- 10 Temmuz 2012
- 658
- 311
merhabalar kızlar bilen bilir önceki konulardan troid hastasıyım bezlerim çalışmıyor ,1 sene önce tesadüf eseri doktora kan vermeye gittiğimde değerim yüksek çıktı genel cerraha yönlendirildim ultrasona girdim nodülüm vardı bişey olmaz ilaç kullan dedi levotiron 1 senede nodülüm 4 cmi buldu. sürekli pimpiriklik edip kontrole gittiğim halde doktor ilk zamanlar yaşın daha genç iğneyle cekeriz büyüdükçe dedi içi kan doluyordu nodülün 2 kere iğneyle çekti en son doktor beni çağırmamasına rağmen ben yine gittim doktor ameliyat olman gerek büyüyor iğneyle çekmekle olmaz artık dedi o kadar sinirliydimki sırf bunun sıkıntılarından deli gibiydim biri bişey desede kavga etsem o kadar sıkıntı yapıyordu içimde sonra ameliyat oldum 1 ay önce ameliyatım çok güzel geçti doktorum çok iyiydi ama benim bünyem narkozu kaldırmamış tam 1 saat uyandırılmaya uğrasıldım ogün tüm gün mal gibi uyudum ama ameliyattan sonra ses kısıklığım bile olmadı doktor ben uyanana kadar zaten sesimi duyana kadar başımda beklemiş tabi çıkarılan bezlerim patolojiye gönderildi hurtle adenom hücre yani kansere dönüşücek hücre varmış yani kurtuldum ama kendi pimpirikliğim sayesinde üstüne düşmeseydim daha kötü olabilirdibenim gibi dertten müzdari olanlar aksatmayın derim