• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Da Yardımcı Olabilir Misiniz ? Lütfen

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Bugüne kadar ecol women,burberry classic,little black, ve daha aklıma gelmeyen bir çok parfüm kullandım son 2 yıldırda naomi campbell kullanıyorum ama etrafımda kullanan çok arkadaşlarımda falan farklı bi koku istiyorum,tatlı kokuları sevmiyorum. Kalıcı Çekici etkileyici hem çiçek böyle bi koku hangi parfümde bulabilrim deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen
teşekkürler...a.s.

Son düzenleme:
jil sander sun denedim dün çok değişik bir kokuydu.bildiğin güneş yağı kokuyordu.havalar soğudukça böyle tatlı zamanları hatırlatan bi koku çok hoşuma gitti.
aynı yerde lolita lempicka da denedim.o da çok yoğun,derin ve vanilyalı bir kokuydu.çok da kalıcı geldi bana.

Calvin Klein ETERNITY,Kenzo L'EAU PAR KENZO,Estee Lauder PLEASURES,Lanvin RUMEUR,Givenchy VERY IRRESISTIBLE,Givenchy CHAMPS ELYSEES,Tommy Hilfiger TOMMY GIRL,Jesus del Pozo HALLOVEEN.......Bunları denemeyi tavsiye ediyorumbayanssulusmile

chanel chance,christian dior jadore,armani code,givenchy very ırresistible,burberry the beat...
şimdilik aklıma gelenler

kızlar çok teşekkür ediyorum hepsinide not alıyorum şimdi bugün denemeye gidicem çok sağolun kızlar a.s.

kızlar yazdıklarınızın hepsine baktım kimi fresh kokular kimi çok hoşuma gitti fakat çok çok hoşuma giden iki koku vardıki gucci ve givenchy arasında kaldım ve kış için gucci rush yaz için orda bi koku koklattılar çok hoşuma gitti escada magnetic beat oda çok sexi bi koku onları tercih ettim esmer tenliyim ve çok yakıştı gerçekten . değerli ifikirleriniz için çook teşekkür ederim kızlar bu arada ben 2-3 yıldır açık parfüm kullanıyorum yeni bir firma acıldı Karabük/ Safranboluya kokular orjinalleriyle neredeyse birebir inanamadım mystıcal firmanın adı.Karabükte bulunanlar için bunuda söyliyim dedim.

Son düzenleme:
Back