- Konu Sahibi Disikanarya
Kızlar avatarımda resmim var bana hangi renk saçlar gider kumral, bal köpüğü tonlarını düşünüyorum ne dersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir açıdan resmini eklersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Avatarında yüzünün şekli, tenin, saç şeklin çok belli olmuyor..
Ama gördüğüm kadarıyla sana bakır tonları yakışır diye düşünüyorum..
Bir resim daha ekledim bundada tam belli olmuyor galiba ama pocde bunlar kalmış telefondanda atamıyorum şuan.
Bakır renginden kurtulmak için o kadar uğraştım bir bilsen asla bir daha bakır yapmam başka bir önerin var mı?
sarı istiyorum ama bana pek sarı gitmez sıcak sarı tonları gider mi sizce?
Zaten ekledıgım 1. Resımdekı koyu sac kumral tonlarında aradakı sarı yansımaları yaptırmadan sadece onu yaptırmayı dusunuyorum.. Kahve tonlarını ıstemıyorum.
ne boyası canım kısacık kestir benm gibi hem daha dikkat çekici olursun :))
Kumral renk eklediğin renkler değil güzelim..
papatya367; Boyanın rengi zemin rengiyle çok alakalıdır..
Lütfen ilk gidip Google amcadan Kumral' renklerini bir araştıralım.
Eklediğiniz tonların sarı tonları, sarı yansımaları oldugu bariz ortada..
Hatta hafif bakırlık bile var..
Ve siz Kumral diyorsunuz..
Pes yani :)
Eklediğin kızlar Mary-Kate Olsen ikizleri..
O kızların kullandığı saç renkleri genellikle bakırlar, kahveleri sarılar..
ben açık kumral kelimesini mi kullandım benim eklediğim bundan daha da koyu farkındaysan açık kumral bile değilse sarı olabilme ihtimali nedir sence?:)Buyur sana açık kumral..
Arkadaşın kullandığı boya bu..
Ve elde ettiği renk senin koyduğun resim.
Arada baya renk farkı yok mu sence?
Açık kumral nerede senin eklediğin renk nerede..
canım benim saçım koyu zeminli kuaför sarı olmayacağını söylüyor zaten çünkü saçım yanar kuaföre bu rengi gösterdiğimde bu olur kumralımsı tonlar bunlar senin saçına uygun dedi kuaföre gösterdim resmini ve kuaför çok tanınmış ve kaliteli bir yer yanlış söyleme imkanı yok.