Ben anladım galiba. Şimdi sevgilisi diyor ki biz artık olduk, çocukça kıskançlıklar yapmayalım. İkimizin de erkek ya da kız normal arkadaşları olabilir. Kızımız da kabul etmiş ama sonradan kıskanmış.
Canım olgunluk böyle mi olur? Resmen kandırmış seni. Kılıf hazırlamış çapkınlıklarına. Durduk yere nereden esmiş, çok mu başbaşaydınız? Etrafınızda insan kalmayacak şekilde içe dönük olmak iyi değil ama bu da benim aklıma iyi şeyler getirmiyor yani[/QUOTE . Evet olay bu çapkınlıkları da yoktur bu zamana kadar bişeyinide yakalamadım ki
Evet üstüne gitmemeye çalışıyorum ama benim içimde birikiyo tam takmıcam artık böyle saçma sapan şeyleri sonuçta beni seviyo diyorum sonra bi bakıyorum yine aynı şeyleri düşünmeye başlamışımŞimdi eskiden bu arkadaş mevzusu aranızda bir sorun muydu? Mesela sınıftan erkek arkadaşlarına görüştüğünde falan sıkıntı çıkartıyor muydu? Birden vahiy inmişcesine "artık olgunlaşalım, bu arkadaş meseleri sorun olmasın aramızda" dediyse ben de durup bir düşünürdüm. Ha iş aldatma meselesine gelince istersen her şeyini kontrol et çocuğu 4 yandan kontrol altına al, yapacağı olan yine yapıyor bir şekilde. Bence mesele arkadaşların cinsiyeti değil, ilişkinizin monotonlaşması. Eskiden yaptığı gibi sana özen göstersin istiyorsun ama her ilişkinin kaderi bu.
Arada mesafe olunca insan ister istemez "ben vakit geçiremiyorum onunla ama falanca kız görüşebiliyor" diye fesatlığa başlıyor. Bence çok üsteleme, iyice laçka olursunuz. Sorunun temelini çözemezsiniz, onun yerine sen suçlu olursun. Beni çok darlıyordu, çok kısıtlıyordu, kıskançtı vs diye.
Çok normal. Ama bak sana soruyorum sorun gerçekten kız arkadaşları mı yoksa eski özeninin kalmaması mı? Sorun gerçekten neyse onun üzerinde yoğunlaş.Evet üstüne gitmemeye çalışıyorum ama benim içimde birikiyo tam takmıcam artık böyle saçma sapan şeyleri sonuçta beni seviyo diyorum sonra bi bakıyorum yine aynı şeyleri düşünmeye başlamışım
Aslında eski özenin kalmaması dolasıyla böyle şeylere kafayı takmaya başladımÇok normal. Ama bak sana soruyorum sorun gerçekten kız arkadaşları mı yoksa eski özeninin kalmaması mı? Sorun gerçekten neyse onun üzerinde yoğunlaş.
Ya gezip tozmuyo aslında öyle facebook üzerinden muhabbet sonra bi bakıyorum kankaya bağlamışlar falan benim haberim yokçok acaip bir evreye girmişsiniz siz
evleneceğiz diye başka kızlarla takılmaya başladıysa evlenince neler yapacağını düşünemiyorum...