• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bana hangi renk yakışır...bakar mısınız...fotolu...

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Slm arkadaşlar..fotomu yüklüyorum..ben saçımın rengini değiştirmek ıstıyorum..daha onceden platin kızıl dore gıbı bır cok renk denedım ama bana en uygun saç rengımın kendı saç rengımın oldugunu dusunerek tekratrona dondum...fakat artık sıkıldım ve deıstırmek ıstıyorum..ıstedıgım renkte kahve yogunlukta bakır ıstıorum bakır deılde toprak renklerı gıbı sızce bana hangı renk yakısır cvp veren tum arkadaslarıma tsk ederım. $010720121516.jpg $31122011403.jpg ( SAYFA IKI DE BOYALI HALI VAR)

Son düzenleme:
saçların çok güzel bence hiç değiştirme çünkü kaşlarının rengini de değiştirmek zorunda kalırsın :20:

saçların çok güzel bence hiç değiştirme çünkü kaşlarının rengini de değiştirmek zorunda kalırsın :20:

tsk ederım canım .. ya bende cok begenıorum aam deıstırmek ıstıorum taktımmı da takarım :( bu arada kasımı da boyucam zaten aynı rengın bır ton koyusuna :) ama ıste renkte kararsızım cok bakır olsun ıstemıorum acıkcası cingene gıbı olurum :)

siyah cok sert göstermiş seni bence daha açık tonlarda çok güzel durur kahve köpüğü gibi buzul kahve gibi

koyu bakır yapabılırsın guzel renktır kuaforde tutturursan:31:
kaslarını boyamana da gerek kalmaz

koyu renk her zaman için daha sert gösteriyor, ben siyah yapınca 30 sarı yapınca 15 oluyorum desem hiç abartamam :9: açık renkler olgun gösterir derler ama bence çok yanlış, koyu renk heleki siyah her zaman daha büyük ve sert gösteriyor, bence koyu karamel de size yakışabilir , yada çikolata kahve falan:52:

açık kumral dore yakışır en sevdiğim renk:1:altta konu var arkadaş resimde paylaymış,ama hangi kuaför o rengi tutturur o var:9:

Bence resimdeki saç rengini değiştirme canım. Açmak istiyosan da kaşlarını da açman gerekebilir. Yoksa kaş rengine takabilirsin koyu duruyo diye.

kutsalist siyahtan bu renge nasıl geldin paylaşır mısın? kuaförde mi yaptırdın? ben de istiyorum ama bir türlü yaptıramıyorum.

Back