bana fikir verin kızlar

yani nişanlı bir kızın başkası ile aşk yaşaması sence normal öylemi
aşk yaşadığı kesin mi?
ben de iş yerime kek pasta yapar ikram ederdim. en öncede çok sevdiğim erkek yöneticime ikram ederdim. mutfakta kahkalarımız çok çıkardı diğer taraflardan gelen olurdu ne oldu bıze de anlatın diye.
fingirdeşmek falan da çok çirkin laflar.

evet biizde yaparız mesela sözleşiriz herkes bir şeyler yapar akşam birbirimize ikram ederiz ama bu öyle değil

o

o gün tesadüfen buraya gelmiş çocuk
yakası açık derken??
yani nasıl bir açıklık. memişleri mi görünüyor?
baksınlar diye mi açmış???
kendiliğinden yanlışlıkla düğme açılmış olmasın. benim de başıma gelmişliği vardır yani oradan bilirim.

okaypete bayan da bayan gibi davransın erkeklere o kozu vermesinler burada okadar bayan var kimse için birsey söyleyemem günah ama o kız başka
bak,bizler birbirimizi korumalıyızki erkekler kadın işte fingirdedi,işte sohbet etti belli yollu,işte tayt giydi,işte mini giydi herşeyi hakediyor gibi iğrenç şeyler düşünmesinler. . biz bilinçli olmalıyız,ellerine koz vermemeliyiz.

evet biizde yaparız mesela sözleşiriz herkes bir şeyler yapar akşam birbirimize ikram ederiz ama bu öyle değil

Ama kızın kıyafeti, aşağı inip kahve içmesi ve gülüşmesi dışında fingirdeştiğine dair bir şey söyleyemiyorsun.

Senden başka dedikodu eden var mı?

vermesin işteeee düşünsene okypete boynumu kızardı bana ne dese iyi boynuna bak çok ayıp hadi ben nişanlıyım neysede sende fena durmuş tayt bende giyiyorum o kısma çok takılmışsınız

aşk yaşamak dediğiniz için mutlaka ''kesin'' kanıtlarınız vardır diye düşünüyorum.
yoksa size uymayan her davranısı sergıleyenler ask yasıyor olmaz. ve bu yüzden birinin işinden olması da doğru değil.
nişanlısı ile arasında ki sadakat sorunu ise onları ilgilendirir.

ama size yapılan saygısızlık için her türlü önlemi ve uyarıyı yapma hakkınız vardır.

vermesin işteeee düşünsene okypete boynumu kızardı bana ne dese iyi boynuna bak çok ayıp hadi ben nişanlıyım neysede sende fena durmuş tayt bende giyiyorum o kısma çok takılmışsınız
senin boynun neden kızarmıştı bak merak ettim şimdi. eksik anlatmışsın da yorum yapmak için bunu bilmek lazım.

gittikçe iğrençleşiyorsun
ne dedim şimdi?
"senden başka dedikodusunu eden var mı?" demem mi iğrençlik?
yani senin kuruntun mu yoksa genel bakış açısı mı öyle onu anlamaya çalışıyorum. hani kameraya çekip izletsen de görsellikten yorum yapsak neyse de görmediğimiz için... gülmek var gülmek var bak şimdi..
yanımda olsaydın bir iki örnek gösterirdim sana.
şunu yaparsa fingirdeşme sinyalidir..
bunu yaparsa kendini bilmez gülmedir.
bunu yaparsa kızın tarzıdır diye..
hani o bakımdan şeedmek için sormuştum. iğrençleştim dimek ki.

fazlası ile hemde ayrıca senin boynunun kızarması için illa sevişmen mi lazım

İşyerinde elemanların yanlış hareketleri ve tavırları var ise ikaz edilebilir. bir kaç kez hemde... o kişiler ikaz edilince belki çeki düzen verebilirler kendine... ondan sonrasınada müdür karar verir artık, devam mı tamam mı diye.

kesinlikle aynı fikirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…