Eki Görüntüle 394201 böyle bir renk düşünebilirsin bence, kumral ..
bende bunlar var canım ekliyorum hemenTeşekkür ederım :)
Kızlar peki bana net förebileceğim kumral, açık kumral, bal köpüğü, küllü kumral, koyu karamel örnek resım paylaşabılecekleriniz var mı?
canım ikinci fotodaki saç rengini öğrenebilir miyim ben de bu rengi düşünüyordum ama ismini bilmiyorum
bu renklerin hepsini denedim ama sanırım sizin istediğinize uyan loreal 7 kumralTeşekkür ederım :)
Kızlar peki bana net förebileceğim kumral, açık kumral, bal köpüğü, küllü kumral, koyu karamel örnek resım paylaşabılecekleriniz var mı?
bu renklerin hepsini denedim ama sanırım sizin istediğinize uyan loreal 7 kumral
Teşekkürler canım, kumral a bakır bir renk karıştırsam nasıl olur acaba, ya da çikolata kahveye bakır bır ton, deneyen var mı?
ben kumraldan sora kumral dore kullandım üstüne yoğun bakır çok güzel oldu daha canlı duruyor aslında bende karıştırmayı düşündüm önce ama ilk olarak boyadım sanırım bundan sonra dipleri öyle yapıcam çünkü çok turuncu yapıyor sarı yada boyasız saçı benimki daha doğal bakır kahve karamelimsi oldu ben çok memnunumTeşekkürler canım, kumral a bakır bir renk karıştırsam nasıl olur acaba, ya da çikolata kahveye bakır bır ton, deneyen var mı?
ben kumraldan sora kumral dore kullandım üstüne yoğun bakır çok güzel oldu daha canlı duruyor aslında bende karıştırmayı düşündüm önce ama ilk olarak boyadım sanırım bundan sonra dipleri öyle yapıcam çünkü çok turuncu yapıyor sarı yada boyasız saçı benimki daha doğal bakır kahve karamelimsi oldu ben çok memnunum
Eki Görüntüle 396059 Eki Görüntüle 396060
Ben 2 3 senekı rengımı istiyorum aslında, surdakı tona benzıyo :
Eki Görüntüle 396148
Bu hangi markanın hangi rengi peki bılıyomusun canım?
benimde istediğim buydu zaten sanırım oda kumral bakır karışık kullanıyor böyle tek renk yok sizde kumral bakırlarla karıştırarak yapabilirsiniz benim şimdiki saçım benziyor yalnız resimlerde çok farklı gördünüz ışığa göre renk değişiyor sanırım onunda öyle bazı resimlerde değişiyor ama kumral bakırla kesin olur bence artık tonunu siz kendi isteğinize göre ayarlayın yada başka bilen varsa bilmiyorum bende baya araştırdım herkes bişey yazmış farklı farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?