- Konu Sahibi cansu_0705
-
böyle bir kisiyii nasil kendime asik ettirebilirim?? ben vazgecemem...görüsmeyede devam edicem cünki onunla konusmak bana öyle bir zevk veriyorki anlatamam, okadar mutlu oluyorumki...... kendim icin ariyorum onu......
slm arkadaslar
aslinda capkinin teki...
bir kac gün sonra sevgili buldu ve beni yine faceden msnden sildi...... ben ama anlayisla karsiladim bunu...
oda su siralar arama dedi......
sevgilisiyle ciddiymis ve askerden sonra nisanlanmayi düsünüyorlarmis....
bu mesafe sorunu cözebilirsen olabilirki falan dedi.....
onun beni aradigi falan yok ama, kntrü olmadigini söylüyor.....
acaba beni yedekte duran kiz olarakmi görüyor onu herseye ragmen seven, hep bekleyen, ona asla kizmayan...
düsüncelerinizi merak ettim arkadaslar, bide kendimi yalniz hissediyorum bu ara.. konusmak istedim
simdiden tesekkürler
ama bi yandan da bu şekilde kendine zarar vereceksin gibi görünüyor. yani şimdi mutlu olacaksın onunla konuşurken ama sonra? diyelim ki sevgilisi ile bir araya geldiğinde? Daha fazla üzülmeyecek misin? Bilemedim ki şimdi :44:
böyle bir kisiyii nasil kendime asik ettirebilirim?? ben vazgecemem...görüsmeyede devam edicem cünki onunla konusmak bana öyle bir zevk veriyorki anlatamam, okadar mutlu oluyorumki...... kendim icin ariyorum onu......
haklisin üzülücem... simdide üzülüyorum.. beni niye sevmiyor diye..... ama ben yillar sonra onu kaybettigimde keske görüsme firsatim oldugunda görüsseydim demek istemiyorum.... onunla görüsme imkanim oldugu sürece bu firsati degerlendiricem... cabalicam kendimi ona sevdiricem... hani kendide dedi bana hic bir zaman negativ bakmamis.... yani tamamem bos degil... ilgili ama sevgi yok iste... ben sonuna kadar sabretmek istiyorum... pisman olmaktan korkuyorum... sanki simdi görüsmezsem... daha cok üzülücekmism gibi geliyor... anlatabildimi ne demek istedigimi? :)
seni çok iyi anlıyorum..dediğim gibi benzer birşey yaşadım.. Sonuçta senin kararın tabi. Ben her türlü deneyeceğim diyorsan dene.. zaten maksimum 1 hafta sonra kendilerinden nefret ettiriyorlar
"bir hafta" biraz pembe bir süreç olmuş :)
Tamm bi asker bosluguu bncedd...bska secenk yok simdilik. Ne dmk vazgecemem annenmi babanmii neyin olouoo oo senin..yapma guzelin gencligine yazik kndini kandirmakatan baska ne yapiosun?????
Kimseyi kendinize aşık edemezsiniz... Olacağı varsa kendi olur...
Onunla konuşmanın zevk vermesinin sebebi de ilgi görme isteği...
Daha önce gerçek bir ilişkiniz olmamış sanırım... Aksi halde bu kadarcık bir tatmin yeterli olmaz, zevk vermezdi...
Ya bir ilişki yaşamalısınız ya da adam başkasıyla evlenip kurtarmalı sizi... Aksi halde ömür boyu onun peşinden koşmayı zevkli sanmaya devam edeceksiniz...
evet evet yanlış söledim minimum olcaktı o
Ben çabuk yırttım diyelim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?