Koyu birrr kizilll diyorumm :) siyahta olabilir ama sakin acik renklere boyamayin surekli makyaj yapmaniz gerekr
Yaa hoş olurmuş cidden baktim da .kızil bakir gibi bisey oldu sacim doner mi ki?
Cok kizil gibi degil acik kahve duruyo
Evet ama kendin boyamaya kalkma :) iyi bir kuaföre git, rengini açtır ve açık kumrala boyat derim :) ben kuaföre gitmedim şu an dipleri açık uçları koyu iğrenç saçlarla dolaşıyorum :))))
Nasil acacagim bir iki aya acilir mi yikadkca yoksa kuaforde mi actrcam
Kendin sakın açma.. kuaförde açtır.1-2 aya açılır ama kızılımsı renk kalır ve istediğin renk olmaz
Hic alisamadim bu kizilliga yaa
Kuafor doner mi diosun kumrala.sence direk gidip yaptrsam mi.yoksa azcik acilmasini mi beklesem.cok yeni daha bu boya yipranmasa bari saclarm
kızıl çok iyi gider ama öyle dore gibi turuncu gibi filan değil
Orasını sen bilirsin canım açılırken illaki yıpranıcak zaten biraz.Benim saçım mesela boya tutmuyo pek 1 ayda hemen 1 ton açılıyo.
İstersen bekle biraz açılsın sonra boyatırsın.
Bu renkler fikir olur belki canım :) Küllü kumral, dore kumral ve fındık kabuğu..
En alttaki resimdeki renk gözlerine harika gider ama :)
Eki Görüntüle 812391
Zamanında bende bir merakla kızıla boyatmıştım.Ama tavsiye etmiyorum hiç.Üstüne ne boyarsan boya illaki hafif renk kalıyor.
Hiç sevmiyorum bende
Son 2 ressimdeki saçlardan istiyorum bende ama nerde böyle saç yapacak olan kuaför zor....
kızlar kendı rengım sönuk duruyor ve cok sıkıldım.boyatacagım.sizce hangı renk gıder?çok kararsızım :S
Mavi siyah deneyebilirsin ben kullanıyorum çok güzel bir ton sanada yakışacağını düşünüyorum.
Aynen canim ben de iyi bir kuafore gittim guya sana birakiyorum dedim.sagolsun bunu uygun gordu:))
Ben de sikintidan gitmistim zaten hep ayni hep ayni:)
Yani hayal edince kotu gelmiyor hic ama sen biliyosundur sonucta:)Benim de gözlerim ela-yeşil gibi ve iri :) kızıl,siyah,kahve,patlıcan moru,çikolata kahve renklerini denedim ama en çok fındık kabuğu yakışmıştı.Şapşal gibi üstüne kahve boyayıp mahvetmiştim..
Şimdi acele etmek istemiyorum şuan çikolata kahve napıcam düşünüyorum bende :)
Aynen canim ben de iyi bir kuafore gittim guya sana birakiyorum dedim.sagolsun bunu uygun gordu:))
Ben de sikintidan gitmistim zaten hep ayni hep ayni:)
Şimdiki aklım olsa çok oynamazdım ama benim saçlarım çabuk beyazlıyor.
Boyadan 1 hafta sonra dipler hemen beyaz.Psikolojik olarak çöküyorum bende üzülüyorum..
Sonunda gönül yazar saçları gibi yaptırıcam beyazda belli olmaz
:)) aa boya nicin var canim gerekli bakimini yaparsin biseycik olmaz gozlerin yeter zaten cok da onemi yok her turlu oluyo biz dert ediniyoruz iste:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?