- Konu Sahibi bilqe_sena
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu boyaları yapmadan önce boyanın saçta yada deride bir tabaka oluşturup oluşturmadığını öğreniyor ve gusle/abdeste mani olmadığı bilgisi dahilinde mi boyuyorsunuz?saç boyaları hakkında bilgi sahibi değilim öğrenmek amacıyla soruyorum uygulayanlara.zira saçı ya da deriyi kaplayan cinsteyse abdest/gusül geçerli olmuyormuş...
bu iki renk arasında kaldım kızlar ten rengmden geçtm yakştırıcam her ikisinnde ama hangisi ikiside çok hoş
Eki Görüntüle 221562
(tarçın bakırı:)
Eki Görüntüle 221563
(bal köpüğü)
amonyaklı saç boyaları bildiğim kadarıyla saç telinin içindeki melanin hücrelerinin kimyasını değiştirerek boyama işlemini gerçekleştiriyorç amonyaksız boyalar ise saçın dış kısmında kalıyor. ama bu konunun tartışma yeri bence burası değil. konu sahibi arkadaşımız sorusuyla sizin sorunuz farklı....
zaten tartışmak değil amacım.sordum sadece.şimdi nere gidip sorim ben bunu
cnm sana ve yaşına yakışan renk çikolata kahve tonları tarçın bakır aslaa yapma hiç yakışmaz esmersin bal köpüğüde açık olur gerçi zemin rengin koyu olduğundan istesende tam bal köpüğü tutmaz koyu tutar kahve tonlarına bak bence sana yakışan onlar karar senin cnm