Saç Rengi ve Saç Boyama bana hangi renk yakışıırr

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
herkeze merhaba saç rengim bu boyamıştım ve artık dibim geldi saçımı yeniden boyamak istiyorum ama çok karasızım aklımda bir renk yok sizce hangi renk yakışır bana yardımcı olursanız sevinirim :)

Merhabalar;
1. Saçınızı en son HANGİ MARKA ve NUMARA ile boyamıştınız ?
2. Bileğinizdeki damara bakıp YEŞİL mi MAVİ mi gözüküyor, söyleyebilir misiniz ?

Bunlara yanıt verirseniz yardımcı olmak isterim.

garniel yoğun kumrala boyamıştım cnm bileğimdeki renk mavi gibi

garniel yoğun kumrala boyamıştım cnm bileğimdeki renk mavi gibi

Bakır yansımalı renkler düşünür müsünüz ? Ya da ben kızılı sevmiyorum önereceğiniz rengin arasında kızıllık olmasın gibi bir şeyiniz var mı ?

Ablam bakır-kızıl kullanıyor ve rengi çok hoş.
Üstelik beyaz tenlisiniz bakır- kızılın size çok yakışacağını düşünüyorum.
Ama oyle iddalı bir şey istemem derseniz kumral tonlarıda çok yakışır emiinim.

Bakır yansımalı renkler düşünür müsünüz ? Ya da ben kızılı sevmiyorum önereceğiniz rengin arasında kızıllık olmasın gibi bir şeyiniz var mı ?

kızıl fazla düşünmedim ama bi araştırayım teşekkür ederim cevabınız için

kumral benimde aklıma çok geldi açık kumral falan nasıl olur ki turunculaşma olur diye korkuyorum sonradan. teşekkür ederim cevabınız için teşekkür ederim

ilk kez duydum damara göre saç rengi
benimki yeşil duruyor, hangi renkler gider bana çok merak ettim :44:

selam bu bılekdekı damarla alakası nedir acaba merak ettim benımkıde yeşilll ?

bi arkadaşım sarıda gider dedi ama çok sarı olmasını istemiyorum küllü sarıya boyasam nasıl tutarki

Küllü yapacaksanız kuaförde yaptırmanızı öneririm ayrıca oksidanı %6(20volume)lık seçin diyin. Yoksa saç küllü değil turuncumsu bir renk alıyor. Sıcak tenlisiniz siz bilirsiniz. Diğer renkler daha çok yakışır ama içinizde kalmasını istemiyorsanız yaptırabilirsiniz.

teşekkür ederim cevabınız için küllü den de vazgeçtim kumrala boyucam inş güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…