- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Bana hangi renk saç gider?
- Konu Sahibi Victrola
- Başlangıç Tarihi
Benzer Konular
- Soru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence komple boyatmak yerine saçınıza brushlight yani renklendirme işlemi yaptırabilirsiniz hem ışıltılı durur saçınız hem bakımlı hoş durur. Bikere boyatirsaniz sürekli dip boyası yaptırmanız gerekecek ve bunun sonucunda yıpranmalar peşinden gelecek. Ve sürekli saçı boyamak ta kendi pigmentlerimizin ölmesine saçın beyazlamasina sebep oluyor ne yazık ki.. saçınızda beyaz yoksa diplere dokunmadan saçınıza renkledirme işlemi yani brushlight yaptırın derim bu benim şahsi fikrim hem kumral durur saçınız hemde ışıltılı olur5 nisan maaş günü saçlarımı boyatıcam
Kalbimden geçen kumral tek renk ama bana gider mi
Fotoğraf dünden...
Çok esmer miyim gitmez mi kumralEki Görüntüle 3404396
Duygularıma tercuman oldunuz teşekkürler buna karar verdimBence komple boyatmak yerine saçınıza brushlight yani renklendirme işlemi yaptırabilirsiniz hem ışıltılı durur saçınız hem bakımlı hoş durur. Bikere boyatirsaniz sürekli dip boyası yaptırmanız gerekecek ve bunun sonucunda yıpranmalar peşinden gelecek. Ve sürekli saçı boyamak ta kendi pigmentlerimizin ölmesine saçın beyazlamasina sebep oluyor ne yazık ki.. saçınızda beyaz yoksa diplere dokunmadan saçınıza renkledirme işlemi yani brushlight yaptırın derim bu benim şahsi fikrim hem kumral durur saçınız hemde ışıltılı olur
Çok sevindim çok memnun kalırsınız bence hem sürekli dip boyası yaptırmaniza gerek kalmayacak hem de bikere yaptırınca size en az 7-8 ay gider, saçınız uzadıkça diplere yakın tekrar yaptirirsiniz. Hem yipranmamis olur çok fazlaDuygularıma tercuman oldunuz teşekkürler buna karar verdim
Kahvenin tonları harika olacaktır.5 nisan maaş günü saçlarımı boyatıcam
Kalbimden geçen kumral tek renk ama bana gider mi
Fotoğraf dünden...
Çok esmer miyim gitmez mi kumralEki Görüntüle 3404396