyal mesajı verdiler ve talipleri aramaya devam ettiler. Terörün istediği hayatı durdurmak biz onların istediğini vermicez diyolar :)
Size de allah kolaylık versin mune. Çok zor beklemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?