Kizlar ben napiyim kafami nerelere vuruyum :26: Kadinlar deprosyandayken gidip saclariyla oynarlarmis ya inanmazdim oyleymis. Simdi hemen konumuza doneyim benim saclar fena kivircik cok yaglida degil ama kuruda degil fazla kalin tellide degil. Ben bir ara pek bir bunalimdaydim gittim saclarimi undercut hair stili yaptim. Cokta begendim cokta guzel oldu. 6ay felan kullandim öyle. Fakat hayatimda olan bazi degisiklerler vs yeni bir baslangic yapip kendimi tamamen degistirmeye karar verdim tabiki saclarimdan baslayarak. Simdi saclarimi uzatmak istiyorum (allahtan hizli uzuyorlar) ama suan kafamin bir kismindaki saclarim cok kisa oldugu icin degisik bir uzama surecine girecekler. oyuzden diger yarisinida cok fazla degil ama obur tarafa yakin bir uzunlukta kestirmeyi dusunuyorum. Bitaraf dalgali durdugu icin obur tarafta kivircik kalinca biraz abest olucak. Oyuzden saclarimi etkili bir sekilde duzlestirebilcegim makine ariyorum. Yada enazindan benimki gibi cok kivircik bir saca kac wattlik makine gerekir? Birde sacimi uzatmama engel olur mu ?