Bana da yardımcı olun lütfen Kimyasal gebelik mi???

mimoza__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
494
301
103
Merhaba arkadaşlar benim de bir sorum olacak sizlere bilgisi olanlar bana cevap verirse çok sevinirim. Benim bu ay regl birkaç gün gecikti döngünün 33.günü pembemsi bir kanamam oldu ve sonrasında bu kahverengi lekelenmeye dönüştü 3 gün kadar bu şekilde devam etti sonrasında da şiddetli karın ağrısıyla kanama başladı ve 3 gün aşırı kanamam oldu pıhtı şeklinde ve pıhtının içerisinde pembemsi dokular vardı bugün 4. Gün kanamanın şiddetinde azalma var ancak devam ediyor. yaşadığım yerde hastaneye gitmek biraz sıkıntılı kanamam da başlayınca hamile değilim diye gitme gereği duymadım ama kanamamın bu şekilde olması beni korkuttu sizce kimyasal gebelik mi yaşıyorum? Benim yaşadığımı yaşayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olun lütfen. Teşekkürler şimdiden

3 kez kimyasal yasadim ama bunun teshisi bu sekilde koyulmaz ki.. Kimyasal bile olsa beta hecg nin düşüp dusmediginin kontrolünün yapılması gerek.. belirtilerin evet benziyor gerçekten, öyleyse geçmiş olsun.. benim kimyasalarımın nedeni kanda pıhtılaşma olması şuan kan sulandırıcı kullanıyorum. Mutlaka dr a danışın.

Teşekkür ederim cevap verdiğin için İlk fırsatta doktora gideceğim aynı şeyi yaşayanlardan bilgi almak istedim

Kimyasal yaşadım ama pembe ya da kahve renginde olmadı kanamam normal adet kanamasiydı sadece pıhtı fazlaydı öyle aman aman aşırı bir agrim da olmadı geçmiş olsun

Canim adet duzenim bozuldugu donemde ayni senin yasadigin seyleri yasadim.gecikme ardindan pembe lekelenme kahverengiye donus ve sonrasinda agrili pihtili adet kanamasi.bu sekilde kimyasal oldugunu bu sekilde anlayamassin ama bi doktora gitmende fayda var yinede.benim duzenim saglaninca bu belirtiler gecti normale dondum artik.

Kimyasal yaşadım ama pembe ya da kahve renginde olmadı kanamam normal adet kanamasiydı sadece pıhtı fazlaydı öyle aman aman aşırı bir agrim da olmadı geçmiş olsun
Teşekkür ederim siz de hamilesiniz gördüğüm kadarıyla hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah :)

T
Teşekkür ederim cevap için yarın gidip bir kan testi yaptıracağım ilk fırsatta da bi jinekoloğa görüneceğim inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…