bana ders oldu sizede olsun

öncelikle geçmiş olsun.nedensde bazı doktorlar nödüller küçükse eve gönderip bişy olmaz diyorlar bunu o kadar çok duydumki anlatamam.en iyisini yapıp aksatmamışsınız hiç .bende troid hastasayım bende nodül yok ama hep takip ettiririm.burda bir çok arkadaşımla paylaştım dereotu kürü çok iyi geliyor tiroide sizde arştırın ona göre kullanmanızı tavsiye ederim.

Doktorum ağrı olmazsa, sert olursa, ve aniden büyürse korkmamız gerekir demişti..Aynı zamanda babamın da doktoru oluyor..Babamında ses tellerinde nodül vardı ameliyat oldu, sonucunu patalojiye gönderdiler temiz çıktı..Grip olduğum zaman ağrır..sizin ağrınız var mıydı?

benimki sertti evet ama önceden hiç farketmemiştik ya bendeki sorun ses tellerimi kısıyordu bide ağrı yaıyordu sırtıma vuruyordu ağrısı suan bir tehlike yoktur ama siz yinede 6 ayda bir gözükün doktora benim doktorumda öyle diyordu ben gidiyordum sonradan oda ameliyat dedi ameliyatımı oldum çok rahatım zaten... allah yaşatmasın ama lütfen aksatmayın..

Canımm çok geçmiş olsun Allah bir daha büyük bir hastalık yaşatmasın,sağlıcakla kal

yosunda duydum ben küçültüyormuş nodülü ama tabiki bunun altına giremem yani annemin arkadaşı flan yapmıştı ama bende troid yüzünden bi ara prolaktin seviyem yükselmişti baya gögüslerim büyümüştü ağrı yapıyordu dereotu kürünü duydum ama oda prolaktini yükseltiyor yani bebek sahibi olamıyorsunuz o çok yüksek oldğunda benim şuan troid hapı kullandığım için sıkıntım yok ama ben önermiyorum :/

Benim nodül biraz oynak :) elimin altında kayıyor :)
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için..Sağlıklı günleriniz olsun..Bende aksatmayayım artık :)

Bende aynı ameliyatı oldum kansermiş benimki 18 yaşındaydım üzerinden 6 sene geçti 6 ayda bir kontrle gidiyorum

kan testi ve ultrosona hatta yarın yine gideceğim

iyi ki pimpirikli davranmışsın da ilerlemeden kurtulmuşsun

canım çok gecmişolsun, inşallah bidaha böyle bişey başına gelmez

Gecmis olsun ben de ayni seyi yasadim ama tek fark doktorumun bilincli olmasi ve beni dogru yonlendirmesiydi
Nodulu gorur gormez alalim bunu basina dert olmasin dedi ve ameliyatla kurtuldum hucre incelemesinde temiz cikti ama cikmayabilirdi de veya sonradan kansere cevirebilirdi

çok küçükmüşsün allah kurtarmış canım benim
canım çok gecmişolsun, inşallah bidaha böyle bişey başına gelmez
sağol fıstık aminnn

aynen o orda durdukça hep sorun zaten çalışmıyor alın gitsin hep son anda müdahele ediyorlar

geçmiş olsun...

babamın kansere yakalanışı da ilginç babamın kanaması oluyordu doktor yok fisür basur diye ilaç yazıp eve gönderiyordu. en sonunda doktorla didişmiş kolonoskopiye gireceğim diye. doktor bir şey çıkmaz ya hadi yapalım demiş... yaparken tümörü görmüşler. ilk evrede yakalattı. babamın pimpirikliği sayesinde oldu. doktora kalsa ileri evrede anca belli olacaktı. Allah korudu...

sağlık konusunda pimpirikli olmak kötü değil...

evet ya çok zor günlerdi atlatım şükür
neyseki atlatmışsın canım benim şükür
evet canımızın kıymetini bilmeliyiz bazı insanlarda normal seyrinde giderken bazı insanlarda aniden gelişebiliyor..

aynen o orda durdukça hep sorun zaten çalışmıyor alın gitsin hep son anda müdahele ediyorlar
Doktor ve hastane cok onemli canim
Ben ilk devlet hastanesine gitmistim alti ay sonraya biyopsi icin gun vermislerdi dedim manyak misiniz?kansersem zaten olurum o zamana kadar devletin bu sacma saglik politikasina hayranim zaten
Sonra ozel hastaneye gittim guvendigim bir doktorum vardi cebimden odedim herseyi ve kurtuldum

neyseki atlatmışsın canım benim şükür

evet canımızın kıymetini bilmeliyiz bazı insanlarda normal seyrinde giderken bazı insanlarda aniden gelişebiliyor..

evet aman şükür geçti o günler... Allah kimseye vermesin... dikkat etmek lazım... vücudumuzu tanımamız lazım.. işler ters gittiğinde müdahale de geç kalmamak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…