• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana dua edin

inşallah canım şimdiden allah kabul etsin

NE GÜZEL MAAŞALLAH ALLAH NASİP ETSİN İNŞALLAH SEN O YOLA ADIMINI ATMIŞSIN ZATEN GİTMİŞ KADAR OLMUŞSUN CANIM.
KARINCAYI HAC YOLUNDA GÖRÜP NASIL GİDECEKSİN ONCA YOLU DEMİŞLER.KARINCA OLSUN GİDEMESEM DE YOLUNDA ÖLÜRÜM DEMİŞ.
RABBİM NASİP ETSİN GİT İNŞALLAH GİT DE BİZE DE DUA ET BİZE DE NASİP OLSUNa.s.a.s.a.s.

Allah hayırlısı ile nasip etsin canım:Saruboceq:

insallah cikar arkadasim...ALLAH bize de nasip eder...gidersen bizler icin de dua et..:Saruboceq:

hayrlısı olsun cnm ınş cıkar annemlerde 3.kez yazıldılar bı umut ınş onlarada cıkar :Saruboceq:

selam arkadaşlar ben 18 yaşındayım açık öğretim lisesi 2 sınıf öğrenciyim .ben 2006 da liseye gittim sonra bıraktım ama babam çok üzüldü benimle 3 ay konuşmadı (şimdide çok az konuşuyor ve o zaman beni yurtdışı üni yollıcaktı fransaya yolıcaktı) bütün arkadaşların kızları yurt dışında üni.okuyor bana hep benim kızım evde oturuyor okula gittmiyor bende o yüzden açık liseye yazlıdım .ve şimdi derslerim çok iiiii ve şimdi babamın gönlünü almam lazım yurt dışı üni. istiyorum ama babam şimdi istemiyor .ama bneim gittmem lazım onu mutlu etmem lazım ve gönlünü almam lazım.şimdi senden sizden banamın ikna etmem için dua istiyorum lütfen dualarınızı bekliyorum lütfen dua bekliyorum:hooray:a.s.opuyorumnanaktanhihoyyyt

Hayılrısı olsun canım...Size nasip olmuşsa zaten gidersiniz umudunuzu yitirmeyin...Dualarım sizinle...:Saruboceq:

Allah, niyetinizi de; ibadetinizi de kabul etsin...
Darısı, tüm isteyenlerin başına... :Saruboceq:
Bizlere de nasip olur İnşallah...​

Alllah hayırlısıyla,sizede nasip etsin inşallah.
Gönlünden geçirenlere de nasip olur inşallah.
Allah dualarınızı,ibadetlerinizi kabul etsin. :Saruboceq:

inşallah gidersin canım cok sevindim. allah kalbine göre versin. gidersen kutsal topraklarda önce bebeği olmayan arkadaşlara bebeği olsun diye sonrada hepimizin çocukları için dua bekliyorum canımç.

Back