İkisiyle de devam etmeyin, ortada gerçek bir sevgi olsaydı böyle bir ikilemde kalmazdınızYani beni seven deger veren kisiylemi yoluma devm etmeliyim yoksa eski sevglime bir şans daha mi vermeliym ?
Ben olsam 7 yıllık bitmiş bi ilişkiye dönmezdim. biten bitmiştir ona hislerinizi diriltmek için ve hayatınıza yeni gireni de sevebilmek için sihirli değnek aramaya lüzum yok.Herkese merhaba. Ne yapacagmi bilemedim lutfen yardmci olun cok ihtiyacm var.
7 yillik iliskimz vardi gayet hersy guzldi. Snra bi yanls anlasilmadn dolayi bitti. Bitiren erkek arkadsmdi. Aradan bir sure gectikten snra erkek arkdsim geri döndu barismk istiyor. Halinden anlasilirki gercekten pişman. Unutamadi beni ve cok seviyo.
Ama artk bende oyle degl. Eski sevgim kalmdi. 7 yillk bir adam sirtini dönüp gtmsti benm icin.
Ve onun yoklugnda biri girdi hayatima. Öyle olgun oyle dusunceli bir adamki.. bana cok deger veriyor yani 7 yillk iliskmde gormedgimi bu adam bana bi kac ayda gostrdi. Gercktn cok seviyor beni. Ama bn onu eski sevglm kadr sevemiyorum.
Ne yapacagmi bilemedim. Aslnda eski sevgilime karsi hislerm bitmedi öfkemde var ama kalbimle deglde mantgimla mi harekt etmeliym blmiyorum. Yani beni seven deger veren kisiylemi yoluma devm etmeliyim yoksa eski sevglime bir şans daha mi vermeliym ?
Aşk konusunda ikinci bir tercihiniz varsa birinciden vaz geçin Çünkü birinciye yeteri kadar sevginiz olsaydı, onunla yeteri kadar mutlu olsaydınız şu an ikinci ihtimal hayatınızda olmazdı der bir yazıda. Konu bizlerin tercih ve tavsiyesi ile değil sizin ciddi anlamda düşünüp değerlendirmenizle en doğruyu seçebileceğiniz bir konu. Birinciye bağlılığınız uzun süreli bir ilişkinin verdiği alışkanlıktan kaynaklı olabilir. Bunun yanı sıra sorunu çözmek yerine 7 yıllık ilişkiyi terk edip gitmek gibi çok kötü bir sicili de var. İkinci ise acaba cicim aylarını yaşamakta olduğunuz için mi bu kadar özenli yoksa gerçekten size hep bu sevgiyi özeni gösterecek bir kişi mi. Bu soruların cevabı sizde. Derseniz ki ikisine de büyük bir aşkla bağlı değilim, ikisinde de hoşlandığım yönler var. O zaman sizi gerçekten daha çok sevdiğine inandığınızı, size daha çok önem verip özen göstereni, daha sakin kişilikli olanı, kadına saygılı, çocuğa ve hayvana daha merhametli olanı seçip diğerini unutun ve mutlu olmaya bakınHerkese merhaba. Ne yapacagmi bilemedim lutfen yardmci olun cok ihtiyacm var.
7 yillik iliskimz vardi gayet hersy guzldi. Snra bi yanls anlasilmadn dolayi bitti. Bitiren erkek arkadsmdi. Aradan bir sure gectikten snra erkek arkdsim geri döndu barismk istiyor. Halinden anlasilirki gercekten pişman. Unutamadi beni ve cok seviyo.
Ama artk bende oyle degl. Eski sevgim kalmdi. 7 yillk bir adam sirtini dönüp gtmsti benm icin.
Ve onun yoklugnda biri girdi hayatima. Öyle olgun oyle dusunceli bir adamki.. bana cok deger veriyor yani 7 yillk iliskmde gormedgimi bu adam bana bi kac ayda gostrdi. Gercktn cok seviyor beni. Ama bn onu eski sevglm kadr sevemiyorum.
Ne yapacagmi bilemedim. Aslnda eski sevgilime karsi hislerm bitmedi öfkemde var ama kalbimle deglde mantgimla mi harekt etmeliym blmiyorum. Yani beni seven deger veren kisiylemi yoluma devm etmeliyim yoksa eski sevglime bir şans daha mi vermeliym ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?