Bana geri dönermiii.

byzakdg

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
28
0
16
Antalya
sevgilim bi ay önce ayrıldı benden.beni seviyodu.yani hiç bırakmıyodu.çok şey yaşadık.3 yıl..bağlıydıkta.ama son bi aydır umrunda değilm.resmen beni istemiyor.yalvarmama rağmen bıraktı.sizce o kadar yaşadığımız şeylerin üstüne pişman olurmu.özlermi.dönermi.???

Birden bire mi ilgisizleşti :44:
Yeni girdiği ortamlar falan var mı ?
İş,okul,kurs falan

kusura bakma ama sevgilinden önce asıl sen kendine değer vermiyorsun ki sevgilin sana değer versin...kurduğun cümlelere bak! şimdiye kadar bırakmamıştı ama şimdi bıraktı? kendini o kadar değersizleştiriyorsun ki ikide bir "bırakmak" kelimesini kullanarak...madem o seni "bıraktı" madem sen de onu "bırak" ve onu değersizleştir... sen değersiz bir eşya mısın ki beni bıraktı die ah vah ediyorsun... biz önce kadın olarak kendimize değer verelim erkekler karşısında dik durabilelim ki onlar bize saygı duysunlar... bence bu kelimeleri kendine kullanabildiğin sürece daha çoooooooookkk bırakılırsın kardeşim !!!

ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum.gerçekten.geri dönmesini istiyorum.ve bu durumumdan çok mutsuzum.ne düşüncemi bile bilmiyorum.

bu yıl lys için dersaneye gitti.başka bi ilde.bende üniye gittim.başka bi ilde.ve bu yıl çok değişti.:S silmek uutmak kolaymıdır erkekler için.

Kişiden kişiye değişir unutmak konusu heralde
Ortam değiştirince oluyo böyle şeyler
Çok duydum malesef

Sen ne takmışsın bu adamı arkadaşım.3 konu açmışsın aynı şeyleri yazıp yazıp.Adam sen böyle onun peşinde süründükçe,onun için acı çektikçe kendi değerini bilmedikçe sana dönmez.Kendini toparla biraz ya.Evlenip de ayrılan çoluklu çocuklu insanlar var.Ne acılar atlatılıyor.Biraz değer ver kendine önce.Tüm umutlarını bu çocuğa bağlamışsın.Önceki konularından da anladığım kadarıyla seninki yeni ortamlar insanlar görüp gözü dönmüş.Yeni arayışlar peşine düşmüş.Ne bekliyorsun ki bu çocuktan.

elimde olsa böyle yaparmıyım.bende çok kızıyorum kendime.biyandanda bunu kaldıramıyorum.bu yaptığını sindiremiyorum.bu kadar değersiz olmak ağır geliyor.ve böyle oluyor.sende kızsın anlarsın.kendime engel olamıyorum.haklısın

Anlayamıyorum işte canım malesef.Bana kötülük yapmış insanları çok çabuk unutma özelliğim var seviyorum bu huyumu.Sende unut insan isterse unutur.

Seni seviyor muydu? Seviyormuş gibi mi davranıyordu? İkisi farklı şeyler. Seni bıraktığına göre demek ki sevmiyormuş.Seni bırakmış gitmiş.Fazla takılı kalmamalısın. Madem sen onun umrunda değilsin o da senin umrunda olmasın...

Özler mi döner mi pişman olur mu konusuna gelirsek ;
Aranızda kötü bir şey yaşanmadı herhalde bir tartışma falan olsa yazardın. Öyle olsa yani bir sebep olsa geçerli, özler de döner de pişmanlıkta duyar. Ama sebepsiz yere seni yüzüstü bırakıp gitmiş. 1 ay geçmiş... Kabullenmeye çalış. Dönse bile eskisi gibi olmaz bunu bil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…