• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana da bi el atsanız =)

essn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
259
6
96
..........................

Son düzenleme:
aynı evrelerden ben de geçtim siyaha boyadım ve o hatayı yaptım şimdi de tarçın bakır istiyorum kuaförde boyarsak saçların yanar diyor ne yapıcam bilmem:delphin:

bence siyah çok güzel olmuş..yakışmış yanii..istediğin renk için bişey diyemem çünkü açık renkleri ben sevmiyorum....ama siyah gerçekten yakışmış...

ayrıca bişey sormak istiyorum...sen siyah yapmışsın sonra nasıl rengini değiştirdin açtırdın mı??

ben sacımı hic kuafore yaptırmadım kınayla siyah yaptım ben de cok korkuodum degistremcem rengini die boyadıktan 7 8 ay sonra kolestonun kullu kumralına boyadım arada bi renk dedigim renk oldu bdahaki boyamamda da acık kumral oldu =)

ben sacımı hic kuafore yaptırmadım kınayla siyah yaptım ben de cok korkuodum degistremcem rengini die boyadıktan 7 8 ay sonra kolestonun kullu kumralına boyadım arada bi renk dedigim renk oldu bdahaki boyamamda da acık kumral oldu =)

haydaa..benim saçımda bir anormallik var desene...ben koyu kahveye boyadım yok rengi ne akıyor nede açılıyor...

haydaa..benim saçımda bir anormallik var desene...ben koyu kahveye boyadım yok rengi ne akıyor nede açılıyor...

alla allaa ama bnce anormal olan bnmki bn hc duymadm bnm gibi siyahı istedgi anda acabileni =)

cnm siyah sana çok yakışmış, ama gönlündeki rengi denemekten de çekinme bence zemuszemus

bence begendiğin renk yüzünü soluk gösterir sana siyah cok yakısmıss koyu renkler cildi soluk göstermiyo

ben karar werdm mawi siyah yapcam arkadaslr =)

canım bi daha düşün..forumlarda siyah boyayıp dönemeyen, çok pişman olan arkadaşlar var..hele de hep istediğim renk dediğin renge artık bi 5 sene soora filan ulaşabilirsin siyahtan sonra sanırım..neyse bi düşün sen

beyendigin renk çok güzel.siyahı zaten denemişin bir de açık renk yap bence boşver mavi siyahı

arkadaslar ben sacımı koyu kumral yaptım hemen siyaha cesaret edemedm
hepinize cok cok tesekkurler yardımlarınızdan dolayı yarın foto atcam =)

istediğin renk çok güzel canım ama sana nasıl olur bilemedim çünkü siyah saçını çok beğendim çok yakışmış tarz duruyor özellikle 1. resimde
belki ben de siyaha boyatmak isteyip de boyatamadığımdandır, çünkü annem izin veriyor da babam izin vermiyor
ama siyahı beğendim gerçekten
;)

siyah asi ve ser bir hava vermiş yüzüne
beğendiğin renk dipler kumral uçları tarçın bakır gibi faRKLI RENKTE OLAN BİR SAÇ
bu renk yapma istersen saçına KÜLLÜ SARI AL
SARI SAÇINI AÇAR kül ise kızıllık yapmaz istediğine yakın bir renk olur
boya alacağın yerede sorabilirsin ben öyle yaptım ve bu renk oldu saçım

bende siyah diyorum..her zaman bi asilliği var..bence acık tonlar her zmana herkese yakışmaz..ama siyah tam oturmuş sana gayette şık duruyo..bence vazgeçme siyahtan..

Ben sana siyahı hiç yakıştıramadım, yani diğerlerine göre:) ılk saç rengin doğal renginmiydi? Bence sana en giden oymuş. Çok koyu renklerdense açık renkler yakışır gibime geldi.

Back