bana fikir verin kızlar

kıyafete göremi namuslu yada değil diye ayırım yapıyorsunuz...bakın biriyle sohbet etmek cilveleşmek değil. size göre öyle bana göre değil
sohbet etmek derken gayet masumane bir cümle kurmuşsunuz inanın bende okadar örümcek kafalı değilim
ama o anki konuşmayı tavrı ses tonunu bilgeliği görseniz böyle düşünmezsiniz

sohbet etmek derken gayet masumane bir cümle kurmuşsunuz inanın bende okadar örümcek kafalı değilim
ama o anki konuşmayı tavrı ses tonunu bilgeliği görseniz böyle düşünmezsiniz
bu durumda bizler olayı görmeden objektif yorum yapamayacağız
ha size yapılan terbiyesizliği asla alttan almayın. bakın onda haklısınız. gidin şikayet edin. .

sizin bakış açınızdan farklıdır benim için. namus dürüstlüktür, namus helal lokma yemektir erkekle bir kadın fazla sohbet etti namussuzdur demek hiç değildir.
ayrıca tekrarlıyorum güvenlikle fingirdeşiyor kur yapıyor nişanlısına ihanet ediyor

bizde de iş yerimizde çayları kahveleri alıp gözlerimizden yaşlar gelene kadar gülüp kahkaha attığımız oluyor.ne yani bizde mi fingirdeşiyoruz.ayrıca giyiminden sizene canım.Nihat Doğandan bi farkınız kalmadı gözümde.oda özgecan için saçma saçama konuşmuştu.

bu durumda bizler olayı görmeden objektif yorum yapamayacağız
ha size yapılan terbiyesizliği asla alttan almayın. bakın onda haklısınız. gidin şikayet edin. .
mesai saatinde kahve yapıp katlardan alakasız zemin katta güvenlikle şakalaşmak falan çokmu normal acaba adam evlimi onu bilmiyorum ama kız nişanlı

davranışları kıyafetleri ile doğru orantılı olduğu için hiç ama hiç normal karşılanmıyor burada bir konu açılsaydı kocam iş yerinde bir kadınla sürekli cilveleşiyor kadın kek pasta yapıp getiriyor kendisine sizce beni aldatıyormu denseydi inanın yorumlar daha farklı olurdu
nasıl yani bir kadın tayt giydi diye fingirdeşmeye müsait mi oluyor?
Ama bu dediklerin çok fazla değil mi?
aç şuraya anket 10 kişiden 5 tanesi tayt giyiyordur. Herkes namussuz mu olacak o zaman? ya da o potansiyelde.
Kız yakışıyor kendine giyiyor demek ki.
Bir de içi geçip de giyemeyenler var.

bizde de iş yerimizde çayları kahveleri alıp gözlerimizden yaşlar gelene kadar gülüp kahkaha attığımız oluyor.ne yani bizde mi fingirdeşiyoruz.ayrıca giyiminden sizene canım.Nihat Doğandan bi farkınız kalmadı gözümde.oda özgecan için saçma saçama konuşmuştu.
bence siz konuşmalarınıza dikkat edin sizinde özgecana bu şerefsizliği yapanlardan farkınız yok benim gözümde

aç şuraya anket 10 kişiden 5 tanesi tayt giyiyordur. Herkes namussuz mu olacak o zaman? ya da o potansiyelde.
tayt severim. tunikle süper olur:)

offffff bende tayt giyiyorummmmmmmmm köşeye sıkıştıracağım diye çabalamayı kes bence :KK51::KK51::KK51:

bende senin potansiyeline hayran kaldım

offffff bende tayt giyiyorummmmmmmmm köşeye sıkıştıracağım diye çabalamayı kes bence :KK51::KK51::KK51:
ama öyle dedin az önce. kızın tayt giydiğinden ve fingirdeşmesinden bahsettin. yanlış okumadım sayfa numarası verebilirim.
ama sen adam evli/bekar bilmiyorum ama kız nişanlı fingirdeşiyor diyorsun.
Sen bunları kuytularda sarmaş dolaş gördün mü?
dışarıda samimi? yani sosyal hayatta?
dışarıda bile görüşebilirler yani aslında arkadaş sonuçta. herkes statüsünü bildikten sonra.

bence siz konuşmalarınıza dikkat edin sizinde özgecana bu şerefsizliği yapanlardan farkınız yok benim gözümde
şerefsiz dediğiniz için direk sizi dava ederim bu bir ikincisi hangi sözümle o itlerle aynı kefeye koydunuz beni sırf size cvb verdiği için giyiminden oturuşundan kalkışından herşeyine iftira attığınız bi kızı savunduğum için mi.ben burada bi kadına haksızlık yapıldığı için konuşuyoruım

ama öyle dedin az önce. kızın tayt giydiğinden ve fingirdeşmesinden bahsettin. yanlış okumadım sayfa numarası verebilirim.
ama sen adam evli/bekar bilmiyorum ama kız nişanlı fingirdeşiyor diyorsun.
Sen bunları kuytularda sarmaş dolaş gördün mü?
dışarıda samimi? yani sosyal hayatta?
dışarıda bile görüşebilirler yani aslında arkadaş sonuçta. herkes statüsünü bildikten sonra.
şirket dışında ne yaparsa yapsın banane ayrıca bahsettiğim konu şu bizim taytla giydiğimiz tunikleri o süper ince çoraplarla giyiyor

X