• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana da yardım edin kızlar :( hormon tahlili sonuçlarım

TozToprak

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
358
daha öncede konu açtım bu sefer son tahlil sonucumda çıktı.doktora gittim erkeklik hormonu fazla dedi düşürmek içinde doğum kontrol haplarından başka çare yokmuş diane ve farlutal diye adet söktürücü bi hap yazdı.bebek istiyoruz.olmuyo.
bitkisel bi çözümü yokmudur erkeklik hormonunu düşürmek için.doğum kontrol hapları kilo aldırıyo zaten fazla kilom war.

FSH 4,12
Prolaktin 23,65
Estradiol 48
Total testesteron 1,66
Serbest testosteron 4,8

kızlar benimde adetlerim hep gecikmeli oluyo 10 gün ve 14 gün arasında gecikiyo bu ayda adet daha olmadım adet söktürücü dediğiniz farlutalı eczaneden alıp içsemmi acaba korunmayı bırakıp bebek istiyoruz şimdi doktor doğum kontrol ilacı verirse ben bebek istiyorum bu adet düzensizliğim yüzünden bebeğim olmayabilirmi kızlar çok korkuyorum doktora gidipte kötü bişey duymaktan bana hormon testi yapılmıştı cildiyecide ama adetin 3.gününde değil hatta adetli bile değildim doktor öyle bişey sormadan yaptı tüylenmede oluyodu temiz çıktı adetli olsaydım farklımı çıkardı bilen biri cevaplasın lütfen

Back