bana fikir verin kızlar

sende ne hakla beni nihat doğanla aynı kefeye koyuyorsun haddini bil

şirket dışında ne yaparsa yapsın banane ayrıca bahsettiğim konu şu bizim taytla giydiğimiz tunikleri o süper ince çoraplarla giyiyor
velev ki nişanlısını aldatıyor..
velev ki fingirdeşiyor..
bundan kime ne?
yoksa işin dışında bir de ahlak bekçiliği mi yapıyorsun?

cidden seni neden bu kadar çok alakadar ediyor fingirdeşmesi?
kurumsal bir yer olduğunu söylüyorsun.. demek kalabalık bir yer..
bilmediğin ne kadar yasak aşk vardır Allah bilir. Bilsen de kaç yazar.
Benim çalıştığım yerde var. Hatta kanıtları var kameraya yakalanmışlar koklaşırken. ikisi de evli. kabak gibi ortada. ama banane ki. herkesin kendi bileceği bir şey. koca adamlar. gidip kızın kulağını çekip, adamı da işçilere haklatayım mı o zaman?

bak canım daha öncede burada bu tarz olaylar oldu her iki tarafıda işten çıkardılar

bakın biz kadınlar esas hemcins olarak birbirimize bu ithamları yapmamalıyız. bunu yapan erkeklerin ağzını kapamalıyız. hooop orda dur ,bir genç kızın namusuna laf edemezsin demeliyiz.
evet esas biz bunu yapmalıyız. ama işte maalesef ama...

ama dediklerin ona çıkıyor angel.
yani kıyafetinden giriyorsun. evden çıkarken anası babası bir şey demiyorsa başkasına laf mı düşer?
canım nişanlısı bir defasında mutfakta boğazından yakalamıştı yakası açık giydi diye habersizce gelmişti adam

okaypete bayan da bayan gibi davransın erkeklere o kozu vermesinler burada okadar bayan var kimse için birsey söyleyemem günah ama o kız başka

sabahtan beri demek istediğim aslında bu ama anlatamıyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…