• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Bana iyi bir saç düzleştirici önerin ?

ChocoLate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
70
2
96
İzmir
Kizlar ben napiyim kafami nerelere vuruyum :26: Kadinlar deprosyandayken gidip saclariyla oynarlarmis ya inanmazdim oyleymis. Simdi hemen konumuza doneyim benim saclar fena kivircik cok yaglida degil ama kuruda degil fazla kalin tellide degil. Ben bir ara pek bir bunalimdaydim gittim saclarimi undercut hair stili yaptim. Cokta begendim cokta guzel oldu. 6ay felan kullandim öyle. Fakat hayatimda olan bazi degisiklerler vs yeni bir baslangic yapip kendimi tamamen degistirmeye karar verdim tabiki saclarimdan baslayarak. Simdi saclarimi uzatmak istiyorum (allahtan hizli uzuyorlar) ama suan kafamin bir kismindaki saclarim cok kisa oldugu icin degisik bir uzama surecine girecekler. :D oyuzden diger yarisinida cok fazla degil ama obur tarafa yakin bir uzunlukta kestirmeyi dusunuyorum. Bitaraf dalgali durdugu icin obur tarafta kivircik kalinca biraz abest olucak. Oyuzden saclarimi etkili bir sekilde duzlestirebilcegim makine ariyorum. Yada enazindan benimki gibi cok kivircik bir saca kac wattlik makine gerekir? Birde sacimi uzatmama engel olur mu ?

remıngton cok memnun kalırsın alırsan

Hmm remington yazdim bir kenara sagolasin canim. Birde sacimi dalgali kullanmak istiyorum dedi. Ya hem kisayken hem uzunkende bunu sac duzlestiriciylemi yapicam yoksa ayri birsey gerekiyormu baslik vs. Hangisi olmali yani ?

bende arzum aldım 2 3 ay önce bende cok memnunum ince telli saclarım cobuk bozulurken bu düzleştiricide hemen bozulmuyor tavsiye ederim :)

bende braun ion technology var ve çok memnunum.babyliss de çok iyidir bu konuda zaten fiyat olarak da bunlar en pahalı olanları diye biliyorum.

Konuyu bende acacaktim. Bendede ayni dert var. Kivircik saclar :-(

Konuyu takip edicem.

Bi yerde philips in keratinli duzlestiricisini gormustum. Saci besliyomus ama ne kadar dogru bilmiyorum :-\

Birde remingtonu araştırayım bakıyım ama bu remington sizinkiler kaç wattlık ? benim elimden birçok düzleştirici geçti ama hiçbiri istediğim gibi olmadı. wattın biraz daha yüksek olması lazımmış sanırım. Saçlarım çok kalın olmasada incede değil yani tutmuyor olmuyor.

Kesinlikle Remington...

Profesyonel bir marka.ilk olarak saçlarımı maşa yaptırırken acaba ne kullanıyorlar diye bakmıştım kuaförde.Sonra bir araştırayım dedim,en çok önerilen markaydı.Gittim bana göre pahalı olmasına rağmen teflon kaplama olan remington maşa aldım...

Evleneceğim zamanda diğer düzleştirici kardeşime kalacağı için bu kezde düzleştirici arayışına girdim,braun,philips falan,hepsine baktım.Çok ayrıntıcıyımdır,illa en iyisi olsun isterim.Yine remington aldım.Kalın plaka.O zaman saçım belimde,dalgalı ve kabarıktı.Ancak zapteder dedim.İyiki onu almışım yani.Uzun sürmüyor,hemen iki dakikada yapıyorum...

Remington aklima yatti. Benimki gibi cok kvircik saclarada iyi olurmu ki ? Baya kivircik yani. Varmi cok kivircik saclarda kullanan remington ?

Kesinlikle babyliss... Ben kullanıyorum ve çok memnunum ...Buharlı olması da avantaj ve saça minumum zarar veriyor...

$s.jpg

Evde Brezilya Fönü uygulamaya başladığım Nisan ayında uzun araştırmalar sonucu Remingtonun düzleştiricisini almıştım bir tane ablama bir tane kendime.Çokta memnunum ama ablam istemedi şimdi çift oldu bende kutusu ve ambalajı açılmamış halde duruyor,düşünen arkadaşlar fulya.demirel@hotmail.com adresinden ulaşırlarsa 80 tl gibi uygun bir fiyata edinmiş olurlar.

Remington S6500 Sleek&Curl 6 Farklı Şekil Veren Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

bende de emektar arzumun düzleştiricisi vardı fazlasıyla memnundum markasını tam hatırlayamadım ama hani şu ısınan yeri renkli olanlardan. malesef bigün durduk yere bozuldu yeni bir düzleştirici istiyorum ama güvenip de alamıyorum. en fazla 2 hamlede dümdüz yapacak bir düzleştirici istiyorum parasını geçtim artık yeterki kaliteli olsun bu remington gercekten iyi mi yani demek istedigim düzleştirdikten sora en azından ertesi sabaha etkisi devam ediyor mu kızlar? kullananlar yardımcı olabilir mi? sacım kıvırcık değil dalgalı ancak çabucak şekle giren bi huyu yok malesef çok çabuk bozuluyor :50:

braun düzleştiricisi var bende .... kalın tellı saclarım :37: ve onu nasıl da guzel duzlestırıor şaşırıorum :53::53:

cok memnunum tavsıye ederım...:27:

braun düzleştiricisi var bende .... kalın tellı saclarım :37: ve onu nasıl da guzel duzlestırıor şaşırıorum :53::53:

cok memnunum tavsıye ederım...:27:

braun marka hakkında kötü bir yorum duymadım bugüne kadar herkes cok memnun zaten. peki senın kullandıgın hangi model canım belirtebilirmisin rica etsem?

cok ılerı sevıyede dııl benım duzlestırıcım ama bana yetıor.. Braun ES1...yatsam bıle sacım aynı duzlukde kalıyor.. eger daha ılerı bı makıne dusunuorsan braun dan gene vazgecme derım ben..

işte ben de bunu istiyorum kalıcı olsun en azından sabah uyandıgımda da şeklini korusun biraz. çok teşekkür ederim braun markaları arastıracagım :34:

benim çok kıvırcık değil. ama remington bence de :) çünkü remingtonın ıslak saçla kullanılabilen ince bi makinesi var, ıslak saçını düzleştirirsen daha iyi sonuç alırsın gibime geliyor. ince bir makine de kısa saçta manevra kabiliyetini arttırır...

ama başka bi mesele var, saçını uzatıyorsan düzleştirici kullanmak istediğine emin misin? benim saçlarımı en çok ennnn çok kıran şey hep düzleştirici olmuştur da... hani uyarmak istedim..
köklere okaliptüs veya biberiye yağıyla sık sık masaj yapmanı öneririm hızlı uzama için ;)

Back