bana ek gıda hakkında bilgi verirmisiniz???

PembePanter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
1.565
16
41
kızlar bizde artık ek gıdalara geçiyoruz.dr bu ayıda tamamlasın dedi anne sütüyle ama ben artık geçmek istiyorum.dr yüzyze görüşemedim bugün o yüzden meyvelerin sularınla başla cam rendeden geçir sonrada pürelerini verirsin dedi.ama ben neye ne kadar vericeğimi sormayı unuttum.çünkü kaan isilik oldu onun için aramıştım hazır aramışkende ek gıdaya geçmek istediğimizi söledim.yani kısacası tam bilgi alamadım.sizler bi çoğunuz ek gıdalara geçtiniz.neyi ne kadar verdiniz bana bu konuda bilgi verirmisiniz.öpüyorum hepinizi...

canım biz geçen ay başladığımızda 15 gün süreyle günlük 1 kahve fincanı idi ölçümüz
sonraki 15 gün meyve suyu yerine meyve püresi veriliyor
ölçü yine aynı 1 kahve fincanı

rica ederim canım
bu gibi sorular beni de çok bunaltıyor
insan çaresizlik içinde cevap arıyor ne yazıkki
yazdıklarım benim drun önerisi sadece

pembe pantercim ben kızım zeynebin beslenme programını bir topik açarak koydum foruma orayı bir incele canım

canım önce sibelin dediği gibi bir kahve fincanıyla başla yavaş yavaş çoğaltıcaksın zaten yiyebildikleri kadar yiyorlar

canım bende sadece meyve püresi veriyorum şimdilik doktorum geçen ay 3 kaşık bir hafta ver sonra bir kahve fincanı falan demişti ama ben iki günde fincandan kaseye geçtim çünkü vermeyince ağladı bir kavanozu çok rahat yiyo hatta olsa belki daha yicek seninkide kilolu sanırım bebeğin durumuna göre ayarlarsın
bu ay gitmedik daha ne vericek bakalım bizede

canım bende sadece meyve püresi veriyorum şimdilik doktorum geçen ay 3 kaşık bir hafta ver sonra bir kahve fincanı falan demişti ama ben iki günde fincandan kaseye geçtim çünkü vermeyince ağladı bir kavanozu çok rahat yiyo hatta olsa belki daha yicek seninkide kilolu sanırım bebeğin durumuna göre ayarlarsın
bu ay gitmedik daha ne vericek bakalım bizede

maşallah canım oğluşuna:nazar::nazar:

canım ben çorba ve meyve püresi veriyorum çorbayı kabak havuç ve patatesten yapıyorum ama tabi içmiyor o ayrı napıcam bilmiyorum meyvede şeftali elma havuç veriyorum gün gün ayrı tabi bu aralar seftali vermeye başladım ilk defa vericeksen bir tatlı kaşığıyla başla gün gün çoğalt canım hem alerji yapıyomu yapmıyomu bakarsın zaten yedikleri kadar yiyolar yoğurt ve sebze çorbasını yediremiyorum nasıl yediricem valla bilmiyorum...:nazar:

canancım elma rendesi diye satılıyor burada aynı zamanda
bir de öyle arat bakalım

X