• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana kendinizle ilgili bir sorununuzu söyleyin ve bende o şeyin gerçekten çaresi olduğunu anlatayım

ceylin2011

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
1.826
223
163
merhaba kızlar
Güneş lekeleriniz
çatlaklarınız
kilonuz
saçınızın dökülmesi yıpranması
ellerin kuruluğu
nasır
mantar
ilk kırışıklıklar
derin kırışıklıklar
estetik sorunlarınız her neyse inanın çözümü var

benim hikayem en yakın arkadaşımla başladı ben güneş lekerimden şikayetçiydim ve bana sürekli ürun tavsiye etti ikna olamadım en son al dene deyince:dondurma: kabul ettim kolumda yeni çıkan güneş lekemde denedim ve benim vücudum 10 gün içinde ürüne dönüş yaptı ve yok oldu.

daha sonra eşim paslı demirin üzerine düştü şişme oyuncakları yere sabitlemek için kullandıkları demiro_O oğlumuza bakıcam diye arka tarafa dolaşırken karanlıkta görmedi ve hatrı sayılır bir yarık oluştuu:KK14: arkadaşımın küçük bir şişede verdiği acil durum spreyini kullandım ve hemen yarayı kapladı bir kaç gün devam ettik msm jelle birlikte ve sonuça eşim bile inanamadı...

ve daha anlatamayacağım faydaları oldu ürünlerin şu an size aynı markanın .ayını içerken bunları yazıyorum çünkü boğazlarım fena şiş ve ben bu çayla üstesinden gelmeye çalışıyorum..

inanın elimde 20 ye yakın ürün var hepside ayrı birşeye yarıyor..

Lafı uzatmayayım:anne:ben buna üye oldum aylık kota zorunluluğu gibi saçma sapan şeyler yok ..ya kendin üye olup 4 te 1 indirimli alıyorsun yadada üye kazandırarak oturduğun yerde kazanıyorsun...

bunu iş için yapanlar şu anda aklınıza gelen en markalı arabaya biniyorlar aylık gelirleri 15 binden başlıyor lütfen bir araştırın sosyal medyadan .

ozaman benim pazarlamacı olmadığımı anlarsınız:KK19:

bu arada oplum kreşe gidiyor ve ben öğretmenine acil durum spreyiyle diş macununu verdim acil durum spreyini ateşlenincede kullanabiliyorsunuz:KK51: anlat anlat bitiremedim:skandal:

sizde tanışmak isterseniz bana ulaşın emi..
marketlerden indirim kartı almak gibi bişey kasada indirimli almak kadar basit işlemi var:cool:

Bu arada yeni üye falan değilim yıllanmış üyeyim art niyetim yok bilin istedim:KK60:

Back