• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da yardm eder misiniz?

turkuazz_81

melis ela nur
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
204
5
96
43
İstanbul
arkadaşlar merhaba
ben ticaret lisesi muhasebe bölümü 1998 mezunuyum bu yıl öss sınavına girdim amacım açıköğretimi okumaktı hiç çalışmadım ea1den 260 puan yapmışım smmm olabilmem için yeterlimi bilmiyorum ama eğer yeterliyse açıköğretim dışında ne tercih etmem gerekiyor ve sonrasında nasıl bir yol izlemem gerek ?
yada açıköğretimin hangi bölüm yada bölümlerini okuyarak ve sonrasında nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu konularla ilgili hiçbir bilgim yok....
siz deneyimli arkadaşlardan bana yol göstermenizi rica ediyorum
not: evliyim 1 tane kızım var ve bişeyler yapmak istiyorum elimden ne gelirse artık :))) birde saat 3 den sonra pazartesiye kadar şehirdışında olucam cevap veremeyebilirim ama inanınki benim için çok önemli
şimdiden teşekkürlerr

açık ögretim tercih edersen iktisat maliye işletme gibi işletme fakültesi bölümlerinden birini bitirmen yeter.mali müşavirlik eskiden ticaret lisesi mezunlarıda 2 yıllık üniversite mezunlarıda olabiliyodu.ama yeni kanunla sadece 4 yıllık fakülte mezunları olabiliyor.oda işletme iktisat fakültesi mezunu olman gerek.staj süreside 2 yıldan 3 yıla çıkardılar.okulun bittikten sonra yaşadıgın yerdeki muhasebeciler odasına başvurup dosya alıyosun.ilk etap staja başlama sınavı var.onu geçtikten sonra 3 yıl staj yapıp(yani odanın kabul edecegi bir yerde çalışıyor olmak)yeterlilik sınavı var.onu da kazan sonra serbest muhasebeci malimüşavir oluyosun.zor ve maliyetli bir süreç

arkadaşlar merhaba
ben ticaret lisesi muhasebe bölümü 1998 mezunuyum bu yıl öss sınavına girdim amacım açıköğretimi okumaktı hiç çalışmadım ea1den 260 puan yapmışım smmm olabilmem için yeterlimi bilmiyorum ama eğer yeterliyse açıköğretim dışında ne tercih etmem gerekiyor ve sonrasında nasıl bir yol izlemem gerek ?
yada açıköğretimin hangi bölüm yada bölümlerini okuyarak ve sonrasında nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu konularla ilgili hiçbir bilgim yok....
not: evliyim 1 tane kızım var ve bişeyler yapmak istiyorum elimden ne gelirse artık :))) birde saat 3 den sonra pazartesiye kadar şehirdışında olucam cevap veremeyebilirim ama inanınki benim için çok önemli
şimdiden teşekkürlerr

güzel arkadaşım ben sana hiç bu işe bulaşma derim. herhangi bi yerde ön muhasebeci olarak çalış yeter :D ben 6 yıldır ceremesini çekiyorum daha da ne kadar sürecek bilmiyorum. çok zor ve çok masraflı gerçekten....:teselli:

arkadaşlar merhaba
şimdiden teşekkürlerr
bencede hiç uğraşma çünkü kafadan bir 7 yıl gibi zaman lazım hiç kalmaman şartıyla yaklaşık ta 7-8 milyar gibi bir para kurslar falan derken gidiyor hem malli hem maddi hemde meşakkatli bir süreç kpss daha mantıklı geliyor bayanlar için ben 27 yaşındayım ve çooooooooook yoruldum ders ders .......

Back