Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var bi arkadaşım dermacosun acne serisini kullanmış yaa cildi çokkk kötüydü inanılmaz ama o sivilceler gitmiş kızarıklıklar yok denecek kadar azzzzz hemde 1 ay kullanmasına rağmen kızın cildi şimdi süpppeerrrr anneside dermacosun antiaging serisini kullanmış yaa kadının cildi bebek gibi böyle gergin ve parlakkk hemde kılcal damarları çok yüzeyeldi dermacosun kırmızı serisi varmış onun serumunu kullanmış şimdi cildi böyle su gibi berrrakk :18: çok güvendiğim bi eczacıma sordum içeriklerini inceledi çok doğal dedi bitkiselmiş içerisindeki bileşenler amaaa ürün Türkiyeye yeni geldiği için bulamıyorummmmmm çıldırcam arkadaşşım istanbuldan almış ben ankaradayım bilen varsa yardımmmm edinn nolurrrrrrr ürün sadece eczanelerde satılıyo ama ankarada bulamadım :S xxxxsiteside ürünler var ama türkçe sitesi yokk bulan bilen varsa bana dönsün LÜTFENNNNN
Eczacina sordunmu siparis üzerine onlarin sana getirtebilme imkaninin olup olmadigini? Yoksa internet üzerinden yabanci sitelerden siparisteverebilirsin herhalde