Bana fikir verin nolur

Kbrcakmak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
6
0
30
Merhaba bayanlar benim bi derdim var beni yargılayacaklar diye kimseye anlatamıyorum iki yıldır bi ilişkin var ve birbirimizi çok seviyoruz yalnız erkek arkadaşım son aylarda biz evlenmeyi düşünüyoruz olgunlaşalım artık başka bi evreye geçelim diyo yani benimde erkek arkadaşlarım onunda kız arkadaşları oabilirmiş tamam olsun dedim ne var bunda ama kıskanmaya başladım sanal alemde benimle çok fazla fotoğrafı yok şifresini bilmiyorum eskisi gibi şiirler yazmıyor bana ve bunlar içimde birikti ona patlıyorum kavga ediyoruz fotoğrafınızı zaten koyuyorum diyo niye arıza çıkarıyoaun diyo bakıyorum o halkı en sonda ama kendimi düşünmeden alamıyorum neden böyle onada güveniyorum ama yinede böyle davranışlara şüphe duyuyo insan napabilirim ? O başka şehirde görüşemiyoruz birazda bunun etkisi var napmam gerektiğini bilmiyorum

İlgisizligi sifre olayi ve kiz arkadaslarim olabilir fikri sizi kiskandirmis. Bunlarin nedenini ona sorun. Yanina gidin o gelsin uzak iliskide zordur.

Kısaca erkek arkadaşım sevgilisi yokmuş gibi davranmaya başladı söylediğim zamanda bana kızıyo herşeyi takıyosun falan diyo napabilirim

Ben anladım galiba. Şimdi sevgilisi diyor ki biz artık olduk, çocukça kıskançlıklar yapmayalım. İkimizin de erkek ya da kız normal arkadaşları olabilir. Kızımız da kabul etmiş ama sonradan kıskanmış.

Canım olgunluk böyle mi olur? Resmen kandırmış seni. Kılıf hazırlamış çapkınlıklarına. Durduk yere nereden esmiş, çok mu başbaşaydınız? Etrafınızda insan kalmayacak şekilde içe dönük olmak iyi değil ama bu da benim aklıma iyi şeyler getirmiyor yani

Sevgilisi olgunlaşalım sen erkeklerle takıl..bende kızlarla takıliiim demiş..

Bu iş bi sonraki olgunlaşma da gruba dönmez umarım..

Şimdi eskiden bu arkadaş mevzusu aranızda bir sorun muydu? Mesela sınıftan erkek arkadaşlarına görüştüğünde falan sıkıntı çıkartıyor muydu? Birden vahiy inmişcesine "artık olgunlaşalım, bu arkadaş meseleri sorun olmasın aramızda" dediyse ben de durup bir düşünürdüm. Ha iş aldatma meselesine gelince istersen her şeyini kontrol et çocuğu 4 yandan kontrol altına al, yapacağı olan yine yapıyor bir şekilde. Bence mesele arkadaşların cinsiyeti değil, ilişkinizin monotonlaşması. Eskiden yaptığı gibi sana özen göstersin istiyorsun ama her ilişkinin kaderi bu.
Arada mesafe olunca insan ister istemez "ben vakit geçiremiyorum onunla ama falanca kız görüşebiliyor" diye fesatlığa başlıyor. Bence çok üsteleme, iyice laçka olursunuz. Sorunun temelini çözemezsiniz, onun yerine sen suçlu olursun. Beni çok darlıyordu, çok kısıtlıyordu, kıskançtı vs diye.

Eve

Evet üstüne gitmemeye çalışıyorum ama benim içimde birikiyo tam takmıcam artık böyle saçma sapan şeyleri sonuçta beni seviyo diyorum sonra bi bakıyorum yine aynı şeyleri düşünmeye başlamışım

çok acaip bir evreye girmişsiniz siz
evleneceğiz diye başka kızlarla takılmaya başladıysa evlenince neler yapacağını düşünemiyorum...

Çok normal. Ama bak sana soruyorum sorun gerçekten kız arkadaşları mı yoksa eski özeninin kalmaması mı? Sorun gerçekten neyse onun üzerinde yoğunlaş.

çok acaip bir evreye girmişsiniz siz
evleneceğiz diye başka kızlarla takılmaya başladıysa evlenince neler yapacağını düşünemiyorum...
Ya gezip tozmuyo aslında öyle facebook üzerinden muhabbet sonra bi bakıyorum kankaya bağlamışlar falan benim haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…