Bana ilgisi varmi yoksa benmi kendimi kandiriyorum o mu benimle oynuyor anlayamiyorum

cansu_0705

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
23
0
86
32
Almanya
slm arkadaslar

ben daha öncedende yazmistim, anlatmistim bu cocugu size... aslinda capkinin teki, ama gönül bu iste hala seviyorum onu.. iki sene gecti dogru düzgün görüsmedik ama hala bir ümit onu seviyorum....
eylülde tekrar görüsmeye baslamistik.. o ilk bana yazdi internetde... hersey cok güzeldi, bana karsi ilgiliydi,, özür diledigi, zamaninda yaptiginin yanlis oldugunu belirtti.... hatta almanyada yasiyor olmasam cikmak istermis falan dedi... beni üzmekten korkuyormus, (ben kendimi ona cok kaptirdigim icin).... ömür boyu arkadas kalmaya karar vermistikki... ama bir kac gün sonra sevgili buldu ve beni yine faceden msnden sildi...... ben ama anlayisla karsiladim bunu... bayramda falan aradim gayet normaldi....konustuk.... sonra yilbasinda aradigimda cok tuhafdi telefonda : bende dedim istemiyorsan söyle aramam birdaha... oda su siralar arama dedi......
aramadim ama hep aklimdaydi.... facede profilini falan takip ediyordum hep ( profil resimine falan bakiyordum) kizla bazen ayriliyordu yine barisiyorlardi (iliski durumunu takip ediyordum)
sonra bir kac ay önce asker fotosunu gördüm... cok kötü oldum.. korktum... nereye düstügünü ögrenmek istedim.... ama ona yazamayicagim icin.. ablasini buldm faceden ekledim kabul etmedi bende dürtdüm... ondan cevp gelmeyince... bende kuzenini ekledim... kiz bana vanda oldugunu ama iyi oldugunu söyledi.... ama hic duymak istemedigim seylerde anlatdi.... sevgilisiyle ciddiymis ve askerden sonra nisanlanmayi düsünüyorlarmis.... cok kötü oldum...yavas yavas onu unutmam gerektigini beynime sokmaya calisirken tam.... ne göreyim.. yine iliski durumu degismis... ve bana bir mail gelmisti... ablasinin faceinden bana yzmis : ablasini nasil buldugumu niye dürtügümü merak etmisti... ben emin olmadim omu diye.... bu bahaneyle arayim dedim: ve aradim
telefonda yine cok iyidi, 2012 yazi yine görüsürüz yazlikta falan dedi... askerdeyken onu arada arayip görüsüz diye anlastik....
1 hafta sonra yine aradim yine cok iyidi, eski konularida actik bu sefer... hala ayni düsünüyor, bu mesafe konusu olmasa denemeye deger bir kzmism vs.... böyle diyince ona dedimki... deme böyle ümitleniyorum...oda demezmi : ben sana zaten ümitlenme demiyorumki.... bu mesafe sorunu cözebilirsen olabilirki falan dedi..... öyle konustuk baya....ama sonuc yok....ben onun icin ne ifade ediyorum hic bilmiyorum.... eski sevgilisiyle her an barisacak diye ödüm kopuyor.....

onun beni aradigi falan yok ama, kntrü olmadigini söylüyor.....
bazen ariyorum cikmiyor... (ama askerde, telefonuda sessizdeymis... cagri atacak kntürüde yokmus diye demisti )

kafam cok karisik....ne hissetigimi bile bilmiyorum artik..... onu cok seviyorum... ama o beni sevmiyor galiba.. bana karsi iyi davraniyor... ümit veriyor gibi bazen....ama niye öyle onuda bilmiyorum.... acaba beni yedekte duran kiz olarakmi görüyor onu herseye ragmen seven, hep bekleyen, ona asla kizmayan... kizsa bile kaybetme korkusuna susan.... benim gibisini zaten zor bulurr.... ben normalde böyle birisi degilim...ama konu o oldumu melek kesiliyorum... sabir tasi oldum resmen.....

yada gercekten ben almanyada olmasam hersey farkli olabilirmiydi gercekten (onun bana söyledigi bu)

düsüncelerinizi merak ettim arkadaslar, bide kendimi yalniz hissediyorum bu ara.. konusmak istedim
simdiden tesekkürler

konularımız benzemese de bu tip bir erkekle muhattap oldum bende senin gibi kafam çok karışmıştı.. ama sanırım bunlar çocuk gibi ili görmekten hoşlandıkları için hep bir açık kapı bırakıyorular.. kötü birşey bunu söylemek de senin okuman da ama bence "yeterince" sevmiyor.. sevse emin ol kontur vs bulur bir şekilde sesini duyardı.. seni kullanmasına izin verme

bence seninde dediğin gibi canım üzgünümmm ama seni ikinci olarak tutmak istio sanki...bırak gitsin canımm...yüz verme....

böyle bir kisiyii nasil kendime asik ettirebilirim?? ben vazgecemem...görüsmeyede devam edicem cünki onunla konusmak bana öyle bir zevk veriyorki anlatamam, okadar mutlu oluyorumki...... kendim icin ariyorum onu......

böyle bir kisiyii nasil kendime asik ettirebilirim?? ben vazgecemem...görüsmeyede devam edicem cünki onunla konusmak bana öyle bir zevk veriyorki anlatamam, okadar mutlu oluyorumki...... kendim icin ariyorum onu......

ama bi yandan da bu şekilde kendine zarar vereceksin gibi görünüyor. yani şimdi mutlu olacaksın onunla konuşurken ama sonra? diyelim ki sevgilisi ile bir araya geldiğinde? Daha fazla üzülmeyecek misin? Bilemedim ki şimdi :44:

ay napıyosun ya herif basbaya oynuyo senle. uzak dur bişi yap ya midem bulandı resmen. bunun sana saygısı yok ki sevgisi olsun ya

Kendi yazdıklarınıza bakın sonra konu başlığınızdaki soruyu sorun kendinize... Sizinle oynadığını anlamıyor musunuz gerçekten?

Kendinizi yalnız hissetmeniz sadece bu aralar değil galiba... İki yıldır devam eden bu tek taraflı garip durumunuzu da bu hissiniz nedeniyle ilgi görme ihtiyacınıza bağlıyorum... Yine de bir hemcinsimin bir erkeğe bu kadar taviz verip bu hale gelmesini hoş bulmadım... Kendinize yazık ediyorsunuz... Bu takipleriniz devam ederse bir gün evlendiğini de (hatta belki çoktan o yola girildi) görürsünüz...

"Mesafe sorununu çözersen" diye açık kapı bırakmış bir de... Sizinle bir gelecek düşünse bu sorun ikinizin derdi olurdu... Ciddi niyeti olan erkekler sorunları beraber çözerler, diğerleri "armut piş ağzıma düş" derler... O da laf olsun diye... Bu adam burnunuzun ucunda olsa yine böyle yapardı... Sevmiyor çünkü...

haklisin üzülücem... simdide üzülüyorum.. beni niye sevmiyor diye..... ama ben yillar sonra onu kaybettigimde keske görüsme firsatim oldugunda görüsseydim demek istemiyorum.... onunla görüsme imkanim oldugu sürece bu firsati degerlendiricem... cabalicam kendimi ona sevdiricem... hani kendide dedi bana hic bir zaman negativ bakmamis.... yani tamamem bos degil... ilgili ama sevgi yok iste... ben sonuna kadar sabretmek istiyorum... pisman olmaktan korkuyorum... sanki simdi görüsmezsem... daha cok üzülücekmism gibi geliyor... anlatabildimi ne demek istedigimi? :)

Kimseyi kendinize aşık edemezsiniz... Olacağı varsa kendi olur...

Onunla konuşmanın zevk vermesinin sebebi de ilgi görme isteği...

Daha önce gerçek bir ilişkiniz olmamış sanırım... Aksi halde bu kadarcık bir tatmin yeterli olmaz, zevk vermezdi...

Ya bir ilişki yaşamalısınız ya da adam başkasıyla evlenip kurtarmalı sizi... Aksi halde ömür boyu onun peşinden koşmayı zevkli sanmaya devam edeceksiniz...

Olmazdi rsmn vakit geciriooo cnm bncee...bsver aramaa ni e ykmus kntru isteyn sevn bulur aramanin yolunuuui

seninki platonik aşk canım... evet haklısın kendin mutlu olmak için arıyorsun onu ve mutlu da oluyorsun ; hayaller kuruyorsun... ama nereye kadar bunu yapabileceksin ?
hepimiz daha fazlasını isteriz ; bir yere kadar karşılıksız hep kendimizden veririz çünkü mutlu oluruz... karşılıklı bir ilişki yaşarken de karşımızdakini mutlu etmek bizi mutlu ettiğinden yaprız bir sürü fedakarlık ; incelik... ama gün gelir bir kez olsun bizi mutlu etsinler istediğimizde gerçek olmadığını görünce inanılmaz canımız yanar... ki senin ki karşılıksız olduğuna göre çok bekleyeceksin o da birşeyler yapsın diye ve her seferinde boşa çıkacak bu umudun... bir sonrakinde olacak diyeceksin ama olmayacak... sonra bu sana gerçekten dayanılmaz acılar verecek ve bitmesini isteyeceksin ona olan sevginin... ve birgün bitecek ; sen de özgür hissedeceksin...

istersen tüm bu süreçleri yaşayarak gör... istersen de geleceği görerek zaman kaybetmeden bir ilişkiyi paylaşabileceğin birini bul...

seni çok iyi anlıyorum..dediğim gibi benzer birşey yaşadım.. Sonuçta senin kararın tabi. Ben her türlü deneyeceğim diyorsan dene.. zaten maksimum 1 hafta sonra kendilerinden nefret ettiriyorlar

Tamm bi asker bosluguu bncedd...bska secenk yok simdilik. Ne dmk vazgecemem annenmi babanmii neyin olouoo oo senin..yapma guzelin gencligine yazik kndini kandirmakatan baska ne yapiosun?????

arkadaslar ben hepinize hak veriyorum.... kendimede söyledigim seyler... ben farkindayimda herseyin.. ama lanet olsun.... cok yesilcam filmimi izledim romanmi okudum naptiysam positif düsünmekten vazgecemiyorum.....

evet simdiye kadar hic iliski denilecek bir beraberligim olmadi..... ilk bukadar cok etkilendigim,hoslandigim erkekde bu zaten....

baska iliski yasama konusuna gelincede.... bende deniyorum... etrafima bakiyorum.... ama hic kimseden etkilenemiyorum... olmuyor... deneyim de diyemiyorum... cünki karsimdaki kisiyi incitmekten korkuyorum..... yani anlicaginiz yok kimse.... cikmiyorda karsima.....

Sevmiyor, sevmiyor, sevmiyor.
Bence yüreğine söz geçirmeye başla çünkü böyle giderse daha çok üzülürsün...

evet evet yanlış söledim minimum olcaktı o
Ben çabuk yırttım diyelim :)))

senin adına sevindim... aslında garip değil tabii bir haftada kendilerinden nefret ettirmeleri de konu sahibi arkadaş için çok kısa bir süreç; niyeti yok çünkü vazgeçmeye maalesef..
ama işte bazen de sonuna kadar gitmek istiyor insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…