Saç Şekillendiriciler Bana iyi bir saç düzleştirici önerin ?

cnm bn bunu 2-3 senedir kullanıyorum çokda memnunum tavsiye ederim ozaman 100lira gibi bi paraya almıştım aklında bulunsun..:)

Yeni panasonic çıkmış süpermiş,zaten panasonik kore malı.Bişey olmaz.
100 lira.

cnm paraya kıyarım diyosanda 150 tl sanırım bu braun satin hair 7...hem maşa görevi görür hemde düzleştirici :)

arzum formina artık üretilmiyor diye biliyorum bulursanızda alın harika bir düzleştirici bana göre 5 yıldır hala kullanıyorum şmdi bozulsa yarın gider aynısını bulursam hiç düşünmeden alacağım bir düzleştirici

kızlar çok teşekkür ederim ilginize bildiğin liste yaptım bi kağıda, kadın dayanışması bu olsa gerek remington ya da braun arasında kaldım denemeden almam zaten, rowenta buharlı düzleştiriciyi bi arkadasım kullanıyordu 2 saat sora rezalet oluyordu saçı, kabarıyordu bonus gibi, modelini tam hatırlamıyorum tabi aynı rowentadan mı bahsediyoruz onu da bilmiyorum, ama onu da soracağım.
filizcim aynen arzumun o modelini bulursam tereddüt etmeden alacagım zaten ama ben de artık üretilmiyor biliyorum zamanında 65 liraya almıştım hey gidi heyy

Bekonun sac duzlestiricisi 1 numara bencee hem digerlwrine gore daha genis daha cabuk bitiyor duzlestirmem hem zamandan kazaniyosunuz hemde guzel oluyosunuz almamislara siddetle tavsiye ederim.isi olarakta 160 180 ve 200

senelerdir remington düzleştirici alıcam diyip duruyodum. ama arkadaşlarım babyliss diyip durdular onların lafıyla gittim babyliss aldım çok berbat almaz olaydım. remingtonun en ucuzu bile çok güzel. model veremem ama alıcaksan remington marka al derim ben almadım pişman oldum

ayrıca canım markası ne olursa olsun ince düzleştirici değilde kalın ve büyük yani geniş olanlarından al kesinlikle. çünkü onlar hem zaman kazandırır ve daha iyi oluyorlar. ince olanlar saç arasını sıkışıyor falan bi sürü derdi var

Son düzenleme:
ben philips keratinli düzleştirici kullanıyorum. ısınma süresi çok kısa. üstelik keratinli plakalar saçımı parlatıyor. Bir de procare modeli var. Araştırıken eşit ısı dağıtımı, sabit sıcaklık gibi özellikleri olduğu için saça minimum zarar veriyor diye öğrendim.

kesinlikle remington diyorum.Bugün s9500 aldım bayıldım bayıldımm harika remingtonun üstüne düzleştirici tanımıyorum

maşa markası hakkında da düşüncelerinizi alsam? teflon kaplama mı iyi olur yoksa seramik kaplama mı?

Peki remington'un kalın mı ince plakalısını mı öneriyorsunuz? Ben kalın almayı düşünüyorum, ince de saç daha çok takılır ve uzun sürermiş gibi geliyor bana. Remington çok övülmüş peki kalını da aynı şekilde iyi mi?

bence philips tüm düzleştiriciler saçı yakıyor ama remington daha çok yakıyor ve kırıkları çogaltıyor 6 7 senedir philips kullanıorum birde bi avmde denettim saçıma ginalli die bi markanın düzleştiricisi harika yaptı diebilriim saçımı hemde tek seferde

kızlar merhaba düzleştirici almak istiyorum tabiki remington ama şu konuda kararsızım. Acaba s9500 mü alsam s9000 mi? 9000 in buhar özelliği var ve saçı daha az kırar gibi geliyor ben çok sık düzleştirici kullanıyorum. Az kırıkla kurtarmak istiyorum. Saçlarım ince telli ve uzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…