• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bana bu rengi söyleyiverin bari :)

gecekusu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
1.041
39
323
İstanbul
k-554710-saç.jpg]
[/url][/IMG]

Bu rengi istiyorum ama çıktı alma şansım yok , kuaföre nasıl tanımlamalıyım. ??? :)

Son düzenleme:
Lütfen destek kızlar :sinifsinif:

Ber çikolata kahveye bugün gidip baktım , koyu ve kızılı az geldi bana .
Pandora süper fikir ... fikirdi , hemen yaptım , hatta bluetooth ile transfer ettim ama tel.in çözünürlüğü çok kötü rengi vermedi. :(

Bu renk Loreal'in Sıcak Çikolata paketindeki resimle aynı.. Ama sonuç bundan daha koyu çıkıyor.. bilmiyorumkismile

benim annem saçlarını hep ekstaneye boyardı açık kestane yada normal kestaneye bir ara lorealin doreli bir rengine boyamış aynı bu renkti ama rengi tam hatırlamıyorum

Pluie netten bakabildim sıcak çikolataya , ekranda o da koyu gibi göründü. Ama ekran yanıltır tabii , kuaföre gidince orada bakacağım tekrar. :)

Queen Eyl saçlarım koyu renk , umarım bulup gösteririm rengi. :)

aysecolluoglu hatırla ne olur .

canım resimdeki renk sıcak çikolata değil,imkansız sıcak çikolata olması.sıcak çikolata çoookk koyu bir çikolata kahve.hatırladığımda mutlaka yazacağım

resimdeki renk çikolata kahve. boyandıktan 1 ay sonra renk akıyor ve resimdeki gibi oluyr

Merhaba kızlar ben de yeni üye oldum.Bir şey sormak istiyorum, saçlarımı açık kestane ile boyamak istiyorum.ama çok koyu olmasını istemiyorum.Acaba boyayı saçımda 15 -20 dk falan tutsam daha mı iyi olur.Yani koyulaşmasın diye.YArdımcı olursanız sevinirim.

Merhaba kızlar ben de yeni üye oldum.Bir şey sormak istiyorum, saçlarımı açık kestane ile boyamak istiyorum.ama çok koyu olmasını istemiyorum.Acaba boyayı saçımda 15 -20 dk falan tutsam daha mı iyi olur.Yani koyulaşmasın diye.YArdımcı olursanız sevinirim.

koyu olasını istemyorsan açık tonunu al mesela benkarameli nasıl tutturyorm bilyor musunuz beyaz tenliym ve saçlarmın doğal rengi kumral. ben kolestonun vanilya sarısını alıyorum ve saçlarm tam anlamıyla karamel oluyor. yani boyayı saçında kısa süre tutmakla boyanın saçında kalma süresini kısaltırsn belki akmasına sebep olursn en iisi istedğn rengn daha açık tonunu al

hayatım bu rengi ben de palettenin bronz kahvesine benzettim. benim saçlarım bu renk

firuze 112 bana hemen lazım bu ton , koca bir ay nasıl sabrederim ben yerim kendimi :D

bizsizegeldikbitlendik kışkırtıcı kahveye bakayım hemen , adı bile kışkırttı beni :)

lolaluccy kelebk ile aynı noktada buluşmuşsunuz ve tamda tutturmuşsunuz sanırım. Palette nin rengi uydu . Zaten bana göstereceğim birşey lazımdı nasıl tutturacağı kuaföre kalmış ,saç kataloğundan bu adı verdim mi tamamdır.

Pluie evet loreal inkine baktım bundan farklı ama o da istediğimden koyu geldi bana. Garnier i hiç bilmiyorum , bakarım ona da şimdi.

Kızlar süpersiniz , hepinize teşekkür ederim . Şeniz a.s.

Back