Eki Görüntüle 738128 herkeze merhaba saç rengim bu boyamıştım ve artık dibim geldi saçımı yeniden boyamak istiyorum ama çok karasızım aklımda bir renk yok sizce hangi renk yakışır bana yardımcı olursanız sevinirim :)
Merhabalar;
1. Saçınızı en son HANGİ MARKA ve NUMARA ile boyamıştınız ?
2. Bileğinizdeki damara bakıp YEŞİL mi MAVİ mi gözüküyor, söyleyebilir misiniz ?
Bunlara yanıt verirseniz yardımcı olmak isterim.
garniel yoğun kumrala boyamıştım cnm bileğimdeki renk mavi gibi
Eki Görüntüle 738128 herkeze merhaba saç rengim bu boyamıştım ve artık dibim geldi saçımı yeniden boyamak istiyorum ama çok karasızım aklımda bir renk yok sizce hangi renk yakışır bana yardımcı olursanız sevinirim :)
Bakır yansımalı renkler düşünür müsünüz ? Ya da ben kızılı sevmiyorum önereceğiniz rengin arasında kızıllık olmasın gibi bir şeyiniz var mı ?
Ablam bakır-kızıl kullanıyor ve rengi çok hoş.
Üstelik beyaz tenlisiniz bakır- kızılın size çok yakışacağını düşünüyorum.
Ama oyle iddalı bir şey istemem derseniz kumral tonlarıda çok yakışır emiinim.
Merhabalar;
1. Saçınızı en son HANGİ MARKA ve NUMARA ile boyamıştınız ?
2. Bileğinizdeki damara bakıp YEŞİL mi MAVİ mi gözüküyor, söyleyebilir misiniz ?
Bunlara yanıt verirseniz yardımcı olmak isterim.
Bakır yansımalı renkler düşünür müsünüz ? Ya da ben kızılı sevmiyorum önereceğiniz rengin arasında kızıllık olmasın gibi bir şeyiniz var mı ?
Bunları düşünebilirsiniz: Markası KOLESTON PERFECTtir.
Eki Görüntüle 739230 Eki Görüntüle 739231 Eki Görüntüle 739232 Eki Görüntüle 739233
teşekkür ederim canım 8.38 güzelmiş
Rica ederim, her zaman:)
bi arkadaşım sarıda gider dedi ama çok sarı olmasını istemiyorum küllü sarıya boyasam nasıl tutarki
Küllü yapacaksanız kuaförde yaptırmanızı öneririm ayrıca oksidanı %6(20volume)lık seçin diyin. Yoksa saç küllü değil turuncumsu bir renk alıyor. Sıcak tenlisiniz siz bilirsiniz. Diğer renkler daha çok yakışır ama içinizde kalmasını istemiyorsanız yaptırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?