• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da yardim eder misiniz?

aysinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
4
0
36
- Yurtdışı
arkadaslar hepinize merhaba

siteyi cok uzun zamandir takip ediyorum hepinizin fikirlerinide zevkle okuyorum
simdi benimde yardima ihtiyacim var akil verirseniz sevinirim cunku kafam cok karisik
ben yurt disinda yasiyorum ve turkiyede cati kati ve en alt kati kiler olucak sekilde toplamda dort katlı dubleks ev yaptiriyorum ama daha insaati yeni yeni bitiyor fakat simdiden sikintsi coktu bu evi ben nasil dekore ettiricem kendim de isin basnda olamicam tatile anca 2-3 yilda bir geliyorum
acaba guvenilir bir dekorator bulsam evi onamı versem yoksa yavas yavas uzatan uzaktan kendmmi ıdare etsem bilemedim??
guvenilir dekoratoru nerden bulucam? offff offff
lutfen banada bir akil verin

Canım, patronsan işinin, ev yaptırıyorsan inşaatının başında duracaksın. Hiç kimse senin kadar özen göstermez. Mimara verirsen de bu sefer kafasına göre harcamalar yapabilir. Sen hiç bir şeyin fiyatından haberdar olmayacağın için seni zarara soktuğunu bile farketmezsin. Eğer Türkiye'de çok güvendiğin bir yakının varsa ona emanet etmeni öneririrm. Yoksa da kendin geldikçe bir şeyler yaptır. Evet, bu şekilde geç olabilir ama en azından temiz olur, kafan rahat eder.

Back