bana ders oldu sizede olsun

benim babam doktor devlette ve doktorum çok sevilen bir doktor babam hastanede çalışınca zaten el üstünde tutuldum tüm hemşireler, doktorlar çalışanlar pervaneydi sağolsunlar

evet aman şükür geçti o günler... Allah kimseye vermesin... dikkat etmek lazım... vücudumuzu tanımamız lazım.. işler ters gittiğinde müdahale de geç kalmamak için...
aynen öyle ama bu hastalığın kötü tarafı hiç belli etmiyor sac dökülmesi kuruluk kabızlık bu tür normal şeyler olunca insan işkillenmiyor

benim babam doktor devlette ve doktorum çok sevilen bir doktor babam hastanede çalışınca zaten el üstünde tutuldum tüm hemşireler, doktorlar çalışanlar pervaneydi sağolsunlar
Harika o zaman canim kendini ihmal etme sakin kontrollerine duzenli olarak git mutlaka

sürekli kullanmıyorsunuz zaten dereotunu sürekli hiç bir bitkiyi kullanmak iyi değil.ben kedi adıma 2 ay kullandım ve bıraktım.şimdi ara ara tüketiyorum.yinede siz bilirsiniz tabikide.

Geçmiş olsun,bizler yataklara düşünce hastaneye gidenlerdeniz bu alışkanlığımızı bıraksak iyi olacak.

Az sürünmedim hastane köşelerinde.. Acıdan kıvranarak girer, daha beter olur çıkardım.
Fmf hastasıyım ben de, sizinkiyle hiçbir alakası yok ama senelerce çektim. Çooookk çektim
Başka hastalıklarla karıştırıldı, teşhis koyulamadı bir türlü. İş yerinde birinde vardı, o da fmf hastasıydı, doktora ağzımla söyledim, semptomlarımız benziyor fmf olabilir miyim diye, saçmalama dedi bana. Günlerce uyuyamazdım ağrıdan, hesabını nasıl verecekler acaba. Çok şükür artık düzenli ilaç kullanıyorum, çok daha iyiyim.

Kendimizin doktoru olmak zorundayız maalesef. Hiç kimse bizim vücudumuzu bizden iyi tanımıyor, ne kadar anlatırsak doktorlara, ne sunarsak ona göre, sınırlı vakitte ne kadar ilgilenilirse artık, o kadar bakıyorlar. Biz peşini bırakmamalıyız.
Kesinlikle haklısın arkadaşım. Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Gecmis hastalik cok zor

Benim babamda tiroid kanseri olmuştu, tesadüfen öğrenmiştik biz de. Atom falan vemişlerdi zor dönemlerden geçmiştik, psikolojik olarakta çok zorlamıştı. Çok şükür atlattık.
Allah dermanı olmayan dert vermesin.
Sana da çok geçmiş olsun :)

Valla hislerimi dinleyip kizim icin cirpinmasaydim,suan yuzu ve kafasi ne halde olurdu Allah bilir.
nasıll yani?
canım benim sanada çok geçmiş olsun
Gecmis hastalik cok zor
herşeyin çaresi var yeterki erkenden olsun teshisi:)
sağol canım benim :)

nasıll yani?

Ben kas romatizmasi hastasiyim insaallah gecer diye dia ediyorum hastalik degilde halden anlamayanlar yoruyor

nasıll yani?

Kizimi 4 ay gezdirdim doktor doktor..Hepsi 1.5 yasina kadar duzelir dedi. Ta ki internetten hastaligiyla ilgili bazi detaylara ulasip tomografi cektirene kadar.
Gecmis olsun size de.
Benim ilk actigim konuydu kizimin rahatsizligi.

Ben kas romatizmasi hastasiyim insaallah gecer diye dia ediyorum hastalik degilde halden anlamayanlar yoruyor
canım allah şifa versin...
Kizimi 4 ay gezdirdim doktor doktor..Hepsi 1.5 yasina kadar duzelir dedi. Ta ki internetten hastaligiyla ilgili bazi detaylara ulasip tomografi cektirene kadar.
Gecmis olsun size de.
Benim ilk actigim konuydu kizimin rahatsizligi.
kıyamam çok küçükmüş allah size bağışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…