• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana en etkin ve en kolay diş beyazlatma yönteminin söylermisiniz?

kesinlikle sensodyne diş macunu canım dişlerim hassas olduğu için almıştım ama en çok beyazlığı etkili oldu..kesin denemelisn

ben düzenli olarak dişlerimi temizletiyorum ve dişçim kesinlikle beyazlatma özelliği olan diş macunu kullanmamamı söylemişti
beyazlatıcı diş macunları, lekeleri çıkarmak üzere hafif aşındırıcı bir madde içeriyorlarmış, beyazlatıcı bir diş macunu kullanmadan önce, size uygun olup olmadığı konusunda diş doktoruna danışmak gerekiyor.

çok ihtiycım var bu bilgiye dişçi korkum var gidemirum yaaa:((

canım diş beyazlatma gibi bi olay yok temizletme olayı var.Diş minesi insanın yapısına göre değişiyor.Yani her insanın diş rendi kendine hastır ve bunun rengini açamazsınız.Sonuçta diş minesinin rengi.Ama temizletme olabilir o zaman dişlerin lekelerden vs temizlenmiş oluyor ve rengide açılmış gibi görünüyo.Ama sana tavsiyem kesinlikle dişlerini temizlettirme.Benim tanıdıklarım var dişlerini temizlettirler bi kere ama eskisinden daha sarı renge dönüştü.En az 1 sene geçmesi gerekiyomuş 2.temizlik için.Öyle iyice sararıyo.Yani temizlettikçe temizliği artıyo.Diyeceklerim bu kadar.

Şifalı Bitkiler ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya diş beyazlatma için şu kürü öneriyor:
1 çay kaşığı karbonat,
yarım limonun suyu,
2 damla zeytinyağı

Bu malzemeler bir kap içerisinde karıştırılır. Daha sonra diş fırçası bu diş beyazlatıcı kür içine batırılıp dişler fırçalanır. Böylece sigara gibi sebepler yüzünden sararan dişlerin beyazlaması sağlanır.

karbonatın beyazlatma etkisi var zaten etkili ve doğal bi formül denemekte fayda var

Dişin renginin kişinin karakteristik özelliği olduğu doğru fakat doğal ve zararsız bir yöntem maalesef yok bunu beyazlatmak için. karbonat dişleri aşındırır kızlar kesinlikle kullanmayın. en doğrusu yine bir diş hekimine danışmak beyazlatma yaptırmak. diş temizletme (diş taşı temizletme) detertraj polisaj adı verilen bir olaydır dişin dışsal renklenmelerini giderir diş beyazlatma ise içsel renklenmeleri giderir.

Dis beyazlatmak icin bantlar var ama hakkinda detayli bilgim yok, dis konusunda bununla ilgili acilmis konular var ama arastirabilirsin.
Bunun disinda dis beyazlatmak icin hekime gittiginde sana agrili sizili bir islem yapmayacaktir, kaldi ki artik ufacik bir igne ile agri sizi kalmadan da her türlü islemi yapabiliyorlar ve emin ol igne hic aci vermiyor. Ben dislerim cok SIK oldugu icin 20 lik dislerimi cektirdim, dislerim gömülüydü neredeyse damagima ve hic damak kesme islemi yapilmadan kocaman kökü olan disler sadece 1 igne ile cekildi, hic hissetmedim. Tabi ignenin etkisi gectikten sonra dis agrisi gibi agri oluyor onu da agri kesici ile gidermek mümkün. Korkulacak bir sey yok yani discide.

Benim de dislerim cok sagliksiz cekilme var saniyorum kanama oluyor, ancak doktora baska sebeplerle gidemiyorum. Gidememe sebeplerim ortadan kalktiginda yapacagim ilk disciye dislerimi emanet etmek olacak :)

Back