arkdaşalr kalıcı ve göz alıcı bir parfüm arıyorum...bu arada fondotönde alıcamda buğday tenliyim bana cldimi güzel gösterecek bir fondotön lazım önerinze ihtiyacım var birde fondotönün nomuarsınıda isteirm
arkdaşalr kalıcı ve göz alıcı bir parfüm arıyorum...bu arada fondotönde alıcamda buğday tenliyim bana cldimi güzel gösterecek bir fondotön lazım önerinze ihtiyacım var birde fondotönün nomuarsınıda isteirm
kış için önerebileceğim kalıcı parfümler
hugo boss intense
hugo boss deep red
chole
hot couture
chanel coco mademoiselle
jean paul guilter madame
hpynose
Givenchy Absolutely, Ysl Cinema, Cacharel Gloria, Hugo Boss İntense, Carolina Herrera 212 Sexy sürekli kullandığım parfümlerdir,denemenizi tavsiye ederim..arkadaşlarımda çok beğenmiştir bu kokuları.
for her başta iğrenç gelsede kokusu 1 saat sonraki koku muhteşem ..garip bir koku ilk başta sevmeyeceğiniz ama bi zamandan sonra burnunuzun hep o kokuyu ararken bulursunuz...ama bnm en bayıldım kokusu essence tir çokk temiz bir koku özelikle ilk sıkıldığındaki kokusuna bayılıyorum hayatımda aşık olduğum tek koku...
for her başta iğrenç gelsede kokusu 1 saat sonraki koku muhteşem ..garip bir koku ilk başta sevmeyeceğiniz ama bi zamandan sonra burnunuzun hep o kokuyu ararken bulursunuz...ama bnm en bayıldım kokusu essence tir çokk temiz bir koku özelikle ilk sıkıldığındaki kokusuna bayılıyorum hayatımda aşık olduğum tek koku...
Birçok kalıcı ve göz alıcı ( nasıl oluryorsa :44:) parfüm var nasıl kokulardan hoşlanırsınız ?
Tom Ford Violet Blonde ( kalıcı ve tarz ) ( elimdekiler azaldığında almayı düşünüyorum )
Tom Ford Black Orchid (aynı şekilde üst düzeyde kalıcı ve lüx )
Fondöten değil de bence Clinique nin BB kremini kullanıyorum . Özel günlerde fondöten yerine .
Hem cildi onarıyor , sivilce oluşumunu engelliyor , olanları tedavi ediyor ve kadifemsi bir görüntü veriryor , ben memnunum