Bana ilgisi varmi yoksa benmi kendimi kandiriyorum o mu benimle oynuyor anlayamiyorum

Böyle ilişki olmaz ki canım benim..
Bir gün biri çıkacak karşına..sana değer verecek.. o zaman neden ben onla vakit kaybetmişim diyeceksin..zaman tanı kendine bence.. ruhunu dinlendir..

yaklaşık 2 sene önce de aynı konuyu açmışsın orada da sana tavsiyelerde bulunulmuş ama sen hiçbirini kaale almamışsın galiba

o zaman sana verilecek tek tavsiye "kendi bildiğini oku".

2 sene önceki konunu da okudum yazık sana kendine merhamet et, adamın ne kalitesiz biri olduğu ozamandan belliymiş... şimdi sana kendini çok iyi hissettiriyorsa eğer, illa devam etcem onla diyorsan eğer bu ilişkiden asla bir gelecek beklemeyeceksin, o seninle gönül eğlendirecek, hayatına senle birlikteyken başkalarıda girip çıkacak, 2. hatta 3. olmayı kabul edip görmezden gelip onunla olacaksın, doymayacak hep bahaneler bulacak hatta cinsel istekleri olacak, sana hiç aşık olmayacak sever gibi yapacak, bak 2 sene evvelde sözde onu değiştiren aşık olduğu kız varken sana çıkma teklif ediyordu yani seni seviyorum dese bile hep başkalarına kayacak gözü, sende bağrına taş basıp iki tatlı söz söylesin sana kendini özel hissettirsin diye peşinde sürüneceksin... yada kendine bir iyilik yapıp yolvereceksin ki bence yolver gitsin.

Bence size ilgisi yok, sadece sizin ilginiz gururunu okşuyor, yedekte de durmanız işine geliyor, hepsi bu. İyi bir insan olsa ilginizi bile bile size ümit vermezdi, aksine sizi kendinden uzaklaştırmaya kalkardı. Yarın, öbür gün sizinle daha fazla görüşse de bunun sizin arzu ettiğiniz gibi bir sevgiye dönüşeceğinden çok süpheliyim.

Yine de denemek için bir süre aramayın, bakalım ne olacak. Böyle her aradığında sizi hazır ve nazır bulmasın bakalım o zaman ne yapacak. Bakarsınız siz kaçınca kıymete binersiniz, o kovalamaya başlar. Bu işe yarasa bile sevginizden çok emin olmaması için mesafeli tavrınızı bir süre bozmamanızı öneririm.

evet simdiye kadar hic iliski denilecek bir beraberligim olmadi..... ilk bukadar cok etkilendigim,hoslandigim erkekde bu zaten....

Tespitim doğruymuş, siz "adam" görmemişsiniz...

Numaracı, yalancı erkeklere kızıyorum da bu konudakine lafım yok... Hani adam alttan alta ümit verir, kandırır, oyalar o zaman kadın yerden göğe kadar haklı... Bu hiç ümit vermemiş ki... Başkasıyla ilişkisi olunca direkt silmiş hatta daha ne yapsın... İki gün sonra başkasıyla evlenince yıllarınızı çaldı diye beddua edersiniz ama tutmaz... Alan razı veren razı...

Hani uzaktaki şey insanı cezbeder ya,hani gün geçtikçe ona daha çok ulaşmak istersin merak edersin ya seninkide ondan sanırım.sen kendi hayalindeki insanı o sanıyorsun.ulaşamadığın sürecede sanırım bu böyle olacak.bence kendi kendini üzmeye değmez,her şey olacağına varır.hayatında sadece "zaman kaybı"olarak kalacak sanırım

canım googleye yaz ""beni üzmekten korkuyormus" bak bakalım kaç tane sonuç çıkıyor..
kısa ve öz yazcam.. erkeklerin klasik affettirme modu.. la insan değilmisin madem seviyosun neden üzesin..

yoluna bak derim bn sana.. esiyo yanına gelir eser yanından gider..

seni gerçektevn isteyen yada sana karşı bir şeyler hisseden almanyada bile olsan yinede seninle olmak ister yeter ki sevgi olsun çünkü sevgi çok farkılı bir şey seni yedekte tutuyor olabilir neden halen onu sevmeye devam ediyorsun onu merak ediyorsun arıyorsun böyle yaptıkça kendini umutlandırıyorsun bence bırak bu olmayacak işi unutmayı dene karşına seni sevecek insanın çıkmasını bekle işte o zaman bu anları hatırladığında ne kadar salak mışım diyecen unutt maya çalışş tatlımm

ya her şey bir yana, yeni bıraktığı sevgilisinden sonra hemen başka kıza yeşil ışık yakıyor. Eminim ah inanmasaydım diyeceksiniz. yaşınız kaç? herşey bu kadar ortadayken hala böyle düşünemiyorsanız, darbe yiyip emin olarak bırakabileceksiniz anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…