• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana gelen özel msj ı paylasmak ıstedım

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
42
İstanbul
fical
belki bir gün..

Giriş tarihi: Feb 2008
Ruh Halim:

mrh..

--------------------------------------------------------------------------------

kaç tane konu açtın acaip rahatsız olduk görmediğin hesabı misali.:oklava:

FıCAL ıSıMLI ARKDAS BU MSJ I BANA OZELDEN CEKMIS SIZDE GORUN ISTEDIM BEN KAC GUNDUR BURDA NELER CEKTIM AMA SANIRIM ARKDAS HAMILE OLMADIGI ICIN ACISINI BENDEN CIKARMAK ISTIYOR SANA HIC BI CVP VERMIYORUM YUKARDA ALLAH VAR ALLAHA HAVALE EDIYORUM SENI SADECE...

Son düzenleme:
bana kalırsa kimsenin boyle bir yorum yapmaya hakkı yok actıgı konulardan cok rahatsız olnunuyorsa okumaz olur biter bunu onunla ozelden halletseydin daha iyi olurdu yinede

boşver sen şu anda sadece bebeğini düşün ve keyfine çıkar başkalarına bakıp o güzel yüreğini hiç boşuna sıkma canım tamamı

canım naz fıcal emınım senı kırmak ıstemedı ...............olayı buyutmenın bı anlamı yok.............burda coğumuz sevınırken coğumuzda sters ıcınde anlayışlı olalım..........bebek ıçın uğrasanların stresı cok yoğun............sen sımdı sevınmene bak...........rabbım tum sıkıntıları gıdersın ınş..........................

Canım bızde olumsuz sonuclar aldık ama hıc bırzaman kırmadım ben kımseyı allahın takdırı cunku ama ben yıne de ona bırsey demıyorum sadece allah havala edıyorum ...

Naz cnmmm sen sıkma canını su anda senın çok morellı olman lazım bebeklerıne ıyı bak cnmmmmmm bak bebeklerıne dedımmmm ımmmmmmmmm demekkı 1 den azla olucak cnmmmmm
ilk zamanlar senın ve bebeklerın iin cok onemlı bunu unutma bence kafana takmasaydın burda konuda acmasaydın cevap vermek zorunda değilsin arkadaşımmm rahatsız olan okumasın dımıııı

Sedacım haklısın canım ama uzuldum yanı cunku ben ona cok dualar etmıstım yınede ederım ama kırıldım yanı
saol canımm doktorumda bugun ıkız dedı saglıkla hayırla gelsınlerde

bi kulağın tencere bi kulağın pencere olsun melis ..

bi örnek vericem.. gecen hafta cuma günü test sonuclarımda tiroid hormonumun yavaşladını gördüm alel acele annemle hatsaneye tekrar kan vermeye giderken.. 1.başarız tüp denemesi geciren kuzenin karısını gördüm nereye dedi kan testlerimi tekrarlıcam yanlış çıkmış galba dedim .. aklım karışııktı..
aaa hamile değilmisin yoksa dedi çıglık attı ki ben 10 hafta olacaktım neredeyse .. ne sacmalıyosun sen ya dedim.. susturdum .. başkalarının acıları birilerinin sevincleri olmamalı.. gözleri parladı resmen gıcık oldum..
kese görmeye gitmemede bir gün kala kesin hamilemisin yani var derlerde yok çıkar dedi.. varmı böyle bişey ya.. ama sözüm o ki..
herkez kendi gönlünün ekmeğini yer..
bende onlarca konu acmıştım..demekki paylaşmamak gerek..

Back