-
- Konu Sahibi storm_angell
kız patavatsız belli. sanada yanlış yapmış ondada ok. bu konuda değil inan yorumlarım.diğer konuda yanlış buldum senivermesin işteeee düşünsene okypete boynumu kızardı bana ne dese iyi boynuna bak çok ayıp hadi ben nişanlıyım neysede sende fena durmuştayt bende giyiyorum o kısma çok takılmışsınız
bende mini giyiyorum tayt falan ama bu kız öyle değil bu kız çoğu zaman kıyafetlerini burada değiştiriyor ama kız bayaaa cıvık biri okadar bayan çalışıyor burada hiç biri böyle iğrenç değilkız patavatsız belli. sanada yanlış yapmış ondada ok. bu konuda değil inan yorumlarım.diğer konuda yanlış buldum seni
belliki sen kızdan nefret etmişsin her hareketi gözüne batıyor.böyle ısrarla kzın tavırlarına giyimine rahatsız oluyorum diyorsan belkide vardır bi bildiğin.ama güvenlikçi ile fingideşiyor demen ve çocuğu amirine şikayet etmen gerçekten etik değil.bende mini giyiyorum tayt falan ama bu kız öyle değil bu kız çoğu zaman kıyafetlerini burada değiştiriyor ama kız bayaaa cıvık biri okadar bayan çalışıyor burada hiç biri böyle iğrenç değil
fazlası ile hemde ayrıca senin boynunun kızarması için illa sevişmen mi lazım
bende mini giyiyorum tayt falan ama bu kız öyle değil bu kız çoğu zaman kıyafetlerini burada değiştiriyor ama kız bayaaa cıvık biri okadar bayan çalışıyor burada hiç biri böyle iğrenç değil
Evet bence de çalışma ortamında fazla samimiyeti hiç hoş bulmam. Çok açık giyinilmesi de hoşuma gitmez. Yanımda öyle birini çalıştırmam, belirli bir seviye de olmalı. Poposuna kadar mini ile gezilecek yer değil iş ortamı. Dışarıda istediği gibi gezsinkonuda neden fingirdeşme olayına bu kadar çok takılmış anlamadım. fingirdeşmek dikkat çekecek kadar kırıtkan demektir. koynuna giriyor dememiş ki konu sahibi, ki iş yerinde bu kadarı abartıdır bence. uygun bir dille diğer hataları da dahil uyarıldıktan sonra devam ediyorsa hal ve hareketleri gönderilmesi yerinde bir karar. kaçınız eşinizin iş yerinden bir bayanla bu şekilde bir muhabbetine ses çıkarmaz?
az öncede buradaydı 1 saate yakın mutfakta oturdu yanına gittim şan mesai saatleri içerisindeyiz herkes aldığı parayı hak etmeye çalışıyor sende git ve aldığın parayı hak et dedim halen yüzsüz yüzsüz oturuyo