- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
-
- Konu Sahibi storm_angell
valla ne diyorsun anlamıyorum yaaaaneyse benim için bir şey diyorsun sandım. ben de bir arkadaşımdan bahsettim diye.
sızın oradaki pozisyonunuz ne?merhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum şuan 6 yıldan beri aynı şirkette çalışmaktayım
geçensenelrde şirkete çay ve telefona bakacak bir bayan aradılar tesadüfen şirketin temizlik ürünlerini getiren çocukla konuştuk nişanlım var abla o gelsin dedi tamam dedim neyse kızı işe aldık daha ilk gününde beni fırçaladı müdürün yanındaydım beni aramış tam yerime geçtimm geldi sen neden telefona cevap vermiyorsun diye bağırmaya başladı şok oldum haddini aşma yerine geç dedim geçti
sürekli ufak defek cinslikleri oluyor en son pazartesi günü güvenlikle aramda sorun oldu bu kız nişanlı olduğu halde bu adamla resmen fingirdiyo neyse ben adamla ufak yollu tartışırken bu kız geldi (benden 8 yaş küçük) sen git müdürle konuş diyor adama sen kimsin ya dedim nasıl böyle konuşuyorsun ben sana iyi davranmaya çalıştıkça tepeme çıkıyorsun damarıma basıyorsun dedim ben senin damarına basmak istemedim diyor deli ediyor beni bu sabahta dedikoduları duydum bu kız gerçekten güvenlikle fingirdiyormuş kötü bir insan değilim ama huzurumu kaçırıyor aklımdaki şey duyduklarımı ve yaptıklarını müdürle paylaşmak ve o kızın buradan gittiğini görmek eğer istersem gerçekten yaparım
güvenlik amirinide aradım o adama söyleyin mesai saatleri içinde asistanlarla fingirdeşmesin kahve falan içmesin lütfen dedim siz merak etmeyin çözeceğiz olayı dediler sizede danışmak istiyorum başka ne yapabilirim .
şirket sahibinin asistanıyımsızın oradaki pozisyonunuz ne?
ozaman direk şirket sahıbıne anlatın kızın davranışlarından rahatsız oldugunuzu zaten farkındadır da emın olşirket sahibinin asistanıyım
farkında olduğunu sanmıyorum kızla hiççç muhattap olmadı bu güne kadarozaman direk şirket sahıbıne anlatın kızın davranışlarından rahatsız oldugunuzu zaten farkındadır da emın ol
bende ona üzülüyorumBak şimdi kızın hiçbir şeyden haberi olmayan nişanlısına üzüldüm ya...
Şirket sahibine demelisiniz bence.bende ona üzülüyorum
ekmeği ile oynamak istemiyorum oda bunu anlasa iyi olacakŞirket sahibine demelisiniz bence.
Canım benim sen ekmeği ile oynamış olmayacaksın hem o başkasının kalbiyle oynuyor bu daha önemli bence.ekmeği ile oynamak istemiyorum oda bunu anlasa iyi olacak
hayır finmgirdeşmek değildir.kahveler yapıp güvenlikle karşılıklı içmek yanında bilmiş tavırlar sergilemek acayip bakışlarla kahka atmak fingirdeşmek değilde nedir kuçak kuçağa olunan duruma başka birşey deniliyor
peki nedir ?hayır finmgirdeşmek değildir.
ben art niyetli bakmıyorum. iş yerinden kişiler beraber sohbet edebilir. kahve içebilir. gülebilir. bu bayan olduğu gibi erkekte olur. sorununuz olabilir onu söyleyebilirsiniz. ama şu verdiğiniz örneklerle şikayet olmaz. olmamalı. çünkü kesin değildir bu gördükleriniz. ve namus meselesidir. eğer öyle bir şey yoksa günaha girersinizpeki nedir ?
davranışları kıyafetleri ile doğru orantılı olduğu için hiç ama hiç normal karşılanmıyor burada bir konu açılsaydı kocam iş yerinde bir kadınla sürekli cilveleşiyor kadın kek pasta yapıp getiriyor kendisine sizce beni aldatıyormu denseydi inanın yorumlar daha farklı olurduben art niyetli bakmıyorum. iş yerinden kişiler beraber sohbet edebilir. kahve içebilir. gülebilir. bu bayan olduğu gibi erkekte olur. sorununuz olabilir onu söyleyebilirsiniz. ama şu verdiğiniz örneklerle şikayet olmaz. olmamalı. çünkü kesin değildir bu gördükleriniz. ve namus meselesidir. eğer öyle bir şey yoksa günaha girersiniz
namus nedir okypeteben art niyetli bakmıyorum. iş yerinden kişiler beraber sohbet edebilir. kahve içebilir. gülebilir. bu bayan olduğu gibi erkekte olur. sorununuz olabilir onu söyleyebilirsiniz. ama şu verdiğiniz örneklerle şikayet olmaz. olmamalı. çünkü kesin değildir bu gördükleriniz. ve namus meselesidir. eğer öyle bir şey yoksa günaha girersiniz
kıyafete göremi namuslu yada değil diye ayırım yapıyorsunuz...bakın biriyle sohbet etmek cilveleşmek değil. size göre öyle bana göre değildavranışları kıyafetleri ile doğru orantılı olduğu için hiç ama hiç normal karşılanmıyor burada bir konu açılsaydı kocam iş yerinde bir kadınla sürekli cilveleşiyor kadın kek pasta yapıp getiriyor kendisine sizce beni aldatıyormu denseydi inanın yorumlar daha farklı olurdu
o anki hali tavrı görmediğiniz için böyle düşünmeniz gayet doğalkıyafete göremi namuslu yada değil diye ayırım yapıyorsunuz...bakın biriyle sohbet etmek cilveleşmek değil. size göre öyle bana göre değil
sizin bakış açınızdan farklıdır benim için. namus dürüstlüktür, namus helal lokma yemektir erkekle bir kadın fazla sohbet etti namussuzdur demek hiç değildir.namus nedir okypete