Saç Rengi ve Saç Boyama Bana hangi kızıl tonları gider sizce

mesqul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
31
0
36
İstanbul
Kızlar ben saçımı en son çikolata kahvesine boyatmıştım.Şimdi kızıl istiyorum ama çok açık kızıl değil koyu kızıllardan.Normalde 1, 2 yaş büyük gösterdiğimi söylerler beyaz tenliyim yeşil gözlüyüm beni büyük göstermeyecek bir ton tavsiye edermisiniz.Benim gözüme kestirdiklerim bunlar sizce nasıl?Bu arada siteyi yeni keşfettim bilseydim önceden üye olurdum.Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler...:)

canım kıvırcık saçlı kızın rengi çok hoş. deneyebilirsin

ben yıllardır kızıl saçlıyım ve koyu kızılda en memnun kaldığım kızıl büyüydü. bu kolestonundu bide palette kızıl bahardı. tavsiye ederim yani yanında verdikleri açıcı oluyo ya onu daha az açan tondakini alıp karıştır öle daha da koyu olur. bide unutmaki nekadar koyu yaparsan yap hemen akıyo ve fazla koyu durmuyo.

koyu kızıllar bence çok daha yaşlı gösterir.:26: daha açık kızıllar beyaz ten yeşil göze doğal olur ve daha genç göstermeni sağlar.

Loreal Excellence Akaju bakıra boya. Kutunun üstündeki gibi olmayacak merak etme. İlk boyandığında senin eklediğin resimlerdeki kadar koyu ve güzel bir kızıl oluyor. Bence koyu kızıllara hiç girme, siyah gibi oluyorlar. Onun yerine dediğim boyaya boya, aynen aşağıdaki gibi tutsun.

aşağıdaki fotolardaki aynı renk birinde flash patlamış sanırım daha açık çıkmış sizce bu renk ne ?

Bakir kumral bu, iste bu renkler hem dogal olur hem yasli göstermez.
Bu rengi öneririm:

[/QUOTE]

Bunu denicem umarım güzel olur :)) Bide bu marka boya heryerde bulunur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…