- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
-
- Konu Sahibi storm_angell
zaten şikayet etmedimki kötü niyetli olsam anında gider şikayet ederdimo zaman git şikayet et.
ama gözünle görmediğin somut şeyler için insanların günahına girersin.
ve bir gün haberin bile olmadan ilahi adalet tecelli eder.
aşk yaşadığı kesin mi?yani nişanlı bir kızın başkası ile aşk yaşaması sence normal öylemi
o gün tesadüfen buraya gelmiş çocukenenee yakasının açık olduğunu nereden bilmiş. kızın üstüne kamera mı takmış yoksa biri mi ispiyonlamış
canım Allahtan kötü niyetli değilsin.zaten şikayet etmedimki kötü niyetli olsam anında gider şikayet ederdim
evet biizde yaparız mesela sözleşiriz herkes bir şeyler yapar akşam birbirimize ikram ederiz ama bu öyle değilaşk yaşadığı kesin mi?
ben de iş yerime kek pasta yapar ikram ederdim. en öncede çok sevdiğim erkek yöneticime ikram ederdim. mutfakta kahkalarımız çok çıkardı diğer taraflardan gelen olurdu ne oldu bıze de anlatın diye.
fingirdeşmek falan da çok çirkin laflar.
yakası açık derken??o
o gün tesadüfen buraya gelmiş çocuk
bak,bizler birbirimizi korumalıyızki erkekler kadın işte fingirdedi,işte sohbet etti belli yollu,işte tayt giydi,işte mini giydi herşeyi hakediyor gibi iğrenç şeyler düşünmesinler. . biz bilinçli olmalıyız,ellerine koz vermemeliyiz.okaypete bayan da bayan gibi davransın erkeklere o kozu vermesinler burada okadar bayan var kimse için birsey söyleyemem günah ama o kız başka
bunu anlamana sevindim
evet biizde yaparız mesela sözleşiriz herkes bir şeyler yapar akşam birbirimize ikram ederiz ama bu öyle değil
vermesin işteeee düşünsene okypete boynumu kızardı bana ne dese iyi boynuna bak çok ayıp hadi ben nişanlıyım neysede sende fena durmuşbak,bizler birbirimizi korumalıyızki erkekler kadın işte fingirdedi,işte sohbet etti belli yollu,işte tayt giydi,işte mini giydi herşeyi hakediyor gibi iğrenç şeyler düşünmesinler. . biz bilinçli olmalıyız,ellerine koz vermemeliyiz.
aşk yaşamak dediğiniz için mutlaka ''kesin'' kanıtlarınız vardır diye düşünüyorum.evet biizde yaparız mesela sözleşiriz herkes bir şeyler yapar akşam birbirimize ikram ederiz ama bu öyle değil
gittikçe iğrençleşiyorsunAma kızın kıyafeti, aşağı inip kahve içmesi ve gülüşmesi dışında fingirdeştiğine dair bir şey söyleyemiyorsun.
Senden başka dedikodu eden var mı?
senin boynun neden kızarmıştı bak merak ettim şimdi. eksik anlatmışsın da yorum yapmak için bunu bilmek lazım.vermesin işteeee düşünsene okypete boynumu kızardı bana ne dese iyi boynuna bak çok ayıp hadi ben nişanlıyım neysede sende fena durmuştayt bende giyiyorum o kısma çok takılmışsınız
durumun vahimleşmeden bi psikologa görünsen iyi olacak toplum sağlığı açısından tehlike teşkil ediyorsun.senin boynun neden kızarmıştı bak merak ettim şimdi. eksik anlatmışsın da yorum yapmak için bunu bilmek lazım.
ne dedim şimdi?gittikçe iğrençleşiyorsun
fazlası ile hemde ayrıca senin boynunun kızarması için illa sevişmen mi lazımne dedim şimdi?
"senden başka dedikodusunu eden var mı?" demem mi iğrençlik?
yani senin kuruntun mu yoksa genel bakış açısı mı öyle onu anlamaya çalışıyorum. hani kameraya çekip izletsen de görsellikten yorum yapsak neyse de görmediğimiz için... gülmek var gülmek var bak şimdi..
yanımda olsaydın bir iki örnek gösterirdim sana.
şunu yaparsa fingirdeşme sinyalidir..
bunu yaparsa kendini bilmez gülmedir.
bunu yaparsa kızın tarzıdır diye..
hani o bakımdan şeedmek için sormuştum. iğrençleştim dimek ki.
kesinlikle aynı fikirdeyimİşyerinde elemanların yanlış hareketleri ve tavırları var ise ikaz edilebilir. bir kaç kez hemde... o kişiler ikaz edilince belki çeki düzen verebilirler kendine... ondan sonrasınada müdür karar verir artık, devam mı tamam mı diye.