Gelinlik Modelleri bana gelinlik öneririmisinz

buserkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
513
1
0
Sivas
merhaba bayanlar ben 173 boyunda 70 kiloyum fiziğim toplu yani orantılıyım düzgün fiziğin büyük hali gibi kilo vereceğim fakat bu fizikte birine nasıl bir model olur yada hangi modeller olmaz

Bence sana bu konuda en iyi yardimci olabilecek insan minenes ben onun fikirini alirdim

Simdiden hayirli olsun

merhaba bayanlar ben 173 boyunda 70 kiloyum fiziğim toplu yani orantılıyım düzgün fiziğin büyük hali gibi kilo vereceğim fakat bu fizikte birine nasıl bir model olur yada hangi modeller olmaz

canım senin fiziğinde bi arkadaş evlendi. kesinlikle alttan etek kabarık olmalı. üstte de pörtleme yapmıyorsa straplez olabilir. ama tek kolu dantelli bi gelinlik de yakışır

mesela bu gibi:

Val Stefani

Son düzenleme:

çok saol canım yani şimdi o fizikle olmayacak gelinlik giymek istemem kac kılo ve boydaydı bu tur gelınlık giyen

çok saol canım yani şimdi o fizikle olmayacak gelinlik giymek istemem kac kılo ve boydaydı bu tur gelınlık giyen

1.68 boy 60-62 kiloda falandı canım. bu yaz düğünü olacak başka bi arkadaş da aldığı gelinlikle fotosunu gösterdi. o daha da kilolu. 170 boy 75-80 kilo. alttan kabarık giydiği ve belden de korseli olduğu için normalden çok daha zayıf göstermişti biz arkadaşlarla inanamadık eğer göğüslerde pörtleme oluyorsa da iki askı yaptırırsın kapatırsın fazlalıkları

boyuna gore oyle cok bı kılon yok gibi geldi bana 4 5 kılo vermen yeterlı kı zaten duğun stresıyle gıdıyor oda boyun gercekten guzel 1.73 topukluyla dahada uzuycak zaten o yuzden kabarık eteklı bır gelınlık boyle uzun bı boyda guzel olur bence ..

ayyy içim rahatladık,lo veririm aslında dah 5 ay var ama bunu çoksaol su serptın içime

ben şu son 1 ayda 4-5 kilo vermek istiyorum sen 5 ayda diyetisyenin programına uyarak ve spor yaparak hayli hayli verirsin.... her ay 1 kilo versen yetiyor düşün :13:
sana önerim ekmek türevlerinden uzak durman ve bol su içmen. yoğurt da çok işe yarıyor ara öğün olarak. meyveyi de ölçülü yersen mesela 1 kase dolu dolu kayısı yerine 3 kayısı gibi, hayli hayli verirsin....
sana birkaç yıl önce diyetisyenin verdiği listeyi vereyim. her gün uyma koşuluyla 2 ayda 6 kilo verdim sağlıklı bi şekilde....
Bi kere her gün 1 saat yürüyüş ya da yarım saat kadar bisiklet şart. uykusuz kalınmayacak. günde en az 8 bardak su içilecek...

Sabah: (8:30)
Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su
1 bardak şekersiz çay
1 tane haşlanmış yumurta
kibrit kutusu kadar peynir (yağlı olmasın)
domates salatalık (sınırsız)
1 dilim kepek ekmek (ben uno marka kullandım)

Ara öğün: (10:30)
Elma (değişebilir. erik ya da salatalık vs vs vs olabilir.)

Öğle: (12:30)
3 kaşık yağı süzülmüş sebze yemeği
3 parça küçük köfte (ben ızgara yedim hep)
2 dilim kepek ekmek
Yoğurt (light)
Salata (yağsız)

Ara öğün: (15:30)

16:00: Yürüyüş

Akşam: (18:00)
Öğle ile aynı....

Gece bi yeşil çay içilebilir ya da çok için kazınırsa bi kase light yoğurt ye geçer

canım çok saol ben zaten şeker hastasıyım vermem lazım kilo kollarım kalın bıraz yoksa vucudum çok orantılı

ayyy içim rahatladık,lo veririm aslında dah 5 ay var ama bunu çoksaol su serptın içime

:):) rahat ol canım soylerlerdıde ınanmazdım gercekten nışanda ben bı haftada erıdım resmen nısanlım bıle gorunce sasırdı sımdı kılo almaya calısıyom dugun zamanı yıne stresten verıcem cunku bılıyorum ... bıde o kosusturmada gıdıyo zaten...bedenıne uygun gelınlıgı bul yeter ... sana yakısan olsun ve gelinlikleri denerken arkadasım bana hep benım fotografımı cekıp gostermıstı cunku aynada gorunce tam olarak anlayamıyodum ... belkı sana da yardımı olur secım yaparken :):)

Bence sana bu konuda en iyi yardimci olabilecek insan minenes ben onun fikirini alirdim

Simdiden hayirli olsun

minenes e nasıl ulaşabilirim çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim canım :)

kızlar aldım gelinliğimi ve 3. denediğim gelinlik oldu tam benim bedenimdi ilk deneyip giyen ben olmuşum ve çok hoş oldu tam dediğiniz gibi kabarık aldım veee pörtleme yapmadı göğüşten fln sırttada çapraz bağcıklar var bele kadar açık koyacağım pravada çekinip bakalım ne yorum yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…