Bana dava açan kişi ikametgahımı öğrenebilir mi ? :(

Anneolmayolundayim

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
778
521
31
Merhabalar. Annem adına yazıyorum kardeşi tehlikeli birisi ve tehditler ediyor hepimizi.görüşmüyorlar. dolayısıyla kimsenin kimsede adresi yok. Dedemden kalan Miras olan evler satılsın herkes payını alıp çekilsin diye dava açmış tamam burada sorun yok ama uyapta maşallah herkesin adresi ortada. çıkıp gelir anneme zarar verir diye korkuyorum açıkçası. Napmalıyız? Annem mahkemeye de gitmeyecek avukat tutup onu yollayacak sanırım ama adres mevzusu nolacak? Ben gördüysem onun adresini, o da bizimkini görmüştür... Napalım sizce

Annenizin avukatı eğer bu durumu halledemez mi herhalde bu konuda bilgisi vardır. Yoksa avukatla anlaşmanın ne gereği var başka avukata yönelebilirsiniz?

zarar vermek isteyen izaleyi şuyu davasıyla adres bulmaya uğraşmaz o adresi bi akrabadan bulur zarar verir kafasına öyle bir şey koymuş olsa yapardı.
Önlem olarak evinin kapısının içini ve dışını gören kamera koyup takip edin, mümkünse onu yalnız bırakmayın birlikte kalın.

zarar vermek isteyen izaleyi şuyu davasıyla adres bulmaya uğraşmaz o adresi bi akrabadan bulur zarar verir kafasına öyle bir şey koymuş olsa yapardı.
Önlem olarak evinin kapısının içini ve dışını gören kamera koyup takip edin, mümkünse onu yalnız bırakmayın birlikte kalın.
Ahh annem inanılmaz inattır asla kalmaz bizle. Kamera güzel fikir ve evet o psikopatın ne yapacağı belli olmaz daha önce yaralama ve cinayet suçları vardı yattı çıktı malesef. Yani belli olmaz sağı solu

Kamera boyle bir durumda hicbir ise yaramaz. Ancak baysettiginiz gibi saldirgansa annenize nasil saldirdigini izlersiniz. Icinde panik butonu bulunan bir Alarma ihtiyacınız var.
Teşekkür ederim evet ben daha önceden gelip keşif falan yaparsa diye önleyici olarak düşündüm kamerayı ama çat diye de gelebilir manyak bu . Allah fırsat vermesin ya valla bezdim

Merhabalar. Annem adına yazıyorum kardeşi tehlikeli birisi ve tehditler ediyor hepimizi.görüşmüyorlar. dolayısıyla kimsenin kimsede adresi yok. Dedemden kalan Miras olan evler satılsın herkes payını alıp çekilsin diye dava açmış tamam burada sorun yok ama uyapta maşallah herkesin adresi ortada. çıkıp gelir anneme zarar verir diye korkuyorum açıkçası. Napmalıyız? Annem mahkemeye de gitmeyecek avukat tutup onu yollayacak sanırım ama adres mevzusu nolacak? Ben gördüysem onun adresini, o da bizimkini görmüştür... Napalım sizce
Evet avukatı karşı tarafın ev adresini tel numarasını falan biliyor görüyor
Annem hırsızlık yapanları görmüştü karşı tarafın avukatının elinde bizim evin adresi numarası tc kimlik numarasına kadar vermiş

X