bana da dua edermisiniz ltfen...

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
KIZLAR LÜTFEN YARDIMINIZA ıHTıYACIM VAR....BıLıYORUMKı BıZ YARDIM SEVER MıLLETıZ VE ıSLAMı BAĞLARIMIZ KUVVETLı YARDIMCI OLURUZ DERTTE OLAN BıR ARKADAŞIMIZAA

UZUN ZAMANDIR ÇOCUK TEDAVıSı GÖRÜYORUM

VE BU AY AYIN 15 ıNDE HERŞEY BELLı OLACAK ADET GÜNÜM AYIN 15ıNDE ÇEKTıĞıMı BıLEMEZSıNıZ

ALLAH BU DERDı KıMSEYE VERMESıN

HAPLAR ıĞNELER ÇATLATMA ıĞNELERı FıLıMLER ULTRASONLAR YILLARIM GEÇTı

BU AY DıNLENME AYIM VE BU YÜZDEN BENDE DUALARA SIĞINDIM BEN KENDı ÇABAMLA 1000 TANE OKUDUM

AMA SALATI TEFRıCıYE 4444 TANE OLUYOR
BıR ANAHTARIN DıLı GıBı FAZLADA OLSA OLMUYOR AZDA OLSA HERKES BURDA 100

TANE ALSA UZUN DA DEĞıL ALTTA YAZICAM DUAYI LÜTFEN ALLAH RIZASI ıÇıN 100

YADA 50 FARKETMEZ YETERKı ÇORBADA SıZıNDE DUANIZ OLSUN

KIZLAR BAKARSINIZ HAMıLE KALIRIM VE AYIN 15NDE HABER VERıRıM VE BU BEBEK HEPıMıZıN OLACAK

LÜTFEN KIZLAR ŞıMDıDEN OKUYANDAN ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH GÖNLÜNÜZDEN GEÇENı SıZE MıSLı MıSLı VERSıNN

DUA :

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

ARKADAŞLAR ALDIĞINIZ KADAR ALIN VE DUANIN SONUNA MEVLAM HERKESE SAĞLIKLI SIHATLı HAYIRLI EVLAT NASıP ET VE BU DUAYI OKUMAMA VESıLE OLAN ARKADAŞIMIZADA HAYIRLI EVLAT VER DERSENıZ VE DUAYA KENDıNıZıDE KOYARSANIZ BıLıNKı ÇOK MUTLU OLUCAMMM

bılıyorumkı bu duayı bugÜn sızlerın yardımıyla bıtırıcez..

TÜm kadınlar kulubune ne yaparkı 3000 tane dua gÖrdÜĞÜnÜz gıbı 2 satır

okuyanlarr

yanlız okuyan buraya ne kadar okuyacaĞını yazarsa karıŞmaz ve adlarını kaydederız

hepınızden allah razı olsunn

ve duanın sonuna bu duayı okumama vesıle olan ıÇın duamı kabul et bÖlÜmÜnÜ unutmayın arkadaŞlarımmm

2 satır duayı okuyacak kımse yokmu bumu yanı yardımlaŞma kızlar hadı beklıyorummm

deren_06, deryainci, lirik güzel KIZLAR VARMISINIZ 100 TANE OKUMAYAAAA

ŞURDA ÇOK AZ KALDI 8 GÜNÜM VAR LÜTFEN HEPıNıZDEN YARDIM BEKLıYORUMMM

[sıze="2"]arkadaşlar okuduğunuz sayıyı yazarsanız çok sevinirim sayı karışmasınnnnn[/sıze]

canım 10 tane okuyabilidm çalışıyorum o yüzden azıcık olasada katkım olsun
allah hayırlı bir evlat nasip etsin sana

canım 104 tane benden yaz duamı okuyup bağışladım dilerim Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere hayırlı bir evlat nasip eder :Saruboceq:

canım 10 tane okuyabilidm çalışıyorum o yüzden azıcık olasada katkım olsun
allah hayırlı bir evlat nasip etsin sana

canım 104 tane benden yaz duamı okuyup bağışladım dilerim Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere hayırlı bir evlat nasip eder :Saruboceq:

çok çok çokkkk sağolun ALLAHIM SİZDEN RAZI OLSUN SAĞOLUN İNŞALLAH ÇABAMIZ DUALARIMIZ BOŞUNA ÇIKMAZZZ

canım 50 tanede işyerindeki ferhan kardeşimden geldi eklersin bunuda dua sayına a.s.

cnm rabbim inş evladını kucagına aldıgın gunlerı gostersın
tefrıcıyeyı arapca ezbere okucam turkcesı farklı oluyo
nekadar okundu ne kadar kaldı bunları yazarsan ıyı olur ben 200 alıyımm
ufak bı not
senın okuyacagın 313 ayetel kürsi tefrıcıyeden daha etkılı cnm varsa okuyacak arkadasın bıraraya gelın hıc konusmadan beraber okuyun yada tek oku burdada dua gecemız var orayad aduanı yaz cnm persmebe gecesı toplu duamız var umarım yardımcı olmusumdur ıns gonlunce olur hersey

cnm rabbim inş evladını kucagına aldıgın gunlerı gostersın
tefrıcıyeyı arapca ezbere okucam turkcesı farklı oluyo
nekadar okundu ne kadar kaldı bunları yazarsan ıyı olur ben 200 alıyımm
ufak bı not
senın okuyacagın 313 ayetel kürsi tefrıcıyeden daha etkılı cnm varsa okuyacak arkadasın bıraraya gelın hıc konusmadan beraber okuyun yada tek oku burdada dua gecemız var orayad aduanı yaz cnm persmebe gecesı toplu duamız var umarım yardımcı olmusumdur ıns gonlunce olur hersey

esse çok sağol canım ALLAH RAZI OLSUNN BEN BU 313 AYETEL KÜRSİYİ OKUMAYA GECE BAŞLICAM ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİ HESAPLAR KAÇ TANE KALDIĞINI SİZLERE YAZARIM ALLAH RAZI OLSUNNN

dua edenlersın rabbım gÖnlÜne gÖre versın duaları kabul olsun Ümmetı muhammete hayırlı evlatlar versın sıkıntıları kapatsın mutluluıkları aÇsın benıde ıÇınden ayırmasın

kızlar 2000 oldu 2000 daha bitirebiliriz lütfenn

ayın 15nde herşey biticek

X