Saç Kesim Şekilleri Bana kahkül yakışır mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

siluett

sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
118
51
323
.i.i.i.i................................

Eklentiler

• $IMG_3124.JPG
    39,4 KB · Görüntüleme: 713
Son düzenleme:
Şu anki saçım kestane renginde burdaki gibi değil ama keim aynıı

kahkül kesitirme bence bakımı çok zor.Şaçlarını kızıla boyaybilirsin esmen bir bayansın yakışır bence

Canım esmer değilim baya beyaz tenliyim aslında resimde öyle gözüküyo heralde yanlış mı resim seçtim acaba:44:

bi resm daha ekliyorum bu geçen kış ki kesimim

Canım bence kızıl yakışır ama koyu böyle kırmızı gibi.Kahkül kestirme fönüydü bilmem neyiydi derken benim arkadaşım kullanıyo berbat bişiy.Hem kızıla boyatırsan perçem yakışmayabilir.Yaptırırsan da yan perçem yaptır.

Bence bembeyaz tenine harika gider.Çok güzel bir kızsın

canım çok güzelsin öncelikle bence küt kesim kahküllü bir model yakışır. havanı tamamen değiştirecek. saçların çok uzun değil o yüzden kestirme kararı çok zor olmayacaktır. bakımı zordur ama evet:26:renk olarak da daha açık bir kahve öneririm. doğallığını bozacak renklerden kaçınmalısın.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederimm.Haklısın gözüm korktu aslında kahkülden.Kızıl tutkum var aslında bunu bi düşüneyim

kahkülde çok zorlanırsın canım valla bi kere ole bi hatayı yaptım aman aman kalsın bi daha ...Kızıl gerçekten çok hoş durur bence denemelisin ama ilk önce koyu kızıılllardan başla yavaş yavaş açarsın rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…