• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana hangi renk yakışır kızlar lütfen yardım edin

merays

][\\//][€L#€][\\//][
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
166
0
46
35
İzmir
arkadaşlar şu an saçlarım sarı ama ben yorumlardan dolayı sanırım rengimi değiştircem sizce ne renk olması gerekir. hadi bir yardımcı olun bana kızlar çok kararsızım

Eklentiler

• $saçç.JPG
    $saçç.JPG
    26,9 KB · Görüntüleme: 97
arkadaşlar şu an saçlarım sarı ama ben yorumlardan dolayı sanırım rengimi değiştircem sizce ne renk olması gerekir. hadi bir yardımcı olun bana kızlar çok kararsızım

merhaba tatlım :)

bence sarıdan vazgeçme derim :) çünkü kaşların ve tenin o kadar da koyu değil zaten zamanla yüzün alışır sarı renge.

rengini değiştireceğim demişsin.. sana tavsiyem koyu karamel tonlarını taban renk olarak seç uçlarına açık karamel (içinde turunculuk olmasın dikkat et) ya da sarı tonlarında bir balyaj attırabilirsin emin ol sana daha ayrı bi hava katar :)

merhaba tatlım :)

bence sarıdan vazgeçme derim :) çünkü kaşların ve tenin o kadar da koyu değil zaten zamanla yüzün alışır sarı renge.

rengini değiştireceğim demişsin.. sana tavsiyem koyu karamel tonlarını taban renk olarak seç uçlarına açık karamel (içinde turunculuk olmasın dikkat et) ya da sarı tonlarında bir balyaj attırabilirsin emin ol sana daha ayrı bi hava katar :)

cvp için çok teşekkürler cnm etrafımdaki herkes solgun gösterdiğini söylüyor o yüzden tereddütteyim ben de sarıyı çok seviyorum ama çevremdekileri de önemsiyorum o yüzden aklım çok karışık

sen kendini nasıl güzel hissediyorsan o saç rengini kullan. başkalarını da önemseyebilirsin ama boyadıktan sonra da pişman da olabilirsin iyi düşün bence

sen kendini nasıl güzel hissediyorsan o saç rengini kullan. başkalarını da önemseyebilirsin ama boyadıktan sonra da pişman da olabilirsin iyi düşün bence
doğal rengim de sarı da çok yakışıyor ikisinin de ayrı havası var resimde göründüğü kadarıyla hangi renk daha çok gitmiş ten rengime yada bu renklerden başka renkler de önerebilir misiniz

canm benim doğal saç rengim koyu kestane. onu siyaha boyadım çok sert gösterdi sonra açtırdım saçlarımı bir ara kahve tonu uyguladım ama bana kumral,bakır veya sarı tonlarının yakıştığını gördüm çok açık bir renk olmamak kaydıyla. neden böyle söylüyorum? çünkü ten renklerimiz aynı:) sürekli makyaj yapamam diyorsan sarı olan saçını orta bi kumral yapabilirsin bakır seviyorsan o da olur.Artık her renklerin ayrı ayrı bir sürü tonları mevcut senin aklında renkler varsa eğer programlar var resmini koyarak saç rengi deneyebilirsin

Son düzenleme:
canm benim doğal saç rengim koyu kestane. onu siyaha boyadım çok sert gösterdi sonra açtırdım saçlarımı bir ara kahve tonu uyguladım ama bana kumral bakır veya sarı tonlarının yakıştığını gördüm çok açık bir renk olmamak kaydıyla. neden böyle söylüyorum? çünkü ten renklerimiz aynı:) sürekli makyaj yapamam diyorsan sarı olan saçını orta bi kumral yapabilirsin bakır seviyorsan o da olur. senin aklında renkler varsa eğer programlar var resmini koyarak saç rengi deneyebilirsin

aslında istediğim bi renk var ama evde nasıl o renge ulaşacağımı bilemiyorum işte şu ton çok hoşuma gidiyor

Eklentiler

• $jennifer-lopez.jpg
    $jennifer-lopez.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 90
renkleri o kadar birbirine bezetiyorumki yanlış yönlendirmek istemem tek renk değil ve küllü bi renk anladığım kadarıyla.. ama güzelmiş:) bakalım anlayan bir Allah'ın kulu çıkar inşallah bende merak ediyorum :1:

Ben de sarı diyorum sana yakışır..Platin sarı sana güzel olur canım rengin çok koyu değil..Ama kırmızı siyah yada mavi siyah da güzel olur...Sen kendi istediğin seç bence de...

renkleri o kadar birbirine bezetiyorumki yanlış yönlendirmek istemem tek renk değil ve küllü bi renk anladığım kadarıyla.. ama güzelmiş:) bakalım anlayan bir Allah'ın kulu çıkar inşallah bende merak ediyorum :1:

ayyy inşallah biri çıkar ben araştırıyorum ama hiç rastlamadım sadece benzer şu renkler var ama nasıl tutar o da var

Eklentiler

• $palette.jpg
    $palette.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 96

ewt bal köpüğü istediğim tona daha yakın bi renk sanırım umarım güzel olur:2:

bal köpüğü koyu bir renk,ayrıca içinde bakırlığı olan bir renk bilgin olsun :)
canım senin istediğin renk küllü kumralın içine biraz açık kumral karıştır ev de anca böyle tutturabilirsin
zaten ilk boyamanda tutmaz ikinci boyamanda falan renk anca oturur

Son düzenleme:
bal köpüğü koyu bir renk,ayrıca içinde bakırlığı olan bir renk bilgin olsun :)
canım senin istediğin renk küllü kumralın içine biraz açık kumral karıştır ev de anca böyle tutturabilirsin
zaten ilk boyamanda tutmaz ikinci boyamanda falan renk anca oturur

ay kızıllık varsa hiç bulaşmayayım öyleyse sağol uyardığın için cnm o zaman en iyisi küllü kumral alıp boyamak sanırım

Back