- 31 Ekim 2020
- 16
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Kusmuk0138
Şimdi ben 17 kasımda korunmadan ilişkiye girdim adetime 3 gün vardı ve şimdi adetim 6 7 gün gecikti dün kan tahlili verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile kalmak istemiyormusunŞimdi ben 17 kasımda korunmadan ilişkiye girdim adetime 3 gün vardı ve şimdi adetim 6 7 gün gecikti dün kan tahlili verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım
Evet normalde düzenli 3 ay önce düşük yaptım kontrole de yeni gittim hiç bir şeyin yok dediKadın Doğum uzmanına gözükmekte fayda var. Normalde adetleriniz düzenli miydi?
Tam tersi istiyorum ama negatif çıktı ya heveslenmek istemiyorum ne yapacam bilmiyomhamile kalmak istemiyormusun
Geç döllenme olabilir mi acaba bu geldi aklıma benimEvet normalde düzenli 3 ay önce düşük yaptım kontrole de yeni gittim hiç bir şeyin yok dedi
BilemedimGeç döllenme olabilir mi acaba bu geldi aklıma benim![]()
Tam tersi istiyorum ama negatif çıktı ya heveslenmek istemiyorum ne yapacam bilmiyom
evet geç döllenme oluş olabilir biraz daha bekleyim testi tekrarlayın olmazsanız hala kadı doğuma bir gidinGeç döllenme olabilir mi acaba bu geldi aklıma benim![]()
Anladımevet geç döllenme oluş olabilir biraz daha bekleyim testi tekrarlayın olmazsanız hala kadı doğuma bir gidin
inşallah hamilesinizdir.Anladım
Teşekkür ederim canım İnşAllahinşallah hamilesinizdir.
Bişey soracam ben şimdi dün test yaptım Negatifti gördüğüm kadarıyla banyoda duruyodu bu gün eşimle beraber atalım dedik bi baktık bariz bi şekilde pozitifevet geç döllenme oluş olabilir biraz daha bekleyim testi tekrarlayın olmazsanız hala kadı doğuma bir gidin
Canım ilk 10 dakikada çıkan doğru diyorlar ama kuruma çizgisi olabilir fotoğraf atabilir misinBişey soracam ben şimdi dün test yaptım Negatifti gördüğüm kadarıyla banyoda duruyodu bu gün eşimle beraber atalım dedik bi baktık bariz bi şekilde pozitif
Atıyorum bi saniyeCanım ilk 10 dakikada çıkan doğru diyorlar ama kuruma çizgisi olabilir fotoğraf atabilir misin
Hafif bi çizgi görünüyor canım ama ilk 10 dakika çıkması önemli diye biliyorum ben kan tahlili verdin mi![]()
Salıyı bekliyorum 1 hafta geçsin diyeHafif bi çizgi görünüyor canım ama ilk 10 dakika çıkması önemli diye biliyorum ben kan tahlili verdin mi