Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim. Cok sukur çok mutluyuz. Etrafımızdakiler imrendiklerini söylerler. Çocuk istiyoruz her ay denememize rağmen olmuyor.. doktora gittim hormon testleri yaptırdım bir sorun görünmüyor. Şimdi diyeceksiniz ki büyü ne alaka? Kan bağımın olduğu biriyle husumetimiz var. Iftiraya uğradım. Ama Allah katında icim rahat çok şükür ona havale ettim. ( sadece bana degil bi cok kisiye zarari dokunmus insanlar bunlar) bu kişininde çocuğu olmuyor biliyoruz yıllardır evliler. Sizce bu kişi bana beddua etmiş yada büyü gibi bişey yaptırmış olabilir mi? Hani benim olmuyor onunda olmasın gibisinden? Lütfen kafayı yemek üzereyim.. aklimdan bu tarz şeyler çıkmıyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana büyü yapmış olabilirler mi????
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Merhaba,bu forumda bu tip konuların açılması yasak. Konunuz kapanır.
Sorunuza gelince boyle birseyi ispatlayamazsiniz,bu tip islerin icine girmeyin derim.Daha cok bilinmeze cikmaza girer psikilojinizi bozarsınız.
Ayrıca cocuk olmamasinin pek cok sebebi var. Esinizin spermlerine bakıldı mi?
Bazen sebepsiz yere de cocuk olmayabiliyor. Buna sebepsiz infertilite deniliyor. Stresten de cocuk olmayabilir. Yani aslında bu olayda gizli ve kapalı bir konu. Allah ol der ve olur. Icinizi ferah tutun
Sorunuza gelince boyle birseyi ispatlayamazsiniz,bu tip islerin icine girmeyin derim.Daha cok bilinmeze cikmaza girer psikilojinizi bozarsınız.
Ayrıca cocuk olmamasinin pek cok sebebi var. Esinizin spermlerine bakıldı mi?
Bazen sebepsiz yere de cocuk olmayabiliyor. Buna sebepsiz infertilite deniliyor. Stresten de cocuk olmayabilir. Yani aslında bu olayda gizli ve kapalı bir konu. Allah ol der ve olur. Icinizi ferah tutun
- 2 Temmuz 2007
- 505
- 803
- 303
Tek size bakilmis, esinize de bakilmasi lazim. Belki sorun ondadır. Beddua ile olsa bu işler tanınmış kişilerin, ünlülerin çocuğu olmazdı. Sizin 1 kişi onların binlerce nefret edeni var. Ve İnanın stres yaptıkça daha çok gecikir. Hep konu açılıyor burda ne zaman ki kafaya takmayıp, normal akışına bırakırsan o zaman oluyor.
Umarım biran önce olur bebeğiniz.
Umarım biran önce olur bebeğiniz.
- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.008
- 73
Daha çok erken .. be anlaşılan çok istiyorsunuz , olmadıkça stres yapıyorsunuz .. etrafımdan o kadar çooook biliyorum ki .. hiç bir sorun olmayıp , yıllarca çocuk sahibi olamayan , sonunda pes edip kafaya takmayınca çocuk sahibi olan onlarca insan !
İnanmayın , dua edin , ortalık yerde de böyle şeyler konuşmayın , belayı üstünüze çekmeyin
İnanmayın , dua edin , ortalık yerde de böyle şeyler konuşmayın , belayı üstünüze çekmeyin
- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim. Cok sukur çok mutluyuz. Etrafımızdakiler imrendiklerini söylerler. Çocuk istiyoruz her ay denememize rağmen olmuyor.. doktora gittim hormon testleri yaptırdım bir sorun görünmüyor. Şimdi diyeceksiniz ki büyü ne alaka? Kan bağımın olduğu biriyle husumetimiz var. Iftiraya uğradım. Ama Allah katında icim rahat çok şükür ona havale ettim. ( sadece bana degil bi cok kisiye zarari dokunmus insanlar bunlar) bu kişininde çocuğu olmuyor biliyoruz yıllardır evliler. Sizce bu kişi bana beddua etmiş yada büyü gibi bişey yaptırmış olabilir mi? Hani benim olmuyor onunda olmasın gibisinden? Lütfen kafayı yemek üzereyim.. aklimdan bu tarz şeyler çıkmıyor.
Hı hı kesin öyle olmuştur. Azıcık aklıselim düşünün lütfen... stresten de olmuyor olabilir. Herkesin bedduası tutsaydı....
- 9 Ağustos 2016
- 4.432
- 6.628
- 158
- 36
Saçmalamayın lütfen ve bir an önce bu düşüncelerden kurtulun. Bir sorun olmadıpı halde stresten çocuğu olmayan millyonlarca insan var.Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim. Cok sukur çok mutluyuz. Etrafımızdakiler imrendiklerini söylerler. Çocuk istiyoruz her ay denememize rağmen olmuyor.. doktora gittim hormon testleri yaptırdım bir sorun görünmüyor. Şimdi diyeceksiniz ki büyü ne alaka? Kan bağımın olduğu biriyle husumetimiz var. Iftiraya uğradım. Ama Allah katında icim rahat çok şükür ona havale ettim. ( sadece bana degil bi cok kisiye zarari dokunmus insanlar bunlar) bu kişininde çocuğu olmuyor biliyoruz yıllardır evliler. Sizce bu kişi bana beddua etmiş yada büyü gibi bişey yaptırmış olabilir mi? Hani benim olmuyor onunda olmasın gibisinden? Lütfen kafayı yemek üzereyim.. aklimdan bu tarz şeyler çıkmıyor.
- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- 18 Ocak 2018
- 2.769
- 7.209
- 158
- 33
- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
haklının bedduası Allah katında yer alabilir yada mazlumun ahı diyelim.Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim. Cok sukur çok mutluyuz. Etrafımızdakiler imrendiklerini söylerler. Çocuk istiyoruz her ay denememize rağmen olmuyor.. doktora gittim hormon testleri yaptırdım bir sorun görünmüyor. Şimdi diyeceksiniz ki büyü ne alaka? Kan bağımın olduğu biriyle husumetimiz var. Iftiraya uğradım. Ama Allah katında icim rahat çok şükür ona havale ettim. ( sadece bana degil bi cok kisiye zarari dokunmus insanlar bunlar) bu kişininde çocuğu olmuyor biliyoruz yıllardır evliler. Sizce bu kişi bana beddua etmiş yada büyü gibi bişey yaptırmış olabilir mi? Hani benim olmuyor onunda olmasın gibisinden? Lütfen kafayı yemek üzereyim.. aklimdan bu tarz şeyler çıkmıyor.
büyü kısmı bana hep şu fikri oluşturuyor ALLAHın büyüklügünün yanında varlığı hükmü nekadar ki dedirtiyor.
bebegınızın vakti vardı
sonuna kadar araştırıp sonra büyü deyin.mesala eşinizde morfoloji sıkıntısı olabilir.sizde pko olabilir düzenininiz olsa dahi.öyle değişik araştırmalarda çıkıyor ki bazı sorunlar yuh diyor insan. günümüzde tıp ilerlese de en mükemmel özel hastanede tüp bebek yaptırsanız embriyolar genetik pgt ye de gitse nasip olmayınca olmuyor.
- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 598
- 40
Bedduanın tutması o kadar kolay değil. Kaldı ki haksız beddua geri gelir derler..
Çocuğunuzun olmamasının bir çok fiziki sebebi olabilir.
Bir ilişkide hamile kalma oranı çok çok düşüktür aslında..
Rahim filmi çektirdiniz mi?
Eşiniz sprem testi yaptırdı mı?
Sizde pcos var mı?
Stres yapıyor musunuz? Ki bu bence engelleyen en büyük problemdir.
Bir de sebepsiz infertilite var. Bu da Allah'ın ne zaman uygun gördüğü ile alakalıdır..
Aklınıza büyü fikirleri falan sokarak negatif enerjiyi çekmeyin. Bol bol dua edin. Daha çok yeni evliymişsiniz. Sabırlı olun..
Çocuğunuzun olmamasının bir çok fiziki sebebi olabilir.
Bir ilişkide hamile kalma oranı çok çok düşüktür aslında..
Rahim filmi çektirdiniz mi?
Eşiniz sprem testi yaptırdı mı?
Sizde pcos var mı?
Stres yapıyor musunuz? Ki bu bence engelleyen en büyük problemdir.
Bir de sebepsiz infertilite var. Bu da Allah'ın ne zaman uygun gördüğü ile alakalıdır..
Aklınıza büyü fikirleri falan sokarak negatif enerjiyi çekmeyin. Bol bol dua edin. Daha çok yeni evliymişsiniz. Sabırlı olun..
- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 38