arkadaşlar benim 3 buçuk senelik bir ilişkim var uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz şehir dışında okuduğum için.. biz iki haftadır limoniydik karşılıklı yanlış davranışlarımız oldu benim sinirlenip telefonu onun yüzüne kapatmam vs. gibi.. muhabbet uzadı da uzadı. tam bugun bu sorunları konuştuk hallettik derken yeni bi durum cıktı ortaya. sevgilim bulunduğum şehre gelir kalır bikaç gün..
bende sınavlarım bittikten sonra gel 2-3 gün beraber zaman gecirip birlikte dönelim dedim. çünkü memlekette cok fazla buluşma imkanımız yok benim ailem ilişkimizi bilmediği için.. beyefendi önce işler yoğun diye onu bahane etti. pekte ısrar etmek istemedim açıkçası ama konuştukca yeni şeyler cıktı piyasaya.. önce zaten benim dediğim tarihlerde izne cıkmayı planladığını söyledi laf arasında bu 1. sonrada yine aynı günlerde iki arkadaşıyla daha tatile cıkmayı düşünüyorlarmış. duydum ben yine delirdim tabi fazla kavga etmedik kapattım sinirden. (bu arada son tartışmalarda hep, en ufak bişeyde onu bunalttığımı ifade etmeye başladı ki kendisinin kıskançlıklarıyla bana cektirdiğini bilmeyen yok)
yani bekar bi erkek değil bana danışmadan böyle kararlar alması bi kere baştan hata cünkü ikimizde öyle relax insanlar değiliz.. kendisi bana karışmasa anlarım ama o da yok. örneğin bi avm ye bile gitsem gecikme lüksüm yok. dediğim gibi hem bana fikrimi sormadan bu kararı alması hemde bir nevi benim yanıma gelmeyi tercih etmesi kalbimi çok kırdı. ve çokta sinirliyim şu ann kendime yediremiyorum bunu.
sevgisine inanıyorum ama yılların verdiği bi rahatlıkla mı böyle davranıyo bilmiyorum . zaten sevmesek ilişki yürütecek insanlar değiliz yani ayrılmak ister diye düşünüyorum. ben napıcam kızlar ya şu an dokunsalar ağlayacak durumdayım ..
bu arada gelmeme nedenlerinden birisi de nasılsa ben gidiyomuşum ne gerek varmış!! sanki aynı şey ... ve cok rahat buluşabiliyomuşuz gibi.....
offf siz olsanız ne düşünürdünüz? değer vermiyosun sevmiyosun diye az bi söylensem de kızıyo yok öyle bişey diye .... bilmiyorum artık hiçbişey beynim yandı , farklı bakış açılarına ihtiyacım var
Sevgiliniz bekar bir erkek, sizde bekar bir kadinsiniz. Ustelik evli dahi olsaniz bu birey olmaniza engel değil. Nacizane tavsiyem boyle karsilikli kisitlayici iliskiler içinde bulunmayin. Sonra basinizi cok duvarlara vurursunuz.
Bekar bir erkek degil derken? Evli misiniz?
Ne adami boyle sinirlayin, ne de ona hesap verin. Alisveris merkezinde ne kadar kalacagini kendi bilemeyecek bir insan misin mesela?
evet tüm bunların bende farkındayım ve değiştirmeye çok uğraşıyorum . zamanla birçok davranışı da törpülendi eskisi kadar müdahalede bulunmuyo , benim takıldığım ben mi çok büyütüyorum. yani ben olsam koşa koşa giderim yanına sonuç itibariyle sürekli buluşabilen insanlar değiliz fırsatımız varken değerlendirmesi gerekmez miydi ...
Siz okuyan bir insansınız, o çalışan ve işleri yoğun biri yakın iki arkadaşıyla çıkacağı tatil için tabiri caizse dellenmenizin onu bunaltmak olarak algılaması normal. Ama planlarından neden önceden haberiniz olmadığını sorgulayabilirsiniz tabi ki.
Takilma bence, gorusmek istedigini belirtmissin; o ayarlamiyorsa hic uzerine dusme.evet tüm bunların bende farkındayım ve değiştirmeye çok uğraşıyorum . zamanla birçok davranışı da törpülendi eskisi kadar müdahalede bulunmuyo , benim takıldığım ben mi çok büyütüyorum. yani ben olsam koşa koşa giderim yanına sonuç itibariyle sürekli buluşabilen insanlar değiliz fırsatımız varken değerlendirmesi gerekmez miydi ...
aramızın bozuk olduğu dönemde konuşulmuş bir konu, bugün barışınca da söyledi bana zaten. daha kesinleşmiş bi durum yok ama yaptığı düşüncesizlik
Bekar değilmi?:) canım sevgilin bekar bi erkek ....cünkü siz hala evli degilsiniz.evliliği gectim aranızda bir resmiyet söz konusu değil.tabi bu demek oluyorki sende bekar bir bayansın..... sana cok müdahale ederken kendinin böyle davranması adaletsizce.....sen kendini fazla bırakmışsın onun esaretine.olması gereken bu degil.senden emin ama kendisi fazla rahat....elbette ilişkilerde iki insanın birbirine karşı sorumlulukları vardır.haber vermek fikir almak v.s bunlar olması gereken şeyler.ama daha ortada bir resmiyet yokken avm den geciktin diye sana dünyayı dar edemez bu lüksü ona verme sonradan cok pişman olursun her dedigine he deme.seninde bir insan oldugunu ve bir aklın oldugunu en önemlisi özgür bir birey oldugunu unutturma ona......son olarakta sevgilin gidiyo ve sans sormuyosa sende onun kadar rahat olmayı dene.......ha ben olsam bende dellenirim ve madem böyle bende boşa sormayayım sana nasıl olsa birbirimize sorumlulugumuz kalmamış derim.bu yeterde artar
arkadaşlar benim 3 buçuk senelik bir ilişkim var uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz şehir dışında okuduğum için.. biz iki haftadır limoniydik karşılıklı yanlış davranışlarımız oldu benim sinirlenip telefonu onun yüzüne kapatmam vs. gibi.. muhabbet uzadı da uzadı. tam bugun bu sorunları konuştuk hallettik derken yeni bi durum cıktı ortaya. sevgilim bulunduğum şehre gelir kalır bikaç gün..
bende sınavlarım bittikten sonra gel 2-3 gün beraber zaman gecirip birlikte dönelim dedim. çünkü memlekette cok fazla buluşma imkanımız yok benim ailem ilişkimizi bilmediği için.. beyefendi önce işler yoğun diye onu bahane etti. pekte ısrar etmek istemedim açıkçası ama konuştukca yeni şeyler cıktı piyasaya.. önce zaten benim dediğim tarihlerde izne cıkmayı planladığını söyledi laf arasında bu 1. sonrada yine aynı günlerde iki arkadaşıyla daha tatile cıkmayı düşünüyorlarmış. duydum ben yine delirdim tabi fazla kavga etmedik kapattım sinirden. (bu arada son tartışmalarda hep, en ufak bişeyde onu bunalttığımı ifade etmeye başladı ki kendisinin kıskançlıklarıyla bana cektirdiğini bilmeyen yok)
yani bekar bi erkek değil bana danışmadan böyle kararlar alması bi kere baştan hata cünkü ikimizde öyle relax insanlar değiliz.. kendisi bana karışmasa anlarım ama o da yok. örneğin bi avm ye bile gitsem gecikme lüksüm yok. dediğim gibi hem bana fikrimi sormadan bu kararı alması hemde bir nevi benim yanıma gelmeyi tercih etmesi kalbimi çok kırdı. ve çokta sinirliyim şu ann kendime yediremiyorum bunu.
sevgisine inanıyorum ama yılların verdiği bi rahatlıkla mı böyle davranıyo bilmiyorum . zaten sevmesek ilişki yürütecek insanlar değiliz yani ayrılmak ister diye düşünüyorum. ben napıcam kızlar ya şu an dokunsalar ağlayacak durumdayım ..
bu arada gelmeme nedenlerinden birisi de nasılsa ben gidiyomuşum ne gerek varmış!! sanki aynı şey ... ve cok rahat buluşabiliyomuşuz gibi.....
offf siz olsanız ne düşünürdünüz? değer vermiyosun sevmiyosun diye az bi söylensem de kızıyo yok öyle bişey diye .... bilmiyorum artık hiçbişey beynim yandı , farklı bakış açılarına ihtiyacım var
oradaki bekar bir erkek değili anlamadım, yani sevgiliysen bekardır, başka plan kurabilir bu kadar sıkmayın birbirinizi, tabi onunda seni sıkmaması lazım, işte aşırı hayatlara müdahale böyle sorunlar çıkarıyor, bizim milletimiz becerimiyor sevgili olmayı yani ortada davranmayı bilmiyor, o da o kadar müdahale etmesin sizde etmeyin