• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana hangi renk yakışır ?

23kbr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
40
0
36
Elazığ
] yardım edermisinzz hangi renk yakışır sizce??

Eklentiler

• $kbr.jpg
    $kbr.jpg
    157,2 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleme:
meraba canım oncelıkle sacların masallah:nazar: cok guzel bayıldım cok saglıklı gorunuyorlar sana bı renk buldum uclarını balyajlı yaptır havalı olur

Eklentiler

• $sacrengilopez.jpg
    $sacrengilopez.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 174
çok tşk ederm cnm.
rengi çok begendmm saçımda siyah boya var tutmayacağını biliyorm kuaförde yaptırmaya karar verdim hangi renk oluyor bu tam olarak.. tkrar tşk ederm:61:

altın parıltılı toffee üzerine uçlara krepe balyaj cnm çok yakışır :49:

bu sac rengının adını bılmıyorum kuafore goster anlarlar heralde saclarını oryalle actırman gerekıyor tabkı sıyah sacının ustune zaten bı rebk tutmaz ama rengı bak bende cok begendım

saç rengini bi anda pat diye açmak istemiyosan yıpranmaması için biraz koyu renklerden başla.sonra yavaş yavaş açılır zaten.mesela şu nefise karatay'ın kahve saçı araları açıklarla balyajı çok hoş. sanada gider.

yada daha sonrasında şöylede açabilirsin.survivordaki başak vardı bi aralar bilir misin :1: onun son saç rengine bayıldım ben çok hoş olmuş.

NOT: İLK RESİM AÇIK RENK SURVİVOR BAŞAK.İKİNCİ NEFİSE KARATAY :54:

Eklentiler

• $166500.jpg
    $166500.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 382
  • $image.jpg
    $image.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 131
kuaförde oryalle açtırdığında koyu turuncu olur. sonra tarçın bakıra boya derim:81: bilmem çarpıcı renkleri severmisin ama dur fotolarını paylaşayım:

$images.jpg Eki Görüntüle 248586
$palette-natural---8-77-tarcın-bakır---sac-boyası-5.56.32-27.10.2010-1104039.jpg $318907_270378392975358_205431939470004_1173583_2280613_n.jpg

ay sana tavsiye vereyim derken kendimi gaza getirdim ya son fotodaki rengi görünce:52::52:

Son düzenleme:
saç rengini bi anda pat diye açmak istemiyosan yıpranmaması için biraz koyu renklerden başla.sonra yavaş yavaş açılır zaten.mesela şu nefise karatay'ın kahve saçı araları açıklarla balyajı çok hoş. sanada gider.

yada daha sonrasında şöylede açabilirsin.survivordaki başak vardı bi aralar bilir misin :1: onun son saç rengine bayıldım ben çok hoş olmuş.

NOT: İLK RESİM AÇIK RENK SURVİVOR BAŞAK.İKİNCİ NEFİSE KARATAY :54:

evt birdenbire açmak istmyrm ama açınca turuncu olur diolar onun üstüne uygun bi renk lazm. çok beegendm her renk güzEL aslndaa:))

bence bakır tonlarından uzak dur cnm yakışmaz kahve tonları yada karamel tonları yumuşak renklere bak istersen :49:

bakır önermem canım, bence sana krepe balyaj oldukça yakışır.ya da çok açık renk olmayan bir röfle de hoş durabilir.

zeminini altın parıltılı toffee yada çikolata kahve tonlarına boyat üzerine krepe balyaj uçlara doğru daha sık attır balyajları çok yakışır :7:

Back