• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana hangi renk yakışır vee bu bal köpüğü turuncumsumu kumral gibi mi ya? resmlii

bilqe_sena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
181
1
46
İstanbul
$229251_1742250918361_1301348457_31646080_8237536_n.jpg
$227464_1733720385103_1301348457_31634631_4547895_n.jpg
$222024_1708790481871_1301348457_31596114_2825391_n.jpg

asıl ten rengim

$261246_1805935830444_1301348457_31731659_3979519_n.jpg

güneşte

$262029_1818516664957_1301348457_31746490_4315819_n.jpg

karanlıkta bilgiisayar kamerasnda

krepe balyaj yakışır bence. böyle çok açık olmayan, bal köpüğü tonlarında aralarda....saçının tamamını tek renk boyatırsan dipler çıktıkça çok sırıtır...krepe balyaj yaptırırsan sırıtmaz, hem de tekrar boyamalar arasındaki süre daha uzun olur yani saçın daha az boya görür...

bu boyaları yapmadan önce boyanın saçta yada deride bir tabaka oluşturup oluşturmadığını öğreniyor ve gusle/abdeste mani olmadığı bilgisi dahilinde mi boyuyorsunuz?saç boyaları hakkında bilgi sahibi değilim öğrenmek amacıyla soruyorum uygulayanlara.zira saçı ya da deriyi kaplayan cinsteyse abdest/gusül geçerli olmuyormuş...

Son düzenleme:
bu boyaları yapmadan önce boyanın saçta yada deride bir tabaka oluşturup oluşturmadığını öğreniyor ve gusle/abdeste mani olmadığı bilgisi dahilinde mi boyuyorsunuz?saç boyaları hakkında bilgi sahibi değilim öğrenmek amacıyla soruyorum uygulayanlara.zira saçı ya da deriyi kaplayan cinsteyse abdest/gusül geçerli olmuyormuş...

amonyaklı saç boyaları bildiğim kadarıyla saç telinin içindeki melanin hücrelerinin kimyasını değiştirerek boyama işlemini gerçekleştiriyorç amonyaksız boyalar ise saçın dış kısmında kalıyor. ama bu konunun tartışma yeri bence burası değil. konu sahibi arkadaşımız sorusuyla sizin sorunuz farklı....

bu iki renk arasında kaldım kızlar ten rengmden geçtm yakştırıcam her ikisinnde ama hangisi ikiside çok hoş

Eki Görüntüle 221562

(tarçın bakırı:)
Eki Görüntüle 221563

(bal köpüğü)

casting amonyaksız olduğu için saç rengini çok açacağını düşünmüyorum kutudaki gibi. çünkü saçın çok koyu. mesela palette naturals 8.0 bal köpüğü var, o amonyaklı bir ona da bakabilirsin. neva color için ise çok akıyor diyolardı...kaliteli değil diye okudum. o renk için birşey diyemiyeceğim :7:

tşkür ederm tavsiyn için cnm ama kuaförde yptırıcım öle çokda esmer oldumu sanmıorum . kşlırımdan kaynaklanıo çok siyah kaşlrım var. boyanın abdest geçirmesne glince annm allh şkür her vkit nmazın klar yengemde ve bu boyaları rahatlıkla kullanıolar.

canım bence sen gonlunden geceni boya begenmezsen kendi rengine yakın boyarsın icinde kalmasın dedigim boyalar sacı yıpratacak boyalar degil o yuzden sorun yok

amonyaklı saç boyaları bildiğim kadarıyla saç telinin içindeki melanin hücrelerinin kimyasını değiştirerek boyama işlemini gerçekleştiriyorç amonyaksız boyalar ise saçın dış kısmında kalıyor. ama bu konunun tartışma yeri bence burası değil. konu sahibi arkadaşımız sorusuyla sizin sorunuz farklı....

zaten tartışmak değil amacım.sordum sadece.şimdi nere gidip sorim ben bunu

cnm sana ve yaşına yakışan renk çikolata kahve tonları tarçın bakır aslaa yapma hiç yakışmaz esmersin bal köpüğüde açık olur gerçi zemin rengin koyu olduğundan istesende tam bal köpüğü tutmaz koyu tutar kahve tonlarına bak bence sana yakışan onlar karar senin cnm :7:

canım sen bir boya tarçın bakıra bence içinde kalmasın çok istiyorsun sen o renge boyatmayı, boyayınca da resmini koy bakem nasıl olcak çok merak ediyorum hem belki senin tenin çok iyi taşıyacak denemeden bilemezsin ...:71:

cnm sana ve yaşına yakışan renk çikolata kahve tonları tarçın bakır aslaa yapma hiç yakışmaz esmersin bal köpüğüde açık olur gerçi zemin rengin koyu olduğundan istesende tam bal köpüğü tutmaz koyu tutar kahve tonlarına bak bence sana yakışan onlar karar senin cnm :7:

ben kuaförde yptırıcam kendim uğraşamam cnm.zemin resmlerdekş renk dğl bğlntı kablom yok die atamıorm istnbulda kaldı şçım

Eki Görüntüle 221696

bu tonlarda

bu renk güzelmiş cnm bu renkte yakışır sana daha sonra istersen aralarına ışıltı şeklinde seyrek balyaj attırırsın :7:

amonyaklı amonyaksız fark etmez, saç boyaları saç kütikülünün içine girer. onun tutunmasını sağlayan şey amonyak değil hidrojen peroksittir (oksidan). saça dıştan tutunan tek boya çeşidi kınadır, bu yüzden de kınalı saça boya tutmaz. amonyak sadece saça ısı verir. amonyaksız boyalarda da saça ısı vermenizin nedeni budur

Back