Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bana cahilliğin tanımı yaparmısınız?
- Konu Sahibi beyaz toprak
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bana göre cahillik,herşeyi en iyi ben bilirim diye ortaya atlayandır.
bu sözün üstüne ne denir ki!...a.s.a.s.Ben bu konuda en çok şu sözü severim
Biliyorsan konuş; birşeyler kapsınlar.
Bilmiyorsan sus adam sansınlar.
geçen akşam seyrettiğim 32. gün programında tanımını yaptığımız ünv. cahillerinin örneklerini okadar çok gördümki.
örnek olarak kızın biri kalktı bilmem nerenin bilmem kaçıncı sınıf öğrencisiymiş:1closedeyes:efendim siz türbanlılar doktor olduğunuzda erkek hastayı nasıl muayene edeceksiniz günah değilmi benim bildiğim günah, be güzelim senin bildiğin doğrumu acaba ve öyle bi söyleyiş tavrı varki baş örtülülerden doktor olmaz ozaman başörtülüler doktorada gitmesin günah yaa geberip gidelim hastalıktan hey Allahım ne diyeyimki cahillik iştetatlicadiarzu
örnek olarak kızın biri kalktı bilmem nerenin bilmem kaçıncı sınıf öğrencisiymiş:1closedeyes:efendim siz türbanlılar doktor olduğunuzda erkek hastayı nasıl muayene edeceksiniz günah değilmi benim bildiğim günah, be güzelim senin bildiğin doğrumu acaba ve öyle bi söyleyiş tavrı varki baş örtülülerden doktor olmaz ozaman başörtülüler doktorada gitmesin günah yaa geberip gidelim hastalıktan hey Allahım ne diyeyimki cahillik iştetatlicadiarzu
geçen akşam seyrettiğim 32. gün programında tanımını yaptığımız ünv. cahillerinin örneklerini okadar çok gördümki.
katılıyorum. işte cahilliğe güzel bir örnek oldu bu. cehalet okumakla gitmez,isterse prof. olsun....
bana görede cahillik isterse doktora yapmış olsun avrupalarda tahsil görmüş kültürel bakımdan hat safhada dahi olsa hiç bilmediği bir konuda bu böyledir deyip ahkam kesen ve bundan o kadar emin konuşan insanlardır bence o konunun cahilidir sen bunu okumamışsın içeriğini bilmiyorsun neyin ne anlama geldiğini neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorsun ama sanki o konuya çok vakıfmışsın gibi yorum yapıp bu böyledir diyorsun işte bence bu kişi kör cahildir..
bunu dışında okumamış okulunu bitirmemiş ama kendini geyet güzel bir şekilde yetiştirmiş vakıf olmadığı konular hakkındada gereksisz yorumlar yapmayan bilen kişiye saygı duyarak işin doğrusunu öğrenmeye çalışan kişi ilk örnekteki kişiden bana göre daha bilgili kişidirsüprizzzzz
sana katılıyorum diyecek söz bırakmamışsın
insan sevgisi ve saygısı olmayan insanlar cahildir, çünkü bu insanları eğitmek de çok zordur, anlayamazlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/kermes-icin-losder-ve-kk-nin-hanimlari-elele-t158079/index.html
arkadaşlar tıklamdan geçmeyin:enbuyukkk:
arkadaşlar tıklamdan geçmeyin:enbuyukkk:
A
angl
Ziyaretçi
evet arkadaşlar ne okumuş hatta master, doktora yapmış insanlar vardır cahildir ,ama eğitimini üniversiteye kadar devam ettirmemiş ya da ettirememiş insanlar vardır cehaletin yanından geçmezler...yani çok geniş kapsamlı bi konu bu aslında,ama genelde herşeyi bilirim havasındalardır ( aslında hiç bişey bilmediklerinin farkındalardır ve bunu bastırmak için tam aksi hareket ederler), soru sormaktan muazzam kaçınırlar,pek konuşmazlar,genelde saçma sapan espriler yaparlar,ve aşırı alıngan olurlar( kompleks denen olay işte) yani ilk etapta aklıma gelenler bunlar ama tabii daha bi çok belirtisi var...özetle CAHİL DOSTUM OLACAĞINA ; AKILLI DÜŞMANIM OLSUN...... valla ben korkarım cahilden çünkü adı üstünde CAHİL. yer zaman sınır bilmez ve bir de edepsiz çirkefse aman diyim...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
M.K.ATATÜRK
arkadaşa katılıyorum.eğitim cehaleti alır eşşeklil baki kalırrrr.
Bir cok insan cahilligin egitimsizlikten geldigini söylesede aslinda yüzde yüz katilmiyorum buna..
Egitim tabi ki sart, lakin bazen öyle egitimli insanlarla karsilasiyorum ki, sanki okumamis, okulun giris kapisindan girmis, arka kapisindan kacmis gibi.
Bana göre cahil bir insan, ufkunu genis tutmayan insandir.
Insanlari tanimadan yadirgayandir.
Olaylar karsisinda mantiksizca is yapandir.
Kizim veya oglum kendi memleketlimle evlensin, diger memleketlilerden kötü cikar düsüncesidir.
Bu dantel benim, o dantel senin tarzinda, mahalle agizi konusandir.
Ve bu böyle sürüüüüüüüüüüüp gider arkadaslar..
Malesef cahilligin ilaci tam olarak kesfedilmedi henüz..
Egitim tabi ki sart, lakin bazen öyle egitimli insanlarla karsilasiyorum ki, sanki okumamis, okulun giris kapisindan girmis, arka kapisindan kacmis gibi.
Bana göre cahil bir insan, ufkunu genis tutmayan insandir.
Insanlari tanimadan yadirgayandir.
Olaylar karsisinda mantiksizca is yapandir.
Kizim veya oglum kendi memleketlimle evlensin, diger memleketlilerden kötü cikar düsüncesidir.
Bu dantel benim, o dantel senin tarzinda, mahalle agizi konusandir.
Ve bu böyle sürüüüüüüüüüüüp gider arkadaslar..
Malesef cahilligin ilaci tam olarak kesfedilmedi henüz..
E
EU1
Ziyaretçi
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline
BENİM GÖRÜMCEMMMMMM :
BENİM GÖRÜMCEMMMMMM :