• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bana hangi renk yakışır?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
21 yaşındayım beyaz tenli kumralım kendi saçlarım orta kahve kestane. Yuvarlak yüzlüyüm. 176 boyunda 78 79 kiloyum ( zayıflamaya çalışıyorum) . kilo ile saç rengi bence bağlantılı. Yüzü tombul ya da zayıf gösteren renkler vardır elbette diye düşünüyorum o yüzden kilo ve boy belirttim. Gözlerim çok koyu kahverengi. Bana hangi renk yakışır? Şuan saçlarım kendi rengiyle geri kalan uyumlu olacak şekilde dipleri baya uzadı geri kalan balımsı karamel bi renk. Ama değiştirmek istiyorum. Kızıl yakışır mı? Yoksa sarı mı yapsam uçlarını.? Yoksa koyu kahverengi mi yapsam geri?

beyaz ten koyu sac uyumuna aşığım fakat şimdiden koyu sac kullanirsan sıkıldığın zaman geriye dönmek ugrastirici olacak..bu renk vs tavsiye ederim hem yakıştıramadım dersen üstüne kızıl da boyarsin kahve de
ama direk kızıl vs denersen,kızıl dan donmenin cok zor olacağını unutma derim :KK19:

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 70
beyaz ten koyu sac uyumuna aşığım fakat şimdiden koyu sac kullanirsan sıkıldığın zaman geriye dönmek ugrastirici olacak..bu renk vs tavsiye ederim hem yakıştıramadım dersen üstüne kızıl da boyarsin kahve de
ama direk kızıl vs denersen,kızıl dan donmenin cok zor olacağını unutma derim :KK19:

images (7).jpg
ben de böle istiyorum aslında ama nasıl yapılır bilemedim

Back